Bizonyságok > Bizonyságok

A vég és a kezdet

<< < (2/6) > >>

maria:
kövecske! Igen ez így van. Áldjon meg az Úr a vígasztalásodért! Tudom, hogy nem kis munka lenne ez, de ha nem is ebben akar használni Isten, azt is elfogadom. Egyenlőre más tervei vannak velem, de előhozza amikor kész lesz az Ő terve. Tudod, én sokszor szeretnék olyan sok pénzzel és vagyonnal rendelkezni, hogy segíteni tudjak másokon. Így is azt teszem, de a kereteken belül. Azt is tudom, hogy nem szeretné ha beleszólnák a dolgaiba. Lehet, hogy előbb adnák, mint ahogy azt Ő gondolja. Hiszen a tanítást sem szabad kihagyni. Ha Ő valamire tanít, akkor én ne kontárkodjak bele. Én meg csak a megoldáson gondolkodom.  :igen:

Évus:
Köszönöm a bizonyságtételt, az utóbbi időben többször voltam olyan helyzetben, hogy érezhettem egy normális életből az utcára kerülni, nem sok kell, elég ha megbetegszünk és nem tudjuk fizetni a számláinkat, a bank pedig viszi a házat ami az övé. Ha nem volna segítségünk és bizodalmunk az Úrban, bizony sok történet az idegosztályon és az utcán végződne.
Mert valamikor azt gondoltam, hogy az utcára kerülés valami hosszú folymat, de most látom milyen kevés választja el a hétköznapi embert ettől az állapottól, most sokkal jobban át tudom érezni a helyzetüket.

Saját fiatalkori tapasztalatomból mondom, hogy Istennek össze kell törnie az gőgöt, az elbizakodottságot, és mindent amit egy ember el tud érni a saját erejéből, hogy egy elrontott élet romjain rájöjjön arra, hogy csak kár és szemét minden amit eddig véghezvitt. :zaszlo: Akkor feladja az erőlködést és elfogadja Isten vezetését a dolgokban, csak ettől a ponttól tud minket használni valamire.
És ide kívánkozik amit az egyik prédikációban hallottam: Isten országában minden szalonna kutyából van.  :08:

Sándor:
Kedves Attila,

Isten egy emberi szinten legyőzhetetlen akadályt tett "ennek" a férfinak az útjába - bizony ajándékba. Neki ennyi kellett. Tudod van nagyon sok történet, ami viszont nem így végződik - fedél nélkül, alkohol rabjaként, rázza az öklét és nem kell neki az Ilyen Isten, aki ha van - ide juttatta. Sajnos az sem jó, ha veszel neki ruhákat, mert akkor hiába koldul, nem fogják megszánni az emberek.
A legmeghatóbb történetet két tolókocsis embertől láttam, akik áldották az Istent a tolókocsijukért és ragyogott az arcuk. Nem megjátszották magukat - hanem komolyan gondolták. Nem nő ki a lábuk - de a mennybe mennek, ez elég nekik - és nincs több ennél. Minden ami több, ennél kevesebb. A hitetlen járókelők is sírtak, ők meg énekeltek az aluljáróban. Sok tolókocsis is jött - ment és hülyének tartotta öket.
szeretettel Sándor

mnorbi:
Hát ez gyönyörü bizonyság. Ez veled történt meg? Dicsöség az Urnak,hogy nála minden lehetséges :01:

Guti Tünde:
Csodálatos történet!
Dicsőség az Úrnak, hogy Ő nem személyválogató és bárkit megszabadít, aki teljes szívből Hozzá kiált! Igen, Ő a senkikért jött, hogy valakikké tegye őket! Hallelujah! :2smitten:
Nagyon örülök, hogy feltetted, Tesó!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése