Szerző Téma: Keresztény és keresztény üzenetű filmek ajánlása  (Megtekintve 34738 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
Re:Keresztény és keresztény üzenetű filmek ajánlása
« Válasz #45 Dátum: 2012 Január 17, 08:47:25 »
Máskor is mentek oda? Vagy csak egy alkalom volt? Csak azért kérdezem, mert egy kedvenc szinészem tölti ott a büntetését, akinek imádkozom a megtéréséért. Bárcsak megtérne általatok! Nagyon vérzik érte a szivem és aggódom érte, tudod az van megirva a Bibliában hogy "Jó erkölcsöt megront gonosz társaság."

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #46 Dátum: 2012 Január 17, 09:03:52 »
Tökölre általában egyszer megyünk évente. Van egy amerikai-magyar vegyespáros dicsőítő zenekar Matt Schellenberg (és a Rengeteg együtes) vezetésével, akik évente egyszer jönnek Magyarországra, a börtönökben koncertet adni. Mi biztosítjuk számukra  a gyülekezeti hátteret. Ez évben március- április környékén várható a következő tököli börtönlátogatás.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #47 Dátum: 2012 Január 17, 10:14:33 »
Tökölre általában egyszer megyünk évente. Van egy amerikai-magyar vegyespáros dicsőítő zenekar Matt Schellenberg (és a Rengeteg együtes) vezetésével, akik évente egyszer jönnek Magyarországra, a börtönökben koncertet adni. Mi biztosítjuk számukra  a gyülekezeti hátteret. Ez évben március- április környékén várható a következő tököli börtönlátogatás.

Tegyél meg egy szivességet, ha ott leszel. Ne értem, az Úrért. Ha az a művész is ott lenne és lehetőség lenne személyes bizonyságtételre, tedd meg, kérlek. Én sokat imádkoztam és imádkozom érte, és nagyon sajnálom ami vele történt. Féltem hogy  bántják őt ott és hogy nagyon rosszul érezheti magát.
Itt Izraelben volt egy fiatalember közismert személyiség, aki szintén elkövetett egy baklövést és lecsukták. Nem tudta elhordozni, s mivel cukorbeteg volt, túladagolta magának az inzulint. Nagyon sajnáltam hogy igy elvitte az ördög.
Mindig van remény, mindenkinek megbocsát az Úr!

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #48 Dátum: 2012 Január 17, 11:10:32 »
Kedves Dafna, figyelemmel kísérem kérésed, és értesíteni foglak amikor Tökölre megyünk.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #49 Dátum: 2012 Január 17, 11:17:54 »
Nagyon köszönöm szépen. Talán tudod kiről beszélek?

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #50 Dátum: 2012 Január 17, 11:18:33 »
Nem tudom.

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #51 Dátum: 2012 Január 17, 11:19:30 »
Nem tudom.

Zavarna téged ha feltenném ide a fotóját és egy imát? Mert ha megengeded megtenném.

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #52 Dátum: 2012 Január 17, 11:56:17 »
Miért zavarna? Hiszen az elhívásunk is ez.

Idézet
Uramnak, az ÚRnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az ÚR. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a megtört szíveket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsátást a megkötözötteknek.
Hirdetem az ÚR kegyelmének esztendejét, Istenünk bosszúállása napját, vigasztalok minden gyászolót. Ézsaiás 61, 1-2

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #53 Dátum: 2012 Január 17, 12:52:05 »
Most hogy kerestem a fotót találtam olyan cikket, hogy lehetséges március 5.-én szabadul, tehát lehet nem fogsz vele találkozni. Ha mégsem igy történne és mondjuk előbb mennétek mint irtad, akkor tudnátok vele beszélni. Legutóbbi hireim szerint azért vitték Tökölre, hogy fiatalkorúak között legyen.

Uram, köszönöm neked Pista bácsit, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget adsz neki, hogy azoknak az embereknek is beszélhet a Te kegyelmedről, akik valami komoly, súlyos bűnt követtek el, amit az állam is büntet. Olyan jó tudni azonban, hogy nálad nincs személyválogatás és az hogy minden bűnt megbocsátasz, aki őszinte szivvel Hozzád fordul.
Arra kérlek Uram, adj Pista bácsinak vagy ha ő későn érkezne valaki másnak lehetőséget arra, hogy Magyarország egyik nagyon jó szinészének bizonyságot tehessen a Te kegyelmedről, szeretetedről. Tudom Uram, hogy Te nem gyönyörködsz a bűnös halálában, hanem hogy megtérjen és éljen. Kérlek Téged, ott a börtönben szólj Stohl András szivéhez ezekben a nehéz órákban, időszakban, és ne engedd hogy olyan depresszióba essen, hogy önkezével vessen véget életének. Óvd meg őt a börtönben lévő társaitól,hogy ne bántsák, befogadják és elfogadják. Óvd meg őt a Te angyalaid által, és add, hogy ez a büntetés megtérést hozzon az Ő szivébe. Jézus Krisztus nevében kérlek, ámen

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #54 Dátum: 2012 Március 03, 08:44:30 »
Ajánlom nektek Testvéreim megtekintésre a Grace Card című filmet.
A filmes honlapomon kétféle változatban is megtalálható, az első film " A kegyelem kártyája" feliratos , a második, új néven,  "Isten kegyelméből" szinkronizált.

http://havannanet.freewb.hu/a-kegyelem-kartyaja

Minden megváltozhat egy pillanat alatt. Mac Mc Donald elveszíti 5 éves kisfiát akit egy fekete bőrű drogdiller menekülés közben gázol halálra. Azóta már eltelt 17 év és a keserűség és fájdalom emészti. Haragszik Istenre és az egész világra. Mac rendőr lesz és üldözi a bűnözőket. Kap kap maga mellé egy társat, aki néger és ráadásul másodállásban lelkész is. Egymásra vannak utalva, és kettőjük kapcsolatában is tanulni kell a szeretetet és a megbocsátást.
De Mac életében ott vannak a sebek, az örökös vita feleségével, fiával és saját magával.
Elkövetkezik egy olyan pillanat amikor újabb tragédia árnyékolja be életüket....

Valóban nem könnyű szeretni azt aki nem szeret, gyűlöl minket.
Valóban nehéz elengedni azt akit szeretünk.
Valóban nehéz megbocsátani annak aki álmatlan éjszakákat okozott nekünk
Valóban nehéz ... még a keresztényeknek is

Idézet
"Mert kegyelemből tartottalak meg" Efézusi levél 2,8

Nem elérhető E.Edit

• Testvérünk
  • *
« Válasz #55 Dátum: 2012 Március 30, 17:49:07 »
Huuu de jo,hogy megtalaltam ezt a topicot :thanks: :078:
Legalabb lesz valami ertelmes neznivalo.

Valoban nehez megbocsatani annak aki almatlan ejszakat okozott nekem.Most,hogy a ferjem elkoltozott csak aldom es magasztalom az Urat,hogy nem erzek haragot csak sajnalom szivbol mert nemtudja mit cselekszik :(
"Ne félj, csak higgyj!"  Márk ev.5:36/b

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #56 Dátum: 2012 Augusztus 26, 18:25:20 »
A híd (eredeti cím: MOST)

Van egy híd amelyet a forgalom függvényében nyitnak és zárnak. A hídmester feladata hogy  akadálymentes legyen a közlekedés a vasút és a hajózás számára is.

Hídmesterünk magával viszi kisfiát munkahelyére és ez a tette sorsdöntővé válik. Egy véletlen meghibásodás következtében döntenie kell; halálba küldi mit sem sejtő vonaton utazó emberek és megmenti gyermekét, vagy feláldozza gyermekét és megmenti az utazókat.

A történet emlékeztet az Úr döntésére, aki látva a halálba rohanó embereket megmentette fia, Jézus feláldozásával az emberiséget

A film megtekintése:  kattintás az alábbi linkre és a film a Gloria.tv profilján megnézhető

http://havannacsoport.hu/index.php/kereszteny-uezenetu-filmek/a-hidmester-most-hid

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #57 Dátum: 2012 Október 09, 13:26:25 »
Átkelés a Vörös tengeren

Mózes és a kivonulás története rekonstruált jelenetekben.

A rövidfilm magyarul beszélő.
Hossza 24:27 perc

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #58 Dátum: 2013 Március 04, 13:40:14 »
180 fokos fordulat

Készült a "Hitler, Isten és a Biblia" című könyv alapján (magyar feliratos film).

Leírás:
A film rámutat arra, hogy a mai emberek ugyanazon a normák és morál szerint élnek, mint a nácik korszakában.
Egyesek képesek lennének legyilkolni szinte bárkit, bármikor, ha a helyzet úgy adódik.
Jelenleg is millió számra irtják az embereket és senki nem tesz ellene semmit.
Ha ezt bebizonyítod nekik, képesek pár perc alatt egy 180 fokos fordulatra és még a megtérést is az egyik legjobb opciónak elfogadni!

Nem elérhető bacsipista

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #59 Dátum: 2013 Június 22, 08:30:58 »
Jézus csodái (Nagy kalandozások)

animációs film gyerekeknek