1Tim 2:9 Hasonlatosképen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat; nem hajfonatokkal és aranynyal vagy gyöngyökkel, vagy drága öltözékkel,
1Tim 2:10 Hanem, a mint illik az istenfélelmet valló asszonyokhoz, jó cselekedetekkel.
_____________________________________________________________________________________________-
Kedves Zoltán!
Ez nagyon is a mai századra vonatkozik.Több videó felvételen a youtubon,láttam,hogy sajnos olyan öltözékekben vannak a magukat ,,keresztyének valló nő testvérek,hogy hát az teljesen ellentéte az itt említett Ige versnek.
Számomra is fontos,hogy gyülekezetekben az asszonyok olyan öltözékben jelenjenek meg ami nem botránkoztat meg senkitsem és ami az Urnak tetszésére van.
Ami az imádkozást jelenti,fontos,hogy ne feledjük el,hogy Istenünk mindent tud,és lát.Még gonodlatainkat is tudja.
Igy amikor elé járulunk imádkozásban,akkor mindig őszínte szívvel tegyük.
HIttel és bizodalommal járuljunk a Kegyelem Királyi székéhez.
Én is azt gondolom, hogy Isten a szivünket nézi, nem azt, hogy beszéljük-e a Kánaáni nyelvet. Életem során már nagyon sok szép imádságot hallottam, én magam is sokáig igyekeztem szépen megfogalmazni amit mondani akartam az Úrnak. De gy nap rájöttem, hogy mennyivel közelebb van hozzám az Úr, amikor csak sóhajtani tudok, és csak úgy kimondom ami a szivemben van.
Kedves Irma
Valóban minden helyzetben tudja az Úr,hogy mire van szükségünk.Nem a szép szavak a lényeg,hanem az,hogy amikor könyörgünk valamiért ,hogy meg tegye az Úr az életünkben,akkor azt hittel tegyük.Ha örömünk van az Urban,akkor szívűnk legmélyéből fakadjon a hálánk is.
A lényeg az,hogy mind képmutatás nélkül legyen..
Vagyis röviden:,,hittel és őszíntén kell járulnunk az Úr elé imádságban,,,