Kedves testvérek
Elősször is köszönöm ,hogy itt lehetek.
Lelki segítséget szeretnék kérmi.
Had meséljem el nagyon röviden a történetemet:
3évvel ezelőtt elterveztem ,hogy kiköltözünk Angliába a párommal.Az okokat itt nem fogom leírni annyit viszont elárulok ,hogy nagyon szeretem az Angol nyelvet(megmagyarázhatatlan okból kifolyólag) és mert vágyom oda szintén nem tudom miért(mint egy mágnes vonz)Most November 19.-én ki is jutottam egy állásra (Masszőr vagyok)és itt jön a bánatom:minden rendben ment kivéve ,hogy a páromat (akivel 14éve együtt vagyok)nem vittem ki(hiba volt)
soha nem hagytam egyedűl és én sem tudok nélküle napokig távol lenni( pedig azt hittem kibírom és könnyen fog menni én naív)tehát alig egy hetet voltam kint és haza jöttem mert nem bírtuk egymás nélkül.A szívfájdalmam az az ,hogy vissza vágyok de nem fogok a párom és a macskám nélkül kimenni.Mindennap kérem Isten ,hogy mutasson utat .3évig tervezgettem ez motivált ez volt a célom és most huss ....olyan üresség ,keserűség és céltalanság van bennem amely elviselhetettlen.Kérlek titeket adjatok nekem választ(Isten igéje által)hogyan tovább miért akarta ezt Isten?Mert legyen meg az ő akarata én ezt viselem kellő alázattal .Csak azt nem értem miért?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Isten áldjon titeket kedves Testvérek