Sokezer-többszáz... tehát olyan volnék aminek engem te állitasz?! Nos akik ismernek engem-mind felszólalatak a véleményeden. te nem nyers vagy, hanem sértő- és ahogy én látom: öntelt. te vádaskodhatsz-sértegethetsz másokat-mindenkit... Ha valaki válaszol neked, az ellen háborút inditasz. Azt gondolod hogy bárhol-bármit megtehetsz? idejöttél egy gyülekezetet rágalmazni egy egyoldalúan beállitott könyv miatt, pedig a szabályzat kimondja: " csak akkor szabad ezt tenni, ha az érintett személy -(ek) jelen vannak, hogy a vád ellen védekezhessenek! Simán átléptél ezen is, mint ahogy minden máson, mert azt gondolod hogy neked mindent szabad. Nos nem-ezt itt NEM SZABAD! engem megvádoltál-ismeretlenül is, és igazolásul egy mondva csinált okot hoztál, amit sokszáz illetve sok ezer... általad olvasott kommentjeimmel igyekszel erősiteni, de egy példát vagy egy tanut sem sikerült összeszedned.ez beszél a jellemedről... Az első alkalommal Antee-val sikerült összeakadnod, és vele is lekezelő és tiszteletlen voltál. Nos, én meg nem szeretnék időt és energiát szánni ilyen vitákra. Tiltottalak a fórumról. A hozzászólásaid megmaradnak, hogy mindenki olvasshassa mi vezetett idáig.