Szerző Téma: csodák ma is léteznek!  (Megtekintve 6495 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető torokkarol

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 445
csodák ma is léteznek!
« Dátum: 2013 Augusztus 19, 13:13:20 »
Kedves Testvéreim! mivel ma is olvastam egy csodáról gondoltam indítok egy Új témát: csodák Ma! Mert csodák ma is léteznek, mert az Úr tegnap , ma  és mindörökké ugyanaz, Ő nem változik, és Ő a csodák Istene!  kérésem ha van  vagy olvastatok tik  is ilyen témát kérlek osszátok meg velünk is!


ez egy csoda!

Angyal mentette meg a baleset áldozatát?
A semmiből jött, majd eltűnt a titokzatos pap


Egyelőre nincs magyarázat arra a csodával határos eseményre, amely egy Missouri állambeli baleset helyszínén történt. A tűzoltók már-már feladták a mentést, amikor az áldozat arra kérte őket, imádkozzanak vele - és innentől minden megváltozott

A tizenkilenc éves Katie Lentz szabályosan autózott hazafelé, amikor egy szembejövő autó átsodródott az ő sávjába, és frontálisan ütközött járművével.

A helyszínre érkező tűzoltók 45 percen át hiába próbálták kivágni a lányt a roncsból, berendezésük kicsorbult a lemezfelületeken. A helyszínen dolgozó parancsnok feladni készült a küzdelmet, amikor a súlyosan sérült lány arra kérte a körülötte dolgozókat, imádkozzanak vele.

Kisvártatva csak megjelent a helyszínen egy katolikus pap, és arra kérte a tűzoltókat, engedjék őt a lányhoz, hogy felkenje őt. A mentősök ezt rossz ötletnek tartották, nehogy az áldozat kétségbe essen, de végül megengedték a papnak, hogy a roncshoz lépjen.

Ekkor beszámolók szerint mindenkit határtalan nyugalom szállt meg, a tűzoltók közül néhányan egy halk hangot hallottak, amely arra kérte őket, várakozzanak türelmesen, minden rendben lesz.Pár perc múlva valóban megérkezett az erősítés: az újonnan jött tűzoltókocsin már működött a hidraulikus vágó, így perceken belül ki tudták szabadítani az áldozatot, akit törött csuklóval, súlyos belső sérülésekkel szállítottak kórházba.

Amikor ezt követően a tűzoltók köszönetet akartak mondani a papnak, sehol nem találták. Eltűnése ugyanúgy rejtély, mint érkezése, hiszen az út több kilométeren le volt zárva, a rendőrség senkit nem engedett a környékre.

A tűzoltóság munkatársai több mint 80 fényképet készítettek a mentés helyszínén; ezeket átvizsgálva egyiken sem találták meg a papot, akiről a szemtanúk leírása alapján fantomképet készítettek.

Az egyház nem nyilatkozik az ügyben. A környékbeli városokban mindössze egy katolikus templom működik, ám annak papja a baleset idején éppen misét adott.
 :ima05:
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #1 Dátum: 2013 Augusztus 19, 20:09:08 »
Érdekes történet testvérem.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető torokkarol

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 445
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #2 Dátum: 2013 Augusztus 20, 13:15:39 »
OLVASTAM EGY CSODÁRÓL= MEGOSZTOM VELETEK IS: :01:

 VISSZATÉRVE A KÓMÁBÓL :05:
Az alábbi csoda-történet ékes bizonyítéka annak, hogy az anyák imája hogyan hatol fel a kegyelem királyi trónjához! Sőt, szövetségi ígéretünk alapján az Úr gondot visel szeretteinkről, egész háznépünkről is.

2002.05.31-én, 31 évesen motorbalesetet szenvedtem, három héten keresztül édesanyámnak azt mondták az orvosok, nem biztos hogy a fia megéli a reggelt.

Már a baleset pillanatában éberkómába estem.Több mint négy órás agyműtétem volt, és akkor édesanyám a legjobb orvoshoz fordult. Jézus krisztuson keresztül az Úrhoz, mint ahogy édesanyám szólítja az Atyát, minden pillanatban hozzá imádkozott és tudta, érezte minden rendben lesz.

Mikor azt mondták neki az orvosok, ha életben is maradok, nem fogok tudni járni és beszélni, de anyukám tudta, hogy olyan leszek mint régen. Négy és fél hónap múlva felébredtem a kómából. Édesanyám pont ott volt, rámnézett és megkérdezte: tudod,ki vagyok én? Csak bólogatni tudtam, de azért ő magára mutatva mondta könnyes szemmel: én vagyok az anyukád!

Nyolc hónapig voltam kórházban, ezalatt újra tanultam járni és beszélni. Az anyukám erős hite az Úr - ahogy ő mondja: Jézus Krisztus - által meggyógyított engem. Azóta megtértem és most már én is elhiszem, hogy Istennek terve van az életemmel.
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

Nem elérhető torokildiko46

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4531
  • http://ildiko-torok.blogspot.com/
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #3 Dátum: 2013 Augusztus 22, 15:02:24 »
 :016: IGAZAD VAN  KARCSI CSODÁK MA IS LÉTEZNEK: ÉS SZERINTEM LESZNEK IS DE ÉN MÉG MINDIG AZT ÁLLÍTOM HOGY A LEGNAGYOBB CSODA A MI LÉTEZIK AZ  HOGY ISTEN A MINDENHATÓ ÉS ÖRÖKKÉVALÓ  ANNYIRA SZERET MINKET HOGY ELKÜLDTE A SAJÁT FIÁT A FÖLDRE HOGY MEGVÁLTSON MINKET!


János Evangéliuma:3:16:
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
18
Aki hiszen ő benne, el nem kárhozik; aki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében :ima02:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető torokkarol

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 445
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #4 Dátum: 2013 Szeptember 09, 13:16:57 »
az előbb olvastam a facebook on megosztom veletek is ezt a történetet, természetesen én a csodát Istennek tulajdonítom , és nem az anyukának  mert Ő képes életet adni és elvenni ,  és csak Ő a csodák Istene :05:

Életre keltette élettelen csecsemőjét az okos anya!

32

 

Egy ausztrál édesanya szívbemarkoló történetét osztotta meg a világgal, amikor arról mesélt, hogyan hozta vissza az életbe halott csecsemőjét, a szerető anyai ölelés erejével.

Olyat már hallottunk, hogy halottnak hitt csecsemő sírt fel a ravatalon. Kate Ogg öt hónappal ezelőtt Sydneyben adott életet ikergyermekeinek, egy kislánynak és egy kisfiúnak, akik koraszülöttként, 27. hétre jöttek világra, mindössze kilencven dekagramm súllyal. A testvérek közül a kislány, Emily teljesen egészséges volt, a fiúcska azonban nem lélegzett. Az orvosok húsz percen keresztül küzdöttek az életéért, mindhiába.

„Az egyik orvos azt kérdezte tőlem, hogy választottunk-e fiúnevet? Jamie-nek neveztük el, feleltem” – nyilatkozta az édesanya egyik ausztrál tv-nek.

Az orvos a betakargatott kisfiúval az anya felé fordult, és közölte vele, hogy már nem tudták megmenteni a kisfiú életét. Átadta a szülőknek az élettelenül fekvő csecsemőt, hogy elbúcsúzhassanak tőle. Ami azonban ezután történt, azt még az orvosok is csodaként emlegetik.

Kate és férje, David könnyeiket nyelve, fájdalomtól meggyötörten összeölelkeztek, és maguk közé vették babájukat.

„Ez volt a legszörnyűbb fájdalom, ami valaha átéltem. Kiszabadítottam Jamie ernyedt kis testét a takaróból, kibontottam a köntösömet, és a mellkasomra tettem, hogy a bőrünk összeérjen.

Daviddel beszélni kezdtünk fiúnkhoz, elmondtuk neki, hogy nagyon szeretjük, és hogy van egy lánytestvére is. Megosztottunk vele mindent, amiben része lett volna, hogy ha életben marad.”

Két óra telt el a fájdalmas vallomással és búcsúval, amikor is a kisfiú életjelet kezdett adni. „Jamie zihálni kezdett, levegőért kapkodott, de az orvos felvilágosított minket, hogy ez természetes reflex, semmi több” – magyarázta Kate. „Ekkor azt éreztem, hogy megmozdul, mint aki álmából riad, és egyre szabályosabban veszi a levegőt. Tettem néhány csepp anyatejet az ujjamra, amit szopizni kezdett, a légzése pedig teljesen normálissá vált. Rövidesen kinyitotta szemeit, ami maga volt a csoda, kinyújtotta kezecskéjét, az ujjam után nyúlt és megragadta, miközben a fejét forgatta.”

“Időközben visszajött az orvosunk is, aki látva a változásokat, sztetoszkópjával megvizsgálta Jamie szívhangját, majd fejét csóválva egyre csak azt hajtogatta, hogy ő ezt nem hiszi el, nem hiszi el!„

Erszénytechnika vs. okos feleség

Sokan úgy vélik, hogy az erszényterápia, amit egyre több kórházban alkalmaznak áll a hihetetlen történet hátterében. Az erszényterápia az újszülött és a szülők vagy testvérek szoros testi kapcsolatának fontosságán alapszik, hasonlóan a kenguruk viselkedéséhez. A nőstény kenguru erszényébe helyezi kicsinyét, és mint egy természetes inkubátor, melegen tartja és táplálja.

Az erszénytechnikának fontos szerepe volt abban, hogy ez a varázslatos fordulat bekövetkezzen, de ami ennél is lényegesebb lehetett, azt David fogalmazza meg: „Szerencsére nagyon erős és okos feleségem van. Ösztönösen tette azt, amit tett. Ha nem így cselekszik, Jamie nem lehetne közöttünk”.


 forrás:http://www.oszthatod.eu/eletre-keltette-elettelen-csecsemojet-az-okos-anya/
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #5 Dátum: 2013 Szeptember 11, 09:51:20 »
az előbb olvastam a facebook on megosztom veletek is ezt a történetet, természetesen én a csodát Istennek tulajdonítom , és nem az anyukának  mert Ő képes életet adni és elvenni ,  és csak Ő a csodák Istene :05:

Életre keltette élettelen csecsemőjét az okos anya!

32

 

Egy ausztrál édesanya szívbemarkoló történetét osztotta meg a világgal, amikor arról mesélt, hogyan hozta vissza az életbe halott csecsemőjét, a szerető anyai ölelés erejével.

Olyat már hallottunk, hogy halottnak hitt csecsemő sírt fel a ravatalon. Kate Ogg öt hónappal ezelőtt Sydneyben adott életet ikergyermekeinek, egy kislánynak és egy kisfiúnak, akik koraszülöttként, 27. hétre jöttek világra, mindössze kilencven dekagramm súllyal. A testvérek közül a kislány, Emily teljesen egészséges volt, a fiúcska azonban nem lélegzett. Az orvosok húsz percen keresztül küzdöttek az életéért, mindhiába.

„Az egyik orvos azt kérdezte tőlem, hogy választottunk-e fiúnevet? Jamie-nek neveztük el, feleltem” – nyilatkozta az édesanya egyik ausztrál tv-nek.

Az orvos a betakargatott kisfiúval az anya felé fordult, és közölte vele, hogy már nem tudták megmenteni a kisfiú életét. Átadta a szülőknek az élettelenül fekvő csecsemőt, hogy elbúcsúzhassanak tőle. Ami azonban ezután történt, azt még az orvosok is csodaként emlegetik.

Kate és férje, David könnyeiket nyelve, fájdalomtól meggyötörten összeölelkeztek, és maguk közé vették babájukat.

„Ez volt a legszörnyűbb fájdalom, ami valaha átéltem. Kiszabadítottam Jamie ernyedt kis testét a takaróból, kibontottam a köntösömet, és a mellkasomra tettem, hogy a bőrünk összeérjen.

Daviddel beszélni kezdtünk fiúnkhoz, elmondtuk neki, hogy nagyon szeretjük, és hogy van egy lánytestvére is. Megosztottunk vele mindent, amiben része lett volna, hogy ha életben marad.”

Két óra telt el a fájdalmas vallomással és búcsúval, amikor is a kisfiú életjelet kezdett adni. „Jamie zihálni kezdett, levegőért kapkodott, de az orvos felvilágosított minket, hogy ez természetes reflex, semmi több” – magyarázta Kate. „Ekkor azt éreztem, hogy megmozdul, mint aki álmából riad, és egyre szabályosabban veszi a levegőt. Tettem néhány csepp anyatejet az ujjamra, amit szopizni kezdett, a légzése pedig teljesen normálissá vált. Rövidesen kinyitotta szemeit, ami maga volt a csoda, kinyújtotta kezecskéjét, az ujjam után nyúlt és megragadta, miközben a fejét forgatta.”

“Időközben visszajött az orvosunk is, aki látva a változásokat, sztetoszkópjával megvizsgálta Jamie szívhangját, majd fejét csóválva egyre csak azt hajtogatta, hogy ő ezt nem hiszi el, nem hiszi el!„

Erszénytechnika vs. okos feleség

Sokan úgy vélik, hogy az erszényterápia, amit egyre több kórházban alkalmaznak áll a hihetetlen történet hátterében. Az erszényterápia az újszülött és a szülők vagy testvérek szoros testi kapcsolatának fontosságán alapszik, hasonlóan a kenguruk viselkedéséhez. A nőstény kenguru erszényébe helyezi kicsinyét, és mint egy természetes inkubátor, melegen tartja és táplálja.

Az erszénytechnikának fontos szerepe volt abban, hogy ez a varázslatos fordulat bekövetkezzen, de ami ennél is lényegesebb lehetett, azt David fogalmazza meg: „Szerencsére nagyon erős és okos feleségem van. Ösztönösen tette azt, amit tett. Ha nem így cselekszik, Jamie nem lehetne közöttünk”.


 forrás:http://www.oszthatod.eu/eletre-keltette-elettelen-csecsemojet-az-okos-anya/
Dicsőség Istennek!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #6 Dátum: 2013 Október 16, 10:15:48 »
Úgy gondolom, hogy nap, mint nap csodákat élhetünk meg az Úrral. Sok olyan kis apró csoda vesz körül minket naponta amelyekről tudomást sem akarunk venni.
Isten, ha behívtuk az életünkbe és vele élünk soha nem hagy magunkra. És a világ csodálkozik azon, hogy ránk nem hatnak a lenyomások, keserűségek, nem félünk és rettegünk, mert hit és bizalom van bennünk Jézus Krisztus által. Éppen ezért, amikor a világ azt mondja, hogy kész csoda, hegy egy esemény nem tört össze bennünket,  mi tudjuk, hogy ezt a csodát Istennek köszönhetjük, mert a mi Istenünk a szeretet és a békesség Istene.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #7 Dátum: 2013 Október 16, 11:50:08 »
Igen, és Isten az Ő békességét nem úgy adja, mint ahogyan a világ. Nem pénz, biztos munkahely, hitel nélküli ház formájában adja a békességét, hanem a benne való hit által, hogy a mi hazánk nem ezen a földön van.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #8 Dátum: 2013 Október 16, 12:08:07 »
Így igaz.

"Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom nektek, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen."

János 14:27.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #9 Dátum: 2013 Október 16, 12:43:33 »
Ámen
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #10 Dátum: 2013 Október 16, 13:03:42 »
Úgy gondolom, hogy a remény az ami még nagyon fontos. Az emberek Jézus idejében hallottak az Ő csodatételeiről. És reménykedtek abban, ha találkoznak  vele akkor az ő életükben is megvalósul egy várva várt csoda.
Jézus ma is tesz csodákat az életünkben. Konkrét példa, hogy saját megkötözöttségemből nem tudtam szabadulni, bármennyire is igyekeztem. De amikor találkoztam Jézussal bekövetkezett a csoda, és lehullottak a kötelékeim.
És reménykedem abban is, hogy amit Jézus Krisztus megígért, hogy helyet készít a számunkra, abban én is részes leszek.

János 14, 1-3   

[1] "Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem. [2] Az én Atyám házában sok hajlék van; ha nem így volna, vajon mondtam volna-e nektek, hogy elmegyek helyet készíteni a számotokra? [3] És ha majd elmentem, és helyet készítettem nektek, ismét eljövök, és magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #11 Dátum: 2013 Október 18, 09:24:13 »
Életünk tele van apró csodákkal, amit olykor észre sem akarunk venni.
Tegnap a számítógépem frissítése sikertelen lett, és utána az az oprációs rendszer sem akart működni amely előtte volt.
Egy ima, kértem az Úr vezetését, és az a telepítőlemez amely korábban használhatatlan volt, most teljesen normálisan működött, és most ennek a csodának az eredménye az, hogy írhatok ebbe a topikba.
Dicsőség az Úrnak!
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #12 Dátum: 2013 Október 18, 11:39:48 »
Dicsőség Neki. :afro:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Jazmin

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 482
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #13 Dátum: 2013 Október 18, 11:41:51 »
Hala Neki!!  :2angel:
Az Isten SZERETET. 1 Ján 4:8

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:csodák ma is léteznek!
« Válasz #14 Dátum: 2013 Október 18, 12:21:15 »
És köszönet nektek is amiért együtt örültök velem.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12