Szerző Téma: Szokatlan gondolatok  (Megtekintve 4072 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3211
Re:Szokatlan gondolatok
« Válasz #15 Dátum: 2020 Október 04, 15:02:26 »
Sokezer-többszáz... tehát olyan volnék aminek engem te állitasz?! Nos akik ismernek engem-mind felszólalatak a véleményeden. te nem nyers vagy, hanem sértő- és ahogy én látom: öntelt. te vádaskodhatsz-sértegethetsz másokat-mindenkit... Ha valaki válaszol neked, az ellen háborút inditasz. Azt gondolod hogy bárhol-bármit megtehetsz? idejöttél egy gyülekezetet rágalmazni egy egyoldalúan beállitott könyv miatt, pedig a szabályzat kimondja: " csak akkor szabad ezt tenni, ha az érintett személy -(ek) jelen vannak, hogy a vád ellen védekezhessenek! Simán átléptél ezen is, mint ahogy minden máson, mert azt gondolod hogy neked mindent szabad. Nos nem-ezt itt NEM SZABAD! engem megvádoltál-ismeretlenül is, és igazolásul egy mondva csinált okot hoztál, amit sokszáz illetve sok ezer... általad olvasott kommentjeimmel igyekszel erősiteni, de egy példát vagy egy tanut sem sikerült összeszedned.ez beszél a jellemedről... Az első alkalommal Antee-val sikerült összeakadnod, és vele is lekezelő és tiszteletlen voltál. Nos, én meg nem szeretnék időt és energiát szánni ilyen vitákra. Tiltottalak a fórumról. A hozzászólásaid megmaradnak, hogy mindenki olvasshassa mi vezetett idáig.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Isti861

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 8
Re:Szokatlan gondolatok
« Válasz #16 Dátum: 2020 Október 04, 21:50:45 »
Nem haragszom rád kedves Sophia, hogy picit minket is lebecsméreltél a nem vagy biztos , hogy akarsz-e velünk beszélni skypen, mintha mi lennénk azok akik téveszmékben járnak mellesleg úgy, hogy nem ismertél meg minket. Ez lenéző volt.  Nem mindenki jár ide a fórumra, hogy cseverésszen.Ahogy látom moderátori rangban vagy, szóval bizalmat kaptál amit eljátszottál. :/  Mellesleg Ferenc nem olyan, mint amilyennek leírtad.

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4347
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Szokatlan gondolatok
« Válasz #17 Dátum: 2020 Október 07, 19:37:21 »
 :296:
Nagyon szomorúan olvasom, hogy mik történtek az elmúlt napokban!
Sofia testvérnőnket a Brechainről ismerem, de itt a fórumon is váltottunk levelet.
Egyszerűen nem értem, hogyan alakult ki ez a félreértés a részéről.  :306: Mindig kedvesen, Igét szerető hozzáállással írogatott.

Sajnos, napok óta nem voltam itt, és nagyon bánt, hogy nem tettem semmit a békességért!  :296:
(Nem mintha én lennék bárki is...)
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.