Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő

Adrian Plass: Egy kegyes kétbalkezes naplója.

<< < (33/34) > >>

maria:
Bálint írta: 5:50 Bálint megjelent egy vastag könyvvel a hóna alatt, majd kifordult a konyhából. Ismerős ajtócsapódás...

Amikor a férfiak/fiúk megjelennek a napi lappal vagy rejtvénnyel, akkor lehet tudni mire készülnek.., de ha egy vastag regénnyel, akkor jobb ha a szomszédot látogatjuk meg, vagy egy nyilvánost.  :hehe:

ermaha:
Ejnye,vajon kitől tanulta ez a gyerek?///nálunk tőlem///---nálatok??? :fetreng:

szbalint:
Betegségnek felerősödése, és ugyan idő híjának kevése alatt www.adrianplass.com website forditani google által, midőn röhögésnek könnyes szeme vigyorog. Testvér Daba kijelenti ilyenkor "nekem ez bejött!": :hehe:

"Zárthely-iszony

By Adrian Plass : Adrian Plass

Ahogy öregszünk, testünk sag és húzza, de úgy tűnik, hogy pszichológiai-módosításokat is. Az én esetemben egy meglehetősen meglepő szigorítását hajlamos szenved klausztrofóbiás érzéseket.
Gyerekként mindig szorította a testem a pillanatban teret Hide and Seek, és mint egy tinédzser lennék bemagol magam a hátán egy kétajtós autót három vagy négy másik azt jelentette, ha kapnak egy szabad út a kocsmába. Az utóbbi időben azonban az évek óta először voltam szétlapított be a hátsó ülésre egy olyan kicsi autó, a hatalmas, fenyegető vissza egy útitárs előttem, egy áthatolhatatlan akadályt az utas ajtót. Szörnyű képek töltött fejemben.
We'd összeomlik. Az autót fog égni. Én lennék szendvics között darab csavart fém, képtelen menekülni, mert az élettelen nagy részét társam-utas blokkolja az utat. Elkezdtem izzadni, és nehezen lélegzik. Volt félelmetes.
Nem találom a hátán egy kétajtós autót.
Ez ugyanaz a liftek. Voltam egy kis pár hónappal ezelőtt Hollandiában. Körülbelül akkora, mint egy nagy koporsó. A dolog megállt két emelet és a fény kialudt. Egy szörnyű pillanatig azt hittem kezdeni sikoltozik és rugdossa a falhoz, és az ajtót, de hála istennek, hogy újra a fény jött vissza. ÉN használt a lépcsőn, a többi az én marad.
Én mondom mindezt, hogy segítsen megmagyarázni, hogy miért Jézus feltámadása olyan fontos nekem. Közeleg az én ötvenes évek közepén, szeretem az életet, de a kísérteteket, az öregség, fogyatékosság, a halál tartja dugta a fejét, és vigyorgott rám, mint a váratlan sarkok célok egy lőtéren, igazán örül, hogy nem vagyok zárva egy szánalmas kis ciklus elején a születés és a halállal végződő vagy a különválás és a feledés az Istentől. Azt hittem, ha az egész komplexumot, szép, tragikus dolog lesz a vége a némaság és sötétség lenne, mint - nos, egy kicsit mintha az autóban, vagy a lift.
Hitem, hogy az Isten Fia tette a dolgot, hogy határozza meg nekem - nekünk - mentes a végzet terhelt sors, és lehetővé teszi, hogy menjünk haza. Az élet megy tovább. Lesz szerelem, nevetés, egy találkozó a szem és az édes, édes ízű a pezsgő tavaszi reggel. Eszedbe ne jusson a vallás, sem a nyoma szűk, és mint CS Lewis olyan híres mondása, nem lesz sok meglepetés." :118:

Antee:
Mos' mi vaaa??? :hehe:

ermaha:
Antikám,egy kis részlet,fordítás ,magyarítás nélkül. :2tickedoff: :2funny:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése