Szerző Téma: Mi az Úr akarata?  (Megtekintve 9419 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

  • Admin
  • Testvérünk
  • *
  • Hozzászólások: 22846
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Mi az Úr akarata?
« Válasz #75 Dátum: 2013 Május 29, 14:03:20 »
Tegnap este voltam a gyülekezetben és arról beszélgettünk, hogy mi az Úr akarata gyülekezetünk vezetésében?
Érdekes módon arra jutottunk, hogy minél több imádság. De nem csak olyan formában, hogy elmondjuk neki gondjainkat, panaszainkat és kéréseinket, hanem az, hogy figyelünk az úrra és meghallgatjuk a válaszát.
Az Úr akarata, hogy maradjunk egységben. Ne legyen semmi ami az egymáshoz kapcsolódó szeretetünket meg tudná bontani. Tudjunk megbocsátani egymásnak szavainkért, tetteinkért figyelmetlenségeinkért, és legyünk alázatosak. Ne egymással harcoljunk, hanem a gonosz ellen fogjuk össze és a szeretet és összetartozás lánca kovácsoljon minket szétszakithatatlan egységbe.

:afro:

Ez nem tetszik a sátánnak, szóval minden erejével azon lesz, hogy megbontsa az egységeteket. Ahol Isten munkája épül, ott azon van a gonosz, hogy lerontsa azt. Gondoljunk csak arra, mikor Nehémiás építette a kőfalat, eljött az ellenség hogy meghiúsítják szándékát. 
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)