Van egy örömhírem!
Elmentem egy gyülekezetbe, ahol istentisztelet volt. Kedvesek voltak velem, kerestek egy szabad helyet, ahonnan jól láthattam és hallhattam mindent.
Énekeltek, és színes zászlókat lobogtattak. Egy dal nagyon a szívemhez szólt. "Uram tehozzád futok, élő vízre szomjazom .." énekelték és kicsordult a könnyem. Szégyelltem, hogy férfi létemre sírok, de nem tudtam megállást parancsolni könnyeimnek.
Oda jött mellém két testvér és imádkoztak értem. Elmondtam velük együtt egy imádságot én is, amelyre azt mondták, hogy ez volt a befogadó ima, és mivel ezt elmondtam emberek és a szellemvilág előtt is, ezért már Jézus az életemben van.
Meghívtak egy tanítása sorozatra, a bibliáról, hitről, Istenről, bemerítésről lesz szó és ha azok után akarom, be is meritkezhetek és akkor a gyülekezet tagja lehetek.
Mondtam, hogy megpróbálom, és szeretnék a tanítások szerint engedelmes lenni.
Most egy ideig nem fogok jelentkezni, de ígérem, hogy amikor közeledni fog a bemerités időpontja ismét megkereslek testvérem és beszámolok a velem történtekről.
Köszönöm, amiért türelmes voltál velem és segítségeddel megismerhettem az igazi Istent.