Evangélium > Pásztoroknak
Egy ilyen gyülekezetre vágyom!
Antee:
Szivembol szoltal kedves Ditte!
torokildiko46:
én egy olyan gyülekezetbe vágyom ahol nem azt nézik hogy vagy öltözve, ki vagy te hanem ahol kedvesek az emberek , és a Szeretett köt össze ahol őszinték az emberek és tiszta szivel telyes szivvel imádják és dicsérik Istent, ahol nem az számit hogy magyar, román , német olasz, roma vagy görög vagy hanem az számit hogy ember vagy isten teremtménye vagy ahol ha idegen betéved , legyen fogadva szeretettel kedvességel , olyan gyülekezetre vágyok ahol ha nincs a testvére d-nek kenyere vagy másvalamibe hiányt szenved add oda az utolsót is tudván hogy a mi jutalmunk az Úrnál van, ahol mindenki őszinte,ahol nem én vagyok az első hanem ő az ember társam, legyek én utolsó is de mindig különbnek tartván a másikat, és kérdezem én miért olyan nehéz ezt megvalósítani??, pedig :2smitten: csak természetes lenne!Hol van SZERETETT???? pedig a Szeretett maga JÉZUS KRISZTUS!!! :2smitten:
Batiszrael:
A legjobb gyülekezet az, ahol az Úr jelenléte megtalálható, a Sekina. Ennek pedig feltétele az egészséges, biblikus tanitás, egy felkent és elhivott pásztor, egy felkent dicsőitő vezető és olyan gyülekezeti tagok, akik nemcsak szájukkal imádják az Istent, hanem cselekedetekkel és valósággal is.
Az ilyen gyülekezetben öröm prédikálni, az ilyen gyülekezetbe öröm járni, az ilyen gyülekeztben szeretik a testvérek egymást!
Batiszrael:
A gyülekezet mindig olyan, amilyenné mi formáljuk: te, én és a többiek... :rozsa2:
torokildiko46:
--- Idézetet írta: Batiszrael - 2012 Február 28, 19:34:43 ---A gyülekezet mindig olyan, amilyenné mi formáljuk: te, én és a többiek... :rozsa2:
--- Idézet vége ---
[/color] ebben kedves Dafna igazad van de ahol több ezres a gyülekezet ott nem tudod te formálni,,,, és nem lehet mindenki egyforma: :2smitten:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése