Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő
Mi újság?
Antee:
Sziasztok! :05:
Itt egy topic, amiben leírhatjátok, hogy mi a helyzet veletek, hogyan telt a napotok...stb.
Tehát egy szabad topic, amiben megismerhetjük egymást kicsit személyesebben. :2angel:
Nagyon várom a hozzászólásaitokat! :05:
Szeretettel,
Antee
Antee:
Akkor én ezennel meg is kezdem. :pirul:
Most például nem alszom. :05:
De holnap munka...de hála, hogy nem kell olyan sokat dolgoznom. :05:
Ki hol dolgozik? :05:
maria:
Sziasztok! Ma nagyon lusta vagyok. Nem nagyon, kicsit. Vagy mégsem? Na mindegy. :igen:
Szóval, hálás vagyok értetek és jó, hogy vagytok! Még kicsit reggel van és nem csináltam szinte semmit. Tele van a szíven túlcsodrult örömmel, mert érezhetem, hogy az Úr gyermeke vagyok és ti a tesóim egyen egyenként. :2smitten:
Az is jó érzéssel tölt el, hogy készülhetek az Igével és szolgálhatok a testvérek felé, miközben én is tanulok. A hegyi beszédet tanulmányozom. Sok a mondanivalója. Azon gondolkodtam, miért hegyi beszéd? Hát mert a hegyen beszélt az Úr. Ha a mezőn tette volna, akkor mezei beszéd lenne. :igen:
Na később jelentkezem még, ha nem unjátok. :hehe:
kövecske:
Nem unjuk! :05:
Én sajnos ma reggel későn keltem... :03:
Igaz későn is feküdtem... :08:
És úgy érzem, húz vissza az ágy... :02:
Lehet, hogy lusta vagyok? :03:
Egyszer amikor azt mondtam az orvosnak: "Doktor úr nem fáj semmim, csak úgy érzem mintha lusta lennék... húz az ágy..." :08:
Azt felelte: "Olyan nincs, akit húz az ágy, ott már lappang valami betegség. És a lustaság, az is nagy betegség. Tessék felkelni, és járni."
Ekkor a Szentlélek egy szempillantás alatt eszembejutatta az Igét: "Kelj fel, és járj!"
Azóta keveset alszom... :2angel:
Komolyan... nincs nagy alvásigényem... :05:
Legyen szép napunk, Isten áldásával! :05:
Szeretettel:
kövecske
Antee:
Szia Mária! :05:
Nem unjuk, kérlek jelentkezz sűrűn. :05: :06:
Valóban elgondolkoztató a hegyi beszéd területileg. Lehet tényleg mezei beszéd lett volna, ha akkor egy mezőn történt volna. :2funny:
Kövecske!
A későnkelésben én nyertem, mert negyed órája keltem. :pirul:
Mindjárt megyek dolgozni. :2tickedoff:
Na de ez van...majd letelik a munkaidő is... :05:
Isten áldjon benneteket! :05:
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése