Nagyon - nagyon szépek a tortenetek Megtéréseitek kapcsán, koszonom, hogy én is olvashattam a Ti Szíveitek ajtaján, hogyan kopogtatott az ÚR

HOGYAN TÉRTEM MEG ?
Megszulettem, és olyan 3 éves voltam, játszottam, és apukám ult olvasott, és láttam, hogy ISTEN szeme mindig kísér. Olyan 9 éves lehettem, mikor a templomban voltunk, apu és én. Hallgattam mirol volt szó, és egyszercsak elolvastam a falom: a HIT a SZERETET által tevékeny. Majd megjelent Jézus arca, és egy kicsit a teste is, így szeretettel kozelített.... majd azt mondta az ÚR: fogadd be, halkan csendesen. Határozottan emlékszem, az volt bennem: nekem boven elég vagy Te, URAM! Így szólítottam mindig ISTENT, mert így mutatkozott be, szóval, valahogy ez a megszólítás jott a kezdetektol. És mondtam az ÚRNAK: NEM! - tehát nem fogadom be Jézust. Minek....
Teltek az évek.... (38 éves vagyok) ISTEN mindig mellettem volt, és a Szent Szellem mindig tanított, mi a helyes és mi nem. Az URAT mindig szerettem, mindent megadott, és mindig megvédett, vigyázott rám. Mivel ilyen kapcsolatot alakított velem, ezért tudtam, hogy ISTEN, az ISTEN, és vegtelenul jó.
Huszas éveim vége fele, elkezdtem a lélekkel kapcsolatos dolgokkal foglalkozni. Asztrológia, kártyajóslás.......szellemidézés. Egyszer, vettem egy konyvet, és arra rá volt írva, ezoteria, gondolom a témakor. Aztán gondolkodtam....mi az, hogy ezoteria ?!? Majd valaki, aki szintén ezekkel foglalkozott, mondta nekem: minden amikkel te foglalkozol.
Nagyon ledobbentem. Mondom: ez olyan rosszul hangzik. Volt kb 10 ilyen konyvem. És mindig nagy hévvel mentem a konyvesboltba, keresni, mikor valami új konyvrol hallottam. Egy vegso mondatot kerestem a lélekkel kapcsolatban, ezért foglalkoztam ezekkel....
De, nem volt benne ezekben, ezért elhajigáltam oket. Egyszer beszelgettunk valakivel, hogy szerinte milyen csodas az asztrologia. Mondtam neki biztos, csak akkor miért van az, hogy a nagy asztrologusok, ugymond megkattanak???
Meg egyébkent elegem van, mert ez egy maszlag, es valójában egy sovány vígasz, na telt múlt az ido.....ezekbe beleuntam.
Egyszer csináltunk egy szellemidézést (2007) két barátnommel. Az egyik médium (volt) ma már megtért keresztény.
CSODÁLATOS volt !!!! Mindjart írom mi tortént

Elkezdtuk. Fogalmam sinc skik voltak a szellemek, honnan lenne! - de jóindulatúak voltak. Beszelgettunk veluk, és egy ido utan azt mondták, hívjátok az orangyalaitokat, mert a Móni (én) fél tolunk. Mondtam nekik: igen.... na akkor jottek az orangyalok, nagyon meglepodtem, hogy ilyen is van.
Nyílvan minden félét kerdeztunk az eletunkrol. Az angyalok nem igazan mondtak semmit, azt elmondták, hogy a jovo képlekeny, es nem tudják megmondani.
Ekkor gondoltam kóklerek

Szegények

Azt mivel ok minden gondolatot látnak azonnal mondták nekem: ne ítelkezzek!!!
Gondoltam, én ezt unom! Majd mondtam: minek vagyunk itt? Van valami uzenet nekem???
Azt mondták az én orangyalaim: Igen. Tedd magadra rendbe és állítsd vissza a kapcsolatot ISTENNEL ...... ultem, és gondoltam, ennek a fele sem tréfa!
Nagyon elszégyeltem magam. Megkerdeztuk ez utan, hogy a szcientológia, az agykontrol....minden maszlagot, igazak e.
Mindenre azt mondták nem. A kártyajóslás kerulendo. Ez megint nem tetszett....de figyeltem.
Az nem hangzott el, hogy kereszténység, mert azt sem tudtam mi az. De megkérdeztem, a BIBLIA mi? Az IGAZ????
És azt mondták: IGEN, és ISTEN AJÁNDEKAI.

Megkérdeztem, hívhatom e oket is legkozelebb? Azt mondták: nem. ISTENNEL kerulj kapcsolatba.
Ugye a sok ezoterikus tévtanítás miatt. Hogy ne azokra figyeljek.....
Ezt befejeztuk.
Eltelt egy kis ido. Befejeztem ugyan az ezoteriát, de maradtak boven gondolatok. Majd 2009 decemberében, már nagyon pipa lettem, hogy nem találom a lelki dolgot, amit keresek, és akkor egyszer ultem a számítógépnel, es mondtam az ÚRNAK: URAM! tudni akarom, mi az igaz út, mutasd meg, most!!!!
Erre az ÚR ezt mondta: válaszod.
Így néztem, és mondtam, igen, a választ keresem!!!! Mutasd meg az igaz utat.
Ismét ezt mondta: valaszod.
Ultem, néztem....ezt nem hiszem el... már valaszt sem kapok, majd egyszercsak beutottem a google-ba: válaszod. Kijott egy oldal! Egy forum!
www.valaszod.hu - nagyon meglepdtem. Az entert nem én nyomtam le, és bejott egy oldal. Fúúúú....egy ezoterikus oldal. Olyan volt mintha pokolban lettem volna, ilyen kis suttogások, cselszovések....undorító volt, de volt egy két szep reg is, kepek....gondolkodtam, majd .......