Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő

Adrian Plass: Egy kegyes kétbalkezes naplója.

<< < (30/34) > >>

szbalint:
Mai napom néhány rezdülése:

04:37 Eszterke felsírt. Feltápászkodtam az ágyról - mert egy igazi keresztyén apa éjszaka is segít a tehervállalásban. (Figyelsz, Antee?? :hehe:) Mivel Eszti nehezen nyugodott meg, betettem magunk közé az ágyba. Megelégedetten bebújt közénk, majd felém fordult. Megsimogatta az arcomat, elcsukló hangon még annyit mondott, hogy "szőlös" és elaludt.
04:40 Ekkora szégyent! Már régen be kellett volna vezetnem az éjszakai borotválkozást! Hiába az esti szőrtelenítés, az éjszaka második felére borostás lesz az arc.
04:42 Megpróbálok felkelni és kimenni borotválkozni.
04:44 Megnyugtattam magam, hogy mostmár felesleges, mert úgyis alszik reggelig.
04:45 Átfordult a feleségem irányába. Megpróbálok aludni.
04:50 Arra riadtam fel, hogy rosszat álmodtam. Térdig érő szőr nőtt az arcomon, amit a szomszéd Pista bácsi segített lekaszálni...
04:52 Megint idefordult. Nincs erőm kimenni borotválkozni. Névnapomra akkumulátoros borotvát kérek, hogy hasonló helyzetekben ne kelljen kivánszorogni az ágyból.
04:59 Lelkiismeret-furdalásom van. Mi lesz, ha mégis felkel és újra megsimogat. - Atyám, kérlek, adj Eszterkének békés, nyugodt pihenést. Legalább fél hatig.
05:05 Míg vissza nem fordul anyucihoz nem alszok el.
05:22 Visszafordult!!!
05:30 BÍP! BÍP! BÍP! BÍP!

16:25 Az iskolából hazafelé megbeszéltük Zsófival a tegnapi szülinapi buli történéseit.
 - Zsófika! - mondtam komoly apai akcentussal. - Ezek az élmények öregkorodig elkísérnek.
 - Apa! Én még most is úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna!
Azzal a katartikus élménnyel lettem gazdagabb, hogy Zsófi nemcsak a szépségemet örökölte, hanem a humoromat is...

Csaba:
:hehe:

Szia Bálint! :044:

Mivel keresed a kenyered, 'fényhozó' vagy, vagy humorista ?!

Nekem nagyon bejönnek az írásaid!
:igen:

:044:
Daba

Antee:
Figyelek Bálint tesó! Még számunkra nem aktuális! Csak az asszony szokott megtisztelni a "szőlös" résszel.  :hehe:

szbalint:
Viszont neked jól áll...

Antee:
Vigyázzá, mert még elhiszem azt kizökkentesz az ego-mentes életből! :2funny:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése