Szerző Téma: Roma Testvérek  (Megtekintve 18433 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22844
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Roma Testvérek
« Dátum: 2011 Október 11, 20:01:20 »
Sziasztok!

Jónak láttam egy topicot nyitni az ehhez kapcsolódó hozzászólásoknak. :2smitten:

Szeretettel,
Antee
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #1 Dátum: 2011 Október 12, 07:14:26 »
 Áldjon az URR mindenkit .  Áldott szép reggelt és napot testvérek .  Hölgyeim kezüket csókolom  :2smitten:

 Igen így így , köszönöm szépen Anti testvér .  :044:

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #2 Dátum: 2011 Október 12, 07:18:12 »
ÉZSAIÁS 40/31
De a kik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

MÁTÉ EVANGÉLIUMA 7/21
Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Testvérek ezt nagyon fontos , hogy ezt elolvastok . Mert amit leírok most nektek az igazság .

Meg van írva, hogy Istennek minden nemzetben kedves, azaz ember, aki keresi Őt. Nincs ez másképp a cigánysággal vagy más néven romasággal sem.

Cigányok sem kisebbek Isten szemében, mint más nemzetbeli embertársaink. Az a lényeg, hogy milyen közösségünk van Istennel. Rengettek cigányszármazású embert ismerek, akik megtértek és teljesen megváltozott az életük.

Megszabadultak az alkoholizmusból, drogozásból, lopásokból és az okkultizmusból. De egyébként sem mindenki Cigány bűnöző nem lehet általánosítani. Ahogy nem lehet azt mondani, hogy minden Magyar rasszista, ahogy ezt szokták mondani egyesek.

Jézus értük is meghalt a kereszten, minden bűnűket elhordozva. Egyszer meghalt a bűneikért eltemették és harmatnapon feltámadt, hogy igaz emberként álljanak Isten előtt. Jézus nem a bőrszínhez áll közel, hanem a töredelmes szívhez.

Isten országában van hely nekik és másoknak is. Jézus azt mondta, hogy elmegyek, és helyet készítek nektek, mert az én Atyám házában sok hely van. Meg mondanám, ha nem így lenne.

Egy másik helyen pedig ezt, hogy más akolban is vannak juhaim. Nem nevezett meg nemzeteket vagy bőrszíneket egyszerűen azt mondta, hogy más akolban is vannak juhaim.

A lényeg az, hogy a cigányok, és a nem cigányok változásának kulcsa Istennek kezében van.

Meg van írva, aki megtér, az üdvözül, aki üdvözül annak örökélete, van. Az örökélet pedig Isten kegyelmi ajándéka Jézus Krisztusban. Isten kiválasztásán alapszik ez. Nem azé, aki fut nem azé, aki akarja, hanem a könyörülő Istenné.

Aki segítségül hívja Jézus nevét, az megszabadul. És ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az Ő nevében akkor Ő, ott van. Leszállok közéjük, és Istenük leszek ők, pedig népem lesznek. Megtartásra való nép szent királyi papság.

Az apostolok cselekedeteibe van egy rész mikor Péter apostol, bemegy Kornéliusz (pogány) házába és mikor imádkozott a Szent Szellem leszállt közéjük. Ekkor megkeresztelkedtek és vették a bűnöknek bocsánatát.

Valamint mikor Jézus Krisztus találkozott Zakeussal (vámszedő volt) és nála vacsorált olyan hatással volt rá, hogy vagyonának a felét szétosztotta, ráadásul ha valakitől patvarkodással elvettem valamit a négyszeresét adom vissza. Ebben az a mondani való, hogy még egy ilyen kapzsi behajtót is képes volt megváltoztatni Isten Jézus Krisztussal való találkozás által.

A gyülekezetek tele vannak cigány származású emberekkel. Van olyan település ahol szinte mindenki Cigány és a faluban egy-két ember kivételével mindenki újjászületett igaz keresztény. Sőt megelőzték a Magyar keresztény ébredést. A kocsmában nem árulnak alkoholt és nincs játékgép
Nézd  Például Uszkát .!!!!
Tehát a Biblia írása szerint bátran kimerem jelenteni Isten, szereti a cigányokat. Kedves cigánytestvérek keressétek Isten országát , és minden megadatik néktek.

Nem az ivás felejteti el a fájdalmakat és nem a múlatás, hanem az engesztelő áldozat. Ezt pedig Jézus Krisztus egyszeri és örök engesztelő áldozatára igaz.

Nem az a lényeg, hogy milyen házi mozi rendszerünk van, vagy hogy milyen márkás ruhákba járunk, hanem az, hogy ki lakik a szívünkben.

A Cigányokra sokan mondanak mindenféle goromba és megalázó dolgot. A járműveken a nők elhúzzák a táskájukat tolvajnak, pecsételik őket. De ha Isten nem undorodik a Cigányoktól, akkor mi kik vagyunk, hogy ismeret nélkül ítélet alá tesszük ezeket, az embereket.

Ez nem azt jelenti, hogy ők mindenben ártatlanok. Van igazság abban, amit mondanak róluk, de ez csak rész igazság, mert az abszolút igazság Isten igazsága.

Itt tartottam és folytatni szeretném  :044:

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #3 Dátum: 2011 Október 12, 07:32:21 »
Roma testvérek . Nekünk nincsen mit szégyellnünk , akik már megtértek  . Mert Keresztény élethez méltón élünk
a Többségi Társadalomban .  Nem vagyok Tanár  , sem Pap  , Sem pásztor . Egyszerű ember vagyok .
Aki most , nektek ír . Igyekszem a Drága feleségemmel a legjobb tudásunk szerint elmondani mindent . És lesz még egy Drága testvérnőnk  , aki segíteni fog ebben .  A Drága Julika testvérnő  . Szeretettel meg kérem rá .

Persze bátran és szeretettel mindenkit meg kérek , szóljon hozzá . Kérdezzen tőlünk ! Hiszen egy más által fogunk egészségesen épülni Krisztusban . :044: :2smitten:

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #4 Dátum: 2011 Október 12, 08:11:01 »
Én egy nagyon rossz ember voltam , míg az Urrat meg nem ismertem . Jó helyen dolgoztam , volt pénz. Hm .. Pozícióm jól kerestem . Olyan Jól , hogy Jutott mindenre , Italra , Játék gépre . A sok barátra . Éjjel nappal a kocsma , az éjszakai élet . Tudjátok hogy van ez , gondolhassátok . Ez annyira vezetett , hogy kamatos Pénzeket vettem fel , hogy ismét tudjak játszani és kocsmázni . A végén , nagyon eladósodtam. Azt mondtam egyszer , na itt vége , ez így tovább nem mehet . Persze , hogy mi által mondtam én ezt a szót ! A feleségem már korábban járt gyülibe . És mindig mondta , menjek vele nézem meg , milyen szép és jó ott . Eleinte nem hittem neki persze . Míg egy napon azt mondtam neki , jó megnézem és elmentem . Ott  álok a gyülibe , sok ember volt nem is számoltam . Láttam mindenki nevet , örül és boldog . Akkor még nemértettem miért , mi az aminek ennyire örülnek . Vége az alkalomnak , haza felé kérdi a feleségem na tetszett ? Mondom igen , nem is gondoltam volna , ilyen jó . Kérdezi a nejem eljössz máskor is .? Halkan mondtam , igen majd el megyek . Persze csak mondtam , mert ismét jöttek a barátok . És én tovább folytattam ezt az erkölcstelen életet . Adósság , adáság hátán . Míg egy napon , megelégeltem ezt a sok rosszat . Megkérdeztem , magamtól jó ez az élet . Tisztázni kellet önmagammal ezt az életet . Arra jutottam
hogy nem , nem jó ez nekem . Nagyon elkeseredtem , napokig nem szóltam a feleségemhez a családomhoz . És cigányosan eldöntöttem , hogy más ember leszek . Nálunk cigányoknál érdekes módon , másabb szokások vannak mint " úgymond Magyarságnál "  Bementem egyedül egy szobába és úgy cigányosan Imádkozni kezdtem . Ezt a Roma Testvérek tudják , mit jelent ez . A szoba közepére, leterítettem egy Rózsás kendőt , rá egy keresztet tettem . Letérdeltem és imádkoztam . Uram vedd el tőlem ezt a sok rosszat az én életemből , nem jó nekem ez az élet . Hiszen látod miben élek . Sírtam testvérek az urr nak , térdeltem egész álló nap . A hajam kopaszra vágtam , nem ettem és nem ittam . Csak imádkoztam a bűn bocsánatért . És egyfolytában könyörögtem , hogy hallgasson meg engem az Urr Jézus . Napokig nem mentem az utcára a munka helyemre , ahol a barátok voltak . Csak imádkoztam nap mint nap . És dicsőség Jézusnak , meghallgatta  imámat . Kigyógyított engem minden rosszból . Jártam a feleségemmel és családommal a gyülekezetbe . Térdeltem imádkoztam a szószéken . Jézus meghalhatott , teljesen meg gyógyítót engem . Őrösödtem a hitben azóta , mert naponta imádkozom és kérem az Urr segítségét . Így imádkoztam az én Atyámhoz .!    Mennyei Atyám! Az Úr Jézus Krisztus nevében megyek eléd. Elismerem, hogy mindenható, örökkévaló Isten vagy, az egész világmindenségnek a teremtője. Én is a Te teremtményed vagyok. Elismerem, hogy bűnös ember vagyok, és sokat vétkeztem ellened. De én ma elhatározom, hogy megtérek és elfogadom a Názáreti áldozatát, és elismerem, hogy erre az áldozatra nekem is szükségem van. Ezért a szívemet, életemet megnyitom. Kérlek Uram, jöjj a szívembe. Bocsásd meg a bűneimet, szabadíts meg engem a bűntől és annak minden következményétől! Hiszek Benned Jézus. Hiszem, hogy Te vagy az élő Istennek a Fia, ki meghaltál az én bűneimért és feltámadtál a halálból, hogy megigazítsál engem. Elfogadlak Uramnak, Megváltómnak, Szabadítómnak és átadom az életemet, szívemet Neked. Szabadíts meg Uram! Tiszta szívet teremts bennem! Te azt ígérted, hogy a zörgetőnek ajtó nyittatik. Én Isten jelenlétébe akarok kerülni, és Te vagy az Út. Kérlek, vezess engem a Mindenható jelenlétébe! Dicsérlek és áldalak. Szeretlek Uram szívemből, lelkemből, erőmből, a Názáreti Jézus nevében. Dicsőség Istennek, most és mindörökké!http://www.youtube.com/watch?v=B9ha59WC6Wo#


