Kedves testvérek!
Szeretném megosztani veletek a mai napi bizonyságomat, amelyre igazat szólva nem vagyok büszke.
Orvosi vizsgálaton voltam ma délelőtt a Bajcsy kórházban. Korábban volt egy arcidegbénulásom és ez miatt kaptam egy beutalót koponya MR vizsgálatra..
Szerencsésen bekerültem kb. 1 órai várakozás után. Az interneten tegnap már tájékozódtam a vizsgálat menetéről, ezért úgy határoztam, hogy imádkozni fogok a vizsgálat ideje alatt. Gondolatban persze, mert mozdulatlanul kellett feküdnöm.
Sorba véve amiért hálát adhattam az Úrnak imádkoztam. Különböző zajok hallatszottak a szerkezetből, a zümmögéstől kezdve a szirénázásig, de a riasztó hangok ellenére is békesség és nyugalom árasztott el.
Kihasználva a lehetőséget, amikor az a gondolat jutott eszembe, hogy ez a szerkezet is az Úr dicsőségéből lett elkészítve, ezért én áldást kérem magamra, és kérem az Urat, hogy a mágneses erőtér amely a vizsgálat során körül vesz, egyesüljön az ő gyógyító kenetével és állítsa helyre szervezetem megbomlott egyensúlyát. Külön kiemeltem, hogy ne legyen szükségem hallókészülékre, el tudjam azt hagyni.
Nem sokkal később arra eszméltem, hogy megmozdult az ágy amelyen feküdtem és kikerültem a gépből.
Felöltöztem, a fülembe tettem a hallókészülék illesztőjét, nyakamra a láncot, ujjamra a gyűrűt, és elindultam hazafelé.
Az autóbuszon döbbentem rá, hogy hallókészülék nélkül, tisztán és érthetően hallottam, hogy a vizsgálat eredményeit 3 óra eltelte után megkaphatom .... stb.
Elszégyelltem magam, mert első reakcióm a vizsgálat után a megszokás volt, hallókészülék fel, be és folytattam a tennivalóimat úgy mintha mi sem történt volna.
Ez olyan, mint amikor fáj a fejünk, imádkozunk az Úrhoz, hogy vegye el a fájdalmat, de a biztonság kedvéért beveszünk egy Algopyrint.
Azt olvashatjuk a bibliában:
Márk evangéliuma 11,23
Bizony, mondom néktek, hogy aki azt mondja ennek a hegynek: Emelkedjél fel, és vesd magadat tengerbe! - és nem kételkedik szívében, hanem hiszi, hogy amit mond, az megtörténik -, annak meg is adatik az.
Hol van a hitem?
Kértem az Úrtól és kaptam. És nem vettem észre, nem köszöntem meg.