Szerző Téma: Erotika  (Megtekintve 79100 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Erotika
« Válasz #60 Dátum: 2007 December 19, 21:41:44 »
Az erotikának és a szeretetnek összehangoltan kell működni. Szeretet nélkül az erotika egy önző, testben megnyilvánuló dolog.
Természetesen Istentől van a szexualitás, ami az egymásnak adás, szeretetben "fejest ugrás" és nem az utód nemzés céljából kaptuk.

A sátánnak az egyik legjobban támadottabb és kiforgatottabb projektje a szexualitás.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Erotika
« Válasz #61 Dátum: 2007 December 20, 17:46:40 »
Itt egy vicc, remélem nem sértek vagy botránkoztatok valakit. :pirul:

Ide írtam, nem a vicces topicba, mert az erotikával kapcsolatos:

Néhány nappal a Teremtés után az Úr magához hívta Ádámot és ezt mondta neki:
- Ádám, itt az ideje, hogy hozzáfogjatok a Föld benépesítéséhez. Először is, csókold meg Évát.
- Nem tudom, mi a csók. - feleli Ádám. Az Úr röviden elmagyarázza, mit kell tennie. Ádám megfogja Éva kezét, elvezeti egy bokor mögé, kis idő múlva boldogan jön elő:
- Ez jólesett. Köszönöm Uram!
- Mindjárt gondoltam. Most pedig, simogasd Évát!
- Nem tudom, mi a simogatás.
Az Úr elmagyarázza, Ádám és Éva visszavonulnak a bokorba. Kis idő múlva Ádám kidugja a fejét:
- Köszönöm, Uram, ez még jobb volt.
- Most akkor itt az ideje, hogy gyermeket nemzzetek!
- Nem tudom, hogyan kell, Uram.
Az Úr ezt is elmagyarázza Ádámnak. Ádám eltűnik a bokor mögött, de hamarosan újra megjelenik:
- Mi az a fejfájás, Uram?

:2funny:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

maria

• Vendég
Erotika
« Válasz #62 Dátum: 2007 December 20, 18:04:48 »
 :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nem elérhető E.Edit

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #63 Dátum: 2008 Január 03, 12:37:40 »
En meg csak most olvastam elosszor ezt a topicot,de jo a vicc!!!

:040: :040: :040: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :2funny: :2funny: :2funny:

:afro:
"Ne félj, csak higgyj!"  Márk ev.5:36/b

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
    • www.szomjazokklubja.shp.hu
Erotika
« Válasz #64 Dátum: 2008 Január 17, 15:52:29 »
:D szükséges kell?
Jó ha van? Szeritem igen, ha a feleséged föl vesz egy erotikus fehérneműt az Bűn, sztem nem, kérdem én kell ez? Telve vagyok kérdésekkel ezen a területen :pirul: de válaszokat nem mindig a biblia adja. Kérdéses az is, hogy milyen formába jelenjenek meg a hölgyek egy-egy alkamon, túl kirívoan és szemérmetlenül, vagy szolídan de mégis nőíesen hm.... Nem tudom .
A szeretet soha el nem múlik. (Mk 14:1-9).

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #65 Dátum: 2008 Január 17, 16:10:55 »
A feleségem egyik szülinapomra (meglepetésből) kiöltözött egy dögös miniszoknyás szerelésbe. Öszinte leszek: jól esett. Nem jár így, de tudja, hogy az én férfi természetemnek "szüksége" van rá, hiszen ez vesz körül az utcákon is és ha ránézek egy ilyen lányra az utcán, aztmondom: " :034: ugyan má' ilyen nekem is van otthon..."
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
    • www.szomjazokklubja.shp.hu
Erotika
« Válasz #66 Dátum: 2008 Január 17, 17:04:31 »
Köszi tothg. :044:

Azt hiszem lehet, hogy ismerlek.
A tény, hogy Férfiből vagyunk, és én nekem még nincs feleségem, és nem tudom milyen lehet, de a világ és a divat, ami kicsit megrontja a nők választékonyságát, mit vegyek fel, szted jól nézek ki, a pasim bizti beájul majd. Igen lehet ilyen igényünk, ha vacsoráról van szó. De amit e világ produkál, ez abszurd sztem. Amivel kísértik a férfiakat, vagyis csak magukra gondolnak a Sátán felöltöztetti és tálcán kinálja a hétköznapi embernek akkár az utcán, vagy munkahelyen és ez számomra kísértés, persze, nem fogok szemellenzőt felvenni, minek  :06: csak sajnálni tudom öket, mert sötőtségben vannak, :047:. Ha feleségem lesz, szeretném ha igényes lenne, de ne legyen "r....c" bocsika. /t.zoli! Bocsika a kipontozásért ok?  :01: Mária/ De hiszem, hogy Istentől tökéletes ajándékot fogok kapni, csak meg kell tartoztatni magunkat, ami nehéz, számomra, akkár gondolati és fizikális szükséglet terén.
A szeretet soha el nem múlik. (Mk 14:1-9).

maria

• Vendég
Erotika
« Válasz #67 Dátum: 2008 Január 17, 17:16:55 »
Fiúk! Mi nők, valahogy 1.000 -rel be tudjuk indítani a férfiakat.  :08: Talán én már nem, csak a férjemet.  :01: Azt gondolom egyet kell értenem mind a kettőtök hozzászólásával. A feleség adja meg a módját, ez tény. A világi lányokért meg emeljétek fel a szavatokat,.. Az Úrhoz.  :afro: Különben nem könnyű nektek fiúk, hiszen a plakátok, reklámok csinosabbnál, csinosabb nőkkel villognak. Hát gyakorolhatjátok a hosszútűrést.  :2funny:

Nem elérhető Sándor

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #68 Dátum: 2008 Január 20, 15:17:45 »
Olyan jó, hogy a hosszútűrés az nem végleges, hanem csak hosszú és nem kell már szenvednem emiatt. A feleségem szeretem, és ő is szeret engem. Bármi - ami nem ez, kevesebb. A feleségemen a melegítő is tetszik és a rövid szoknya, tetszik, ahogy kilátszanak a virgácsai - és lehet, hogy vannak csinosabb lányok, fiatalabbak - de az más.
A környezetünk a férfiakat vette célba, látványok inkább a férfiakra hatnak mint a nőkre. (nem azt mondtam, hogy a nőkre nem, hanem kevésbé). Ez borítja a leginkább az otthoni békét. Ha valaki észreveszi, bizza Istenre.
Én elmondom, hogy mit kértem. Arra kértem az én szerető Mennyei Atyámat, aki Jézust adta, hogy életem legyen - hogy vegye ki az agyamból, szívemből ezt a fogékonyságot, hogy én eljátszak bármiféle gondolattal. Arra kértem, hogy én igazán boldog szeretnék lenni, ahogy ő tervezte - a feleségemmel. Kértem azt is, ne tegyen próbára - és mondtam neki, hogy megbízom benne. Ezt elmondtam annak idején a feleségemnek is - és kértem, hogy legyen teljesen nyugodt.
Ha nem hiszi el Istennek - hogy megkapjátok, ha kéritek - akkor sajnos féltékenykednie kell. Én, mint egy kisgyermek, aki egyáltalán nem bízik a maga erejében - odatettem és ott is akarom hagyni Isten kezében. Vannak olyan helyzetek, amiket ártatlannak tartok - mégis jön a figyelmeztetés. Isten kezéből fogadom el, mint annak a része - amit kértem, valahogy még időben jön, mielőtt még mérgezne.
szeretettel Sándor
Bizony hittel jegyeztelek el téged magamnak, és megismered az Urat.

Dani

• Vendég
Erotika
« Válasz #69 Dátum: 2008 Január 21, 00:18:01 »
Hát ez egy másik gyengeségem,pontosabban ha kísért az ördog ilyenekkel,nehezen küzdöm ki magam belőle.
Hát..még fiatal vagyok,és azt tanultam az iskolában ,hogy a fiataloknak ez természetes "jelensége".
De van egy megnyugtató dolog is:Isten azt ígérte,hogy nem fog megemlékezni a fiatalkori bűnömről,úgye?

Nem elérhető Sándor

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #70 Dátum: 2008 Január 23, 10:23:32 »
Kedves Dani,

Nem fog. Légy benne egészen biztos. Nem fogja az orrodat beleverni, mivel ez neked fog fájni anélkül is. Tudod az a jó az emberben amit már Ő rendbetett, újjáteremtett. Nem a romlott természet lesz egyre jobb. Sok örömet az Úrral, aki szabadítani akar és nem bántani.
szeretettel Sándor

maria

• Vendég
Erotika
« Válasz #71 Dátum: 2008 Január 23, 10:53:14 »
Dani: De van egy megnyugtató dolog is: Isten azt ígérte, hogy nem fog megemlékezni a fiatalkori bűnömről, ugye?

Dani! Isten azt mondta, hogy aki Krisztusban van, új teremtés az, a régiek elmúltak, ímé újjá lett minden. Tehát ha te megtértél, vagyis átadtad az életedet Jézusnak, akkor nincs múltad. Mint újszülött csecsemő állsz Isten előtt. Ha most megtértként teszel valamit, van szószólód az Atyánál, Jézus, Aki kimondhatatlnul fohászkodik Isten előtt érted. Te ha őszintén megbántad a bűneidet = vétkeidet, akkor Ő készségesen megbocsát neked. Soha ne kételkedj ebben. Ő szeret téged és a gondodat viseli. A bűn eltávolít bennünket Istentől és ha mi nem rendezzük el, addig távol vagyunk Tőle és az áldásaitól is. Ettől függetlenül soha nem vet ki a szeretetéből, de az áldásai berekesztődnek ameddig nem vagyunk hajlandók megtérni belőle. Ő oda adná, de nem tudja, mert nem veszzük át az engedetleségünkből kifolyólag. Szóval, ha te őszintén megbábnod, akkor ne kételkedj. Soha többé nem fog megemlékezni róla!

Ki az a baba akit tartasz a kezedben ha te vagy egyáltalán?

Nem elérhető Sándor

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #72 Dátum: 2008 Január 27, 18:10:52 »
Kedves Testvérek,

Az nem kérdés - hitetlent ne vegyen el senki. Már írtam az Isten szerinti házasságról Izsák és Rebeka kapcsán, ami kétség nélkül Isten által megrendezett frigy volt. Mégsem voltak boldogok - az egyik gyerek ide, másik az anyuka szoknyája - szóval széthúzás, csalások, Ézsau csajozásai - mégis az áldás neki jár, csak mégsem ő kapja. Tudom - itt az erotika a kérdés - csak szeretném valahogy a súlypontokat a helyére rakni. A jó feleség, aki jó szerető is - Isten ajándéka. A csontomból való csont - az oldalbordámból van és nem a lábamból és nem a fejemből. A jobbik felem - aki kiegészít. Az erotika - önmagában nem biblikus fogalom. Az erotika - ha házasságban történő szerelmeskedésről szól - akkor egy folyamatos előjáték megalapozta szexuális együttlét, ami már az egymásranézésben, egymáshoz szólásban - akár a reggelinél - is bennevan. Ez a maximum szint - és ezután jönnek a kevesebb szintek. Szerelem Isten nélkül, vagy csak egy egyszerű szex - vágyakból. Isten a maximumot akarja adni - de ha nem adná is, több, mint bármi nélküle. Nem a házastársamtól függ a boldogságom, ő csak ajándéka a boldogságomnak. Ráadás.
szeretettel Sándor

Nem elérhető irene

• Testvérünk
  • *
Erotika
« Válasz #73 Dátum: 2008 Március 08, 10:49:39 »

Sajnos a világ bármely részén előfordul ,nemcsak Malajziában.Rengeteg nő szenved ettől  de hála az  az  ÚRnak ,sok  prostituált megtérését hallottam és láttam a médián keresztül Ma amikor Nőnapot ünepelünk ,jól esnek férfitársainktól kapott virágok ,szavak.. ondoljunk  és imádkozzunk ezekért a nőkért, bárhogy is kerültek ebbe a helyzetükbe.
köszönöm

SZÖKÉS SZEXRABSZOLGA-TARTÓK KARMAIBÓL

Fülöp-szigeteki hölgyek, jólfizető külföldi állással kecsegtették őket, Malajziában, a szexiparban találják magukat, szexrabszolgák lettek, teljes kétségbeesés, a közelben egy keresztény gyülekezet működött, kiugrottak a második emeletről, a templomban kerestek menedéket, segítséget nyújtottak, Isten szeretet és igéjét osztottuk meg velük, egy szervezet segít, egy titokzatos valaki bedobja az úti okmányaikat a gyülekezet épületébe, végre itthon, Isten soha nem vall csődöt, a legsötétebb pillanatokban amikor úgy tűnik nincs segítség feldereng a világosság Jézus nevében

http://www.bizonysagtetelek.hu/2008.03.06.html#2008.03.06.I
 http://video.google.com/videoplay?docid=-2163966445808975972&hl=en
zsolt 25:8.    Jó és igaz az Úr, azért útba igazítja a vétkezőket.

Nem elérhető atesz

• Testvérünk
  • *
    • JESUS LOVES YOU
Erotika
« Válasz #74 Dátum: 2008 Március 21, 23:32:53 »
Huu ez egy eleg kenyes tema  sokuknak nehezere esik errol dumalni nyiltan bar en nem sok mindent turok  meg elegge fiatal vagyok de egyet tudok Szerete az Ur es a Szeretet mindent legyoz sajna neha en is kuzdok evel a bunnel :( es amiutan elkovetem anyira faj mintha egy nagy hegyhalom  lenne a szivemen de hala az Urnak hogy johetunk hozza imaban  a nap barmelyik oralyaban mert o kesz fogani es megbocsatani hat  ez az erorika hmm hat igen tele van a vilag  erotikaval Tv ben erorika megy a plakatokon csini csajok hmm nem knyu ellenalni a ferfiaknak teljes erejukbol kuzdeniuk kell az ilyesmikkel hat  sokszor elesunk mi ferfiak  ezen a teren de hala az Urnak hogy ha el is esunk nem kell a mocsarban fekudnunk  ujra es ujra kell kezdeni FO hogy NE ADJUK FEL a kuzdelmet  jah es a parkapcsolathoz fuznom hat jah nem kell karbatett kezel varni fogy toppanjo le az egbol pl barat baratno szerintem  az en velemenyem hogy kell ismerkedni minnel tobb  embert megismerni es baratsagokat alakitani mert ha ulsz karba tett kezel akkor nehez am megtalalni az igazit kell ismerkedni szerintem es majd a tobbit bizzuk az Urra Ferfiaknak meg batoritaskent sok kitartast es erot a mindennapokhoz hogy le tudjuk gyozni a satant ezen a teren is GBY Be Blessed
"Terollad En el NEM feledkezem!!!!