Attila  :2smitten:
Nem elérhető julika

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 847
Re:Roma Testvérek
« Válasz #5 Dátum: 2011 Október 12, 08:20:11 »
 :2smitten: :2smitten:

Köszönöm a bízonyságotokat!
Áldott az Úr,aki mindeneken át segített titeket.

Legyetek áldottak családototokkal együtt :2smitten:
Életnek kútfeje az igaznak szája; az istenteleneknek szája pedig erőszaktételt fedez el.

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22844
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Roma Testvérek
« Válasz #6 Dátum: 2011 Október 12, 08:28:05 »
Koszonom Testverem, aldjon meg benneteket az Ur! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #7 Dátum: 2011 Október 12, 09:58:26 »
 Sziasztok  :044: Áldjon az URR mindenkit . A nevem Karola . Rostás Attiláné . 6-gyermekes anyuka .

 nagyon rég a Szabad keresztény gyülekezetben tértem meg . Dicsőség az URR nak Hencida községben .

 Ez Hajdu -Bihar megyében van . Hisz én is itt élek Told községben . Szeretném nektek meg mutatni , melyik

 gyülekezetben . És utána , néhány fotót magunkról és családomról . Ismerkedés szempontjából , hogy tudjátok ki

 ir

 nektek testvérek . :2smitten: Tehát ahol megtértem a gyülekezetem tagjai és a Pásztorunk .

 http://www.youtube.com/watch?v=3VauFeXfVIg#

 Ez pedig mi vagyunk a Férjem én és a családom  :2smitten:

 A kis lányom és a fiam .
 

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #8 Dátum: 2011 Október 12, 10:12:30 »
 Az időseb fiam Jenö

 És dicsőség az URR nak mindnyájan keresztények .  :2smitten:

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #9 Dátum: 2011 Október 12, 10:23:27 »
A mai magyarországi romáknak hat nagy csoportja van

Romungrók: a legrégebbi cigány népcsoport a Kárpát-medencében. A romungó összefoglaló neve a magyarcigányoknak és a kárpáti cigányoknak.
Magyarcigányok: ők azok, akik legjobban alkalmazkodtak. Ők már nem őrzik az ősi nyelvet, csak magyarul beszélnek.
Kárpáti cigányok: mindenben hasonlítanak a magyarcigányokhoz, azt kivéve, ogy ők viszont beszélik a régi nyelvüket, bár nem feltétlenül beszélnek perfektül.
Szintók: nagyon közel állanak a kárpáti cigányokhoz, kulturális és nyelvi szempontból szintén. Leginkább cirkuszi foglakozást választottak: céllövölde, körhinta...stb.
Oláhcigányok: ez egy összefoglaló név, körülbelül 10-12 csoportra lehet őket osztani. Annyit még lehet róluk tudni, hogy Havasalföldről vándoroltak Magyarországba. Nyelvcsoportok: lovara (lócsiszárok), Colara (szőnyegesek), Khelderara (üstfoltozók), Cherara (sátorosok), Drizara (üstfoltozók), Patrinara (lombosok), Curara (késesek), Bugara (dögészek), Kherara (házalók, alkalmi munkások), Masara( halászok), Fodozo-vuri (fúrókészítők), Romane roma (rézművesek), Bodoca (fémművesek).
Beások: román területről származnak, ősi fő foglalkozásuk a famegmunkálás. Jelenleg segédmunkásokként dolgoznak.

Mi Magyar cigányok vagyunk . És az a különbség a többi Romától , hogy mi nem beszéljük a nyelvet ! Tehát a cigány nyelvet .

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Roma Testvérek
« Válasz #10 Dátum: 2011 Október 12, 10:28:35 »
ÉZSAIÁS 40/31
De a kik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

MÁTÉ EVANGÉLIUMA 7/21
Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Testvérek ezt nagyon fontos , hogy ezt elolvastok . Mert amit leírok most nektek az igazság .

Meg van írva, hogy Istennek minden nemzetben kedves, azaz ember, aki keresi Őt. Nincs ez másképp a cigánysággal vagy más néven romasággal sem.

Cigányok sem kisebbek Isten szemében, mint más nemzetbeli embertársaink. Az a lényeg, hogy milyen közösségünk van Istennel. Rengettek cigányszármazású embert ismerek, akik megtértek és teljesen megváltozott az életük.

Megszabadultak az alkoholizmusból, drogozásból, lopásokból és az okkultizmusból. De egyébként sem mindenki Cigány bűnöző nem lehet általánosítani. Ahogy nem lehet azt mondani, hogy minden Magyar rasszista, ahogy ezt szokták mondani egyesek.

Jézus értük is meghalt a kereszten, minden bűnűket elhordozva. Egyszer meghalt a bűneikért eltemették és harmatnapon feltámadt, hogy igaz emberként álljanak Isten előtt. Jézus nem a bőrszínhez áll közel, hanem a töredelmes szívhez.

Isten országában van hely nekik és másoknak is. Jézus azt mondta, hogy elmegyek, és helyet készítek nektek, mert az én Atyám házában sok hely van. Meg mondanám, ha nem így lenne.

Egy másik helyen pedig ezt, hogy más akolban is vannak juhaim. Nem nevezett meg nemzeteket vagy bőrszíneket egyszerűen azt mondta, hogy más akolban is vannak juhaim.

A lényeg az, hogy a cigányok, és a nem cigányok változásának kulcsa Istennek kezében van.

Meg van írva, aki megtér, az üdvözül, aki üdvözül annak örökélete, van. Az örökélet pedig Isten kegyelmi ajándéka Jézus Krisztusban. Isten kiválasztásán alapszik ez. Nem azé, aki fut nem azé, aki akarja, hanem a könyörülő Istenné.

Aki segítségül hívja Jézus nevét, az megszabadul. És ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az Ő nevében akkor Ő, ott van. Leszállok közéjük, és Istenük leszek ők, pedig népem lesznek. Megtartásra való nép szent királyi papság.

Az apostolok cselekedeteibe van egy rész mikor Péter apostol, bemegy Kornéliusz (pogány) házába és mikor imádkozott a Szent Szellem leszállt közéjük. Ekkor megkeresztelkedtek és vették a bűnöknek bocsánatát.

Valamint mikor Jézus Krisztus találkozott Zakeussal (vámszedő volt) és nála vacsorált olyan hatással volt rá, hogy vagyonának a felét szétosztotta, ráadásul ha valakitől patvarkodással elvettem valamit a négyszeresét adom vissza. Ebben az a mondani való, hogy még egy ilyen kapzsi behajtót is képes volt megváltoztatni Isten Jézus Krisztussal való találkozás által.

A gyülekezetek tele vannak cigány származású emberekkel. Van olyan település ahol szinte mindenki Cigány és a faluban egy-két ember kivételével mindenki újjászületett igaz keresztény. Sőt megelőzték a Magyar keresztény ébredést. A kocsmában nem árulnak alkoholt és nincs játékgép
Nézd  Például Uszkát .!!!!
Tehát a Biblia írása szerint bátran kimerem jelenteni Isten, szereti a cigányokat. Kedves cigánytestvérek keressétek Isten országát , és minden megadatik néktek.

Nem az ivás felejteti el a fájdalmakat és nem a múlatás, hanem az engesztelő áldozat. Ezt pedig Jézus Krisztus egyszeri és örök engesztelő áldozatára igaz.

Nem az a lényeg, hogy milyen házi mozi rendszerünk van, vagy hogy milyen márkás ruhákba járunk, hanem az, hogy ki lakik a szívünkben.

A Cigányokra sokan mondanak mindenféle goromba és megalázó dolgot. A járműveken a nők elhúzzák a táskájukat tolvajnak, pecsételik őket. De ha Isten nem undorodik a Cigányoktól, akkor mi kik vagyunk, hogy ismeret nélkül ítélet alá tesszük ezeket, az embereket.

Ez nem azt jelenti, hogy ők mindenben ártatlanok. Van igazság abban, amit mondanak róluk, de ez csak rész igazság, mert az abszolút igazság Isten igazsága.

Itt tartottam és folytatni szeretném  :044:
Drága Testvéreim!
Köszönöm,hogy indítottátok ezt a topicot.
Bizony szomorú, hogy az emberek között előítéletek vannak.
Ez nem kedves Isten előtt! Sőt!!!

"És az egész emberi nemzetséget egy vérből teremtette, hogy lakozzanak a földnek egész színén..."(Apostolok cselekedetei 17,26)

"Mert megjelent az Isten idvezítő kegyelme minden embernek..."(Titus 2,11.)

Az Úr mindannyiunkat szeretett már  a világ teremtése előtt,mert Ő mindent tud. Előre elkészítette a "B tervet" arra az esetre,ha az ember elbukik, hogy a Szabadítót, Jézus Krisztust elküldi,hogy megváltsa az embereket az ő bűneikből.
Dicsőség az Úrnak!

 :2smitten: :2smitten: :2smitten:
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Roma Testvérek
« Válasz #11 Dátum: 2011 Október 12, 10:31:38 »
Én egy nagyon rossz ember voltam , míg az Urrat meg nem ismertem . Jó helyen dolgoztam , volt pénz. Hm .. Pozícióm jól kerestem . Olyan Jól , hogy Jutott mindenre , Italra , Játék gépre . A sok barátra . Éjjel nappal a kocsma , az éjszakai élet . Tudjátok hogy van ez , gondolhassátok . Ez annyira vezetett , hogy kamatos Pénzeket vettem fel , hogy ismét tudjak játszani és kocsmázni . A végén , nagyon eladósodtam. Azt mondtam egyszer , na itt vége , ez így tovább nem mehet . Persze , hogy mi által mondtam én ezt a szót ! A feleségem már korábban járt gyülibe . És mindig mondta , menjek vele nézem meg , milyen szép és jó ott . Eleinte nem hittem neki persze . Míg egy napon azt mondtam neki , jó megnézem és elmentem . Ott  álok a gyülibe , sok ember volt nem is számoltam . Láttam mindenki nevet , örül és boldog . Akkor még nemértettem miért , mi az aminek ennyire örülnek . Vége az alkalomnak , haza felé kérdi a feleségem na tetszett ? Mondom igen , nem is gondoltam volna , ilyen jó . Kérdezi a nejem eljössz máskor is .? Halkan mondtam , igen majd el megyek . Persze csak mondtam , mert ismét jöttek a barátok . És én tovább folytattam ezt az erkölcstelen életet . Adósság , adáság hátán . Míg egy napon , megelégeltem ezt a sok rosszat . Megkérdeztem , magamtól jó ez az élet . Tisztázni kellet önmagammal ezt az életet . Arra jutottam
hogy nem , nem jó ez nekem . Nagyon elkeseredtem , napokig nem szóltam a feleségemhez a családomhoz . És cigányosan eldöntöttem , hogy más ember leszek . Nálunk cigányoknál érdekes módon , másabb szokások vannak mint " úgymond Magyarságnál "  Bementem egyedül egy szobába és úgy cigányosan Imádkozni kezdtem . Ezt a Roma Testvérek tudják , mit jelent ez . A szoba közepére, leterítettem egy Rózsás kendőt , rá egy keresztet tettem . Letérdeltem és imádkoztam . Uram vedd el tőlem ezt a sok rosszat az én életemből , nem jó nekem ez az élet . Hiszen látod miben élek . Sírtam testvérek az urr nak , térdeltem egész álló nap . A hajam kopaszra vágtam , nem ettem és nem ittam . Csak imádkoztam a bűn bocsánatért . És egyfolytában könyörögtem , hogy hallgasson meg engem az Urr Jézus . Napokig nem mentem az utcára a munka helyemre , ahol a barátok voltak . Csak imádkoztam nap mint nap . És dicsőség Jézusnak , meghallgatta  imámat . Kigyógyított engem minden rosszból . Jártam a feleségemmel és családommal a gyülekezetbe . Térdeltem imádkoztam a szószéken . Jézus meghalhatott , teljesen meg gyógyítót engem . Őrösödtem a hitben azóta , mert naponta imádkozom és kérem az Urr segítségét . Így imádkoztam az én Atyámhoz .!    Mennyei Atyám! Az Úr Jézus Krisztus nevében megyek eléd. Elismerem, hogy mindenható, örökkévaló Isten vagy, az egész világmindenségnek a teremtője. Én is a Te teremtményed vagyok. Elismerem, hogy bűnös ember vagyok, és sokat vétkeztem ellened. De én ma elhatározom, hogy megtérek és elfogadom a Názáreti áldozatát, és elismerem, hogy erre az áldozatra nekem is szükségem van. Ezért a szívemet, életemet megnyitom. Kérlek Uram, jöjj a szívembe. Bocsásd meg a bűneimet, szabadíts meg engem a bűntől és annak minden következményétől! Hiszek Benned Jézus. Hiszem, hogy Te vagy az élő Istennek a Fia, ki meghaltál az én bűneimért és feltámadtál a halálból, hogy megigazítsál engem. Elfogadlak Uramnak, Megváltómnak, Szabadítómnak és átadom az életemet, szívemet Neked. Szabadíts meg Uram! Tiszta szívet teremts bennem! Te azt ígérted, hogy a zörgetőnek ajtó nyittatik. Én Isten jelenlétébe akarok kerülni, és Te vagy az Út. Kérlek, vezess engem a Mindenható jelenlétébe! Dicsérlek és áldalak. Szeretlek Uram szívemből, lelkemből, erőmből, a Názáreti Jézus nevében. Dicsőség Istennek, most és mindörökké!http://www.youtube.com/watch?v=B9ha59WC6Wo#


Attila  :2smitten:
Kedves Testvérem Attila!
Olyan csodálatos bizonyság olvasni megtérésed történetét. Áldott a mi hatalmas Urunk!!!
Áldjon meg az Úr Téged és házad népét!
 :2smitten:
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Roma Testvérek
« Válasz #12 Dátum: 2011 Október 12, 10:35:00 »
Sziasztok  :044: Áldjon az URR mindenkit . A nevem Karola . Rostás Attiláné . 6-gyermekes anyuka .

 nagyon rég a Szabad keresztény gyülekezetben tértem meg . Dicsőség az URR nak Hencida községben .

 Ez Hajdu -Bihar megyében van . Hisz én is itt élek Told községben . Szeretném nektek meg mutatni , melyik

 gyülekezetben . És utána , néhány fotót magunkról és családomról . Ismerkedés szempontjából , hogy tudjátok ki

 ir

 nektek testvérek . :2smitten: Tehát ahol megtértem a gyülekezetem tagjai és a Pásztorunk .

 http://www.youtube.com/watch?v=3VauFeXfVIg#

 Ez pedig mi vagyunk a Férjem én és a családom  :2smitten:

 A kis lányom és a fiam .
Drága Karola!
Köszönöm szépen,hogy megmutattad,melyik gyülekezetbe jársz. Csodálatos! Látni mennyire szeretitek az Urat! :036:
Szép gyermekeid vannak.
Az Úr áldjon meg mindegyikőtöket!
 :037: :2smitten:
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Roma Testvérek
« Válasz #13 Dátum: 2011 Október 12, 10:36:09 »
Az időseb fiam Jenö

 És dicsőség az URR nak mindnyájan keresztények .  :2smitten:
Köszönöm szépen a képeket.
Az Úr áldjon meg Titeket és gyermekeiteket.
 :2smitten:
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető karola

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 471
Re:Roma Testvérek
« Válasz #14 Dátum: 2011 Október 12, 10:50:04 »
 Drága Editkém testvérnőm .  :2smitten:  Nagyon köszönöm kedves szavaidat . Hálás vagyok érted az Urr nak és      mindenki ért .  :2smitten:  Bizony sokat épülök általatok Drága testvérem . Haleluja

Szeretettel Karola  :2smitten: