Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Főoldal
Súgó
Naptár
Bejelentkezés
Regisztráció
Alfa-Omega közösség
»
Evangélium
»
Lélek gyümölcse
»
Téma:
Öröm
« előző
következő »
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
Le
Szerző
Téma: Öröm (Megtekintve 11481 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Antee
Admin
Testvérünk
Re:Öröm
«
Válasz #45 Dátum:
2014 Április 24, 23:42:53 »
Mindenkiben erős az ego addig, amíg nem találkozik Istennel. De sajnos sokan még az Istennel való találkozás után is feltámasztják egojukat... Érdemes nem megvárni, amíg ránk esik a kőszikla, inkább mi essünk rá előbb.
Naplózva
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)
bacsipista
Testvérünk
«
Válasz #46 Dátum:
2014 Április 25, 13:43:12 »
Úgy igaz. Lehet, hogy nem megy minden egyszerre, de fokozatosan ráébredünk arra amit teszünk, és engedjük, hogy az Úr vezessen minket. Vagyis engedjünk = engedelmesség az Úrnak, figyelve a Szent Lélek vezetésére.
Naplózva
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12
Antee
Admin
Testvérünk
«
Válasz #47 Dátum:
2014 Április 25, 13:48:22 »
Ámen. Jézus nélkül semmilyen gyümölcsöt nem tudunk teremni. Az öröm is egy gyümölcs, ha nem értjük meg Jézus áldozatának a súlyát, és mindazt amit miértünk tett, akkor az öröm sem lesz teljes bennünk.
Naplózva
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)
korni
Testvérünk
«
Válasz #48 Dátum:
2014 Október 02, 10:42:00 »
Ha engedjük,hogy a Krisztusi természet növekedjen bennünk nem az énünk ágaskodik akkor meglátják az örömöt az életünkön keresztül.
"Örüljetek az Úrban mindenkor ismét mondom örüljetek!" Filippi 4:4 Csak akkor tudok örülni ha az Úrban vagyok. Vajon a mosolyom mögül Isten szeretete sugárzik? Ez a gyógyír az embereknek.
Naplózva
Azért ha valaki Krisztusban van,új teremtés az, a régiek elmúltak,íme újjá lett minden
2Kor 5:17
ditte
Segítő
Testvérünk
«
Válasz #49 Dátum:
2014 Október 27, 07:44:04 »
Ámen! Isten evangéliuma örömhír!
Naplózva
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63
torokildiko46
Testvérünk
«
Válasz #50 Dátum:
2014 Október 27, 07:48:59 »
ámen kedves Ditte!!!
Zsoltárok könyve:5:12 És majd örülnek mindnyájan, akik bíznak benned; mindörökké vígadjanak, és te megoltalmazod őket, és örvendeznek te benned, akik szeretik a te nevedet.
Naplózva
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
Fel
« előző
következő »
Alfa-Omega közösség