Evangélium > Vitás témák

Démonűzés

(1/41) > >>

Antee:
A témát érintő kérdéseket várjuk.

Aata:
E témával kapcsolatban tudom ajánlani Derek Prince - Démonológia könyvét. Nekem nagyon sokat segített!

Antee:
Én még nem olvastam. Az interneten elérhető ebook formájában?

Shomer ayin:
Jó téma... "kol ha kavod lachem" (minden tiszteletem a tiétek) Kedves testvérek: Az lenne a tiszteletteljes kérésem, had olvassam erről a témáról a ti meggyőződéseteket-a nektek adatott világosság szerint. Mert veszélyes vizekre juthatunk, ha más tanítók véleményét beszéljük -vitatjuk meg ezen a fórumon. Olyan ez, mint :"Kényszerítünk téged Jézusra-akit Pál prédikál..." És mint tudjuk az sem végződött jól...
Nap-mint nap,látom-hallom: sokan űznek démonokat...(legalább is megpróbálják) Ha ez így van, mint ahogy így is van: akkor kell hogy legyen saját meggyőződés-kell hogy legyen erről a témáról ismeret általánosan! Na erre lennék kíváncsi! Tehát nem arra hogy: Valaki így tanította... hanem arra: Hogy az ezt "SIKERESEN" gyakorló Testvéreknek Mi az álláspontjuk ebben a témában?

Aata:

--- Idézetet írta: Antee - 2011 Szeptember 18, 10:17:36 ---Én még nem olvastam. Az interneten elérhető ebook formájában?

--- Idézet vége ---

Sajnos nem tudom, hogy fent van-e, mert nekem csak nyomtatott könyvben van meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése