Most hogy kerestem a fotót találtam olyan cikket, hogy lehetséges március 5.-én szabadul, tehát lehet nem fogsz vele találkozni. Ha mégsem igy történne és mondjuk előbb mennétek mint irtad, akkor tudnátok vele beszélni. Legutóbbi hireim szerint azért vitték Tökölre, hogy fiatalkorúak között legyen.
Uram, köszönöm neked Pista bácsit, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget adsz neki, hogy azoknak az embereknek is beszélhet a Te kegyelmedről, akik valami komoly, súlyos bűnt követtek el, amit az állam is büntet. Olyan jó tudni azonban, hogy nálad nincs személyválogatás és az hogy minden bűnt megbocsátasz, aki őszinte szivvel Hozzád fordul.
Arra kérlek Uram, adj Pista bácsinak vagy ha ő későn érkezne valaki másnak lehetőséget arra, hogy Magyarország egyik nagyon jó szinészének bizonyságot tehessen a Te kegyelmedről, szeretetedről. Tudom Uram, hogy Te nem gyönyörködsz a bűnös halálában, hanem hogy megtérjen és éljen. Kérlek Téged, ott a börtönben szólj Stohl András szivéhez ezekben a nehéz órákban, időszakban, és ne engedd hogy olyan depresszióba essen, hogy önkezével vessen véget életének. Óvd meg őt a börtönben lévő társaitól,hogy ne bántsák, befogadják és elfogadják. Óvd meg őt a Te angyalaid által, és add, hogy ez a büntetés megtérést hozzon az Ő szivébe. Jézus Krisztus nevében kérlek, ámen