A harc és a megkötözöttségek > Szellemi harcok

Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)

(1/95) > >>

Antee:
Margó kérésére megnyitottam ezt a topicot. :088:

A topic címe önmagáért beszél, tehát ezzel kapcsolatos hozzászólásokat várjuk.

GLD46:
 :049:

Ha már van egy ilyen topikunk, (aminek mellesleg nagyon örülök én is)

akkor légyszi írjátok meg, mi a véleményetek a csontkovácsokról, honnan van a gyógyításuk.

Szeretettel várom a válaszaitokat: GLD46

E.Edit:
Erre en is kivancsi vagyok :igen:

Évus:
Én ezeket a témákat nem mosnám össze, bár a Sátán szereti összemosni a dolgokat és "kevert hitet" létrehozni.
A természetgyógyászat gyógynövényekkel foglalkozó része, amíg nem társítják semmi "megérzéses-kiválasztós" dologgal, addig hasznos és megengedett, mert a gyógynövények használata sokszor kivált erős és felesleges gyógyszereket, antibiotikumokat. De ez csak egy határig alkalmazható, és tapasztalat, tudás nélkül senkinek sem javaslom. A komolyabb betegségek esetén csak az orvosi kezelés és felügyelet mellett használhatók. Az orvosok nagy része maga is támogatlja a természetes anyagok használatát, mivel nincs mellékatásuk és nem lehet olyan könnyen túladagolni.
Az emberek sajnos nem így látják. A múlt héten is valaki aki egy gyógynövényt használt, rögtön összekötötte a dolgot a "vizsgáltasd meg a lakást a vízereket illleően" és hasonlóan tiltott dolgokkal.

A csontkovács amíg egy masszőr szerepét tölti be, és az izmokat, ízületeket a normális állapotába állítja be addig nincs semmi baj, bár ha egyúttal nem orvos is, nem igazán javasolnám hiszen egy amatőr okozhat egy életre maradandó sérülést is. De ha ez a kezelés kibővül az okkult tudományok bármelyik ágával akkor egyértelműen tilos.

Az emberekkel történő sok beszélgetés alapján úgy látom, hogy sajnos a tiszta hit szinte nem is létezik, ami igei alapon áll. Még a legjobb akaratú és szándékúak is óriási keveredésben vannak. Fontos feladatunk szerintem, hogy kedvesen elmondjuk nekik, hogy a horoszkópok napi olvasása nem egy jó játék, és okkult tudományokba való keveredés pedig hihetetlenül veszélyes dolog.

Antee:
Sziasztok!

Az egyik rokonom elment egyszer egy csontkovácshoz a térd fájásai miatt.
Egy öreg bácsi volt a csontkovács, aki szinte élőhalott volt (alig állt a lábán).

A térde mellett gyújtott gyergyákat, majd mormolászott valamit. Alig bírta visszafolytani a rokonom a nevetését...
De csodák csodájára nem is fájt utána a térde. Igaz nem tudja, hogy vajon attól múlt el, azonban előtte már 2 hétig fájt a térde és hiába szedett gyógyszereket.


Szeretettel,
Antee

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése