Szerző Téma: Harmatcseppek  (Megtekintve 12677 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
Harmatcseppek
« Dátum: 2013 Január 25, 23:07:21 »
„Az ébredés nem más, mint újra egedelmeskedni Istennek.”

(Charles Finney, "Revival of Religion")

:igen:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
Re:Harmatcseppek
« Válasz #1 Dátum: 2013 Január 25, 23:38:27 »
Az ÚRban való nyugalmunk nem a külsö körülményektöl függ, hanem a Vele való kapcsolatunktól.

Corrie ten Boom

:2smitten:

Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2013 Január 26, 08:30:18 »
“Amikor az elme megtelik szent igazsággal, akkor megpihen.”

C.H. Spurgeon
Zsolt 143,10

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3 Dátum: 2013 Január 27, 08:14:36 »
"Az emberek azt kérdezik: mi lesz a halál után? Erre így kell felelni: ha te nem csak szájaddal, hanem szívből mondod - legyen meg a te akaratod, ahogyan a földön, úgy a mennyben is - ez azt jelenti, ahogy ebben az ideiglenes létben, úgy az öröklétben is, neked gondolkodnod sem kell arról, mi lesz a halál után. Add át magad a mindenható akaratának, dicsőítve őt; tudván, hogy ő a szeretet - így hát mitől kellene félned? Krisztus haldokolva mondta: "Atyám! Rád bízom lelkemet!" Ha valaki ezeket a szavakat nem csak a szájával mondja, hanem tiszta szívből, akkor annak az embernek több nem kell.
Ha az én lelkem visszatér az atyához, akkor vele semmi, a legjobbon kívül, nem történhet."

Lev Tolsztoj
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
« Válasz #4 Dátum: 2013 Január 27, 09:17:44 »
 :2smitten:
Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni; de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig is akartál
:2smitten: :2smitten: :2smitten:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

• Testvérünk
  • *
« Válasz #5 Dátum: 2013 Január 27, 09:20:38 »
.Az álom valami,amire igazán vágysz,ami igazán fontos neked.Az álom valami,amit elképzeltél,és amiről nem szabad lemondanod.Mindegy, hogy nem érti senki,mindegy, hogy mit gondolnak róla.Ez a Te álmod,és mindet meg kell tenned érte,hogy valóra váltsd!Mindent.Nem szabad, hogy érdekeljen,mit gondolnak róla az emberek,nem szabad, hogy hagyd elrabolni álmaid.Ha a szíved szólít, követned kell szavát!
 hogy is van : Zsoltárok könyve:33:15   Ő alkotta mindnyájok szivét, és jól tudja minden tettöket.
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #6 Dátum: 2013 Január 27, 14:45:13 »
Azon a napon megtudjátok, hogy én az Atyámban vagyok, ti énbennem, én pedig tibennetek. 21. Aki befogadja parancsolataimat, és megtartja azokat, az szeret engem, aki pedig szeret engem, azt szeretni fogja az én Atyám; én is szeretni fogom őt, és kijelentem neki magamat."
Jn14,20-21
Zsolt 143,10

Nem elérhető Jazmin

• Testvérünk
  • *
« Válasz #7 Dátum: 2013 Január 28, 09:18:34 »
"A Szentírásban található igazság soha nem tesz boldoggá bennünket,amíg az a szívünkben élő igazsággá nem válik."  C.H.Spurgeon
Az Isten SZERETET. 1 Ján 4:8

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #8 Dátum: 2013 Január 28, 09:39:49 »
 :afro: :2smitten:

Te, mint egyéniség, tejesen egyedülálló, értékes és elengedhetetlenül fontos vagy. Senki, aki eddig született, és senki, aki ezután születni fog, senki aki ma él nem tudja azt a küldetést betölteni, amire az Örökkévaló és Teremtő Isten hatalmas böcsességében téged elhívott.
Zsidó mondás
Zsolt 143,10

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #9 Dátum: 2013 Január 30, 07:26:42 »
A különbség a Nap mérete és egy százforintos mérete között óriási. Mégis olyan közel tarthatjuk a pénzérmét a szemünkhöz, hogy nem látjuk tőle a napot.
Ugyanez a helyzet problémáinkkal.
Isten ugyan sokkal nagyobb, mint bármilyen probléma, amivel eddig találkoztunk, mégis olyan közelről szemlélhetjük bajainkat, hogy elhomályosíthatják Isten jelenlétét az életünkben.

"Ne mondd az Úrnak, hogy milyen nagyok a problémáid, hanem mondd a problémáidnak, hogy milyen hatalmas az Istened."
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

• Testvérünk
  • *
« Válasz #10 Dátum: 2013 Január 30, 10:17:33 »
A különbség a Nap mérete és egy százforintos mérete között óriási. Mégis olyan közel tarthatjuk a pénzérmét a szemünkhöz, hogy nem látjuk tőle a napot.
Ugyanez a helyzet problémáinkkal.
Isten ugyan sokkal nagyobb, mint bármilyen probléma, amivel eddig találkoztunk, mégis olyan közelről szemlélhetjük bajainkat, hogy elhomályosíthatják Isten jelenlétét az életünkben.

"Ne mondd az Úrnak, hogy milyen nagyok a problémáid, hanem mondd a problémáidnak, hogy milyen hatalmas az Istened."

:igen: :igen: :igen:

Köszönöm kedves Pista testvérem a gondolatot, ez jutott eszembe olvasván amit irtál:
Zsoltárok könyve:34:6   Akik ő reá néznek, azok felvidulnak, és arcuk meg nem pirul.

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #11 Dátum: 2013 Január 30, 17:03:47 »
Aki az Igazságot keresi, Jézust fogja megtalálni...

http://www.youtube.com/watch?v=6HGyv5Igk-w#ws
(németül)

"Ha ti megtartjátok az én igémet, valóban tanítványaim vagytok; 32. megismeritek az igazságot, és az igazság megszabadít titeket."
Jn 8,31
Zsolt 143,10

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #12 Dátum: 2013 Február 05, 21:01:03 »
A legnagyobb öröm, ha szeretni tudunk és szeretve leszünk.
Miért pazarolsz annyi energiát arra hogy elismerést kapj?
Fordítsd inkább a szeretetre az erődet.

(Rabbi Noah Weinberg)

:280:          :278:
Zsolt 143,10

• Testvérünk
  • *
« Válasz #13 Dátum: 2013 Február 05, 21:09:08 »
 :08:
mindegy hogy mennyi a testsúlyod,mennyi smink van rajtad, vagy hogy hogyan áll a hajad , Isten ugy szeret ahogy vagy! Mert Ő tökéletessé teremtett! :2smitten: :2smitten: :2smitten:

• Testvérünk
  • *
« Válasz #14 Dátum: 2013 Február 05, 21:13:15 »
 ;)

“A házasság nem verseny – sosem kell feljegyezni az állást. Isten azért rakott minket egy csapatba, hogy közösen győzzünk.” (Herbert és Zelmyra Fisher)