Szép Jó Napot mindenkinek!
Tudjátok tényleg megvan mindenem, és nem csak az ilyen dícsérethez. Hisz a hangom adott, azelőtt egy szál gitáron játszottam az Úrnak más dícséreteimet.Zenei képzettségem
nincs, amikor megvettem a hangszert még nem tudtam semmit se rajta játszani, de annyira bennem volt, hogy...
MENNI FOG! Aztán szépen fokozatosan alakult ki minden. Azt azért szeretném elmondani, hogy amikor élőben játszom az Úrnak, akkor nem úgy adom elő, és nem úgy szól, mint ahogy hallottátok. Ezt a dalt példáúl direkt a lemezhez készítettem el. De az élő dícséret műsorhoz (amit itthon az Úrnak adom elő), ahhoz még nincsen átírva.Elkészűlt a zenei rész, s ahogy hallgattam megindított, ahogy pedig hallgattam többször
már írtam is a szöveget hozzá. Volt már fordítva is. Ültem a kerékpáron, mentem dolgozni, és egy kanyarban előjözz egy dal. Vagy, kimentem egy mezőre az Urat keresni, mert problémáim voltak, és a végén szó szerint ezt hallottam: "Egyszer írtál egy dalt a földi apádról, most írj egyet a mennyei Atyádról!" és képzeljétek mire hazaértem egy kész dal volt bennem meg. Sőt volt már úgy -mivel még a hívő életem legelején azt kértem a Szent Szellemtől, hogy legyen része a mindennapi életemnek- többször is, hogy Ő is besegített egy-egy sorral. Határozottan megmondta, hogy ide és ide mit írjak. Fantasztikusan csodálatos személy Ő, nekem elhihetitek. Ő az én legjobb BARÁTOM! És vannak olyan dalaim is, melyek nem kerülnek lemezre. Talán nem is baj. Hisz végül is igazából nem ez a célom az élő Isten dicséretekor. De úgy gondoltam, már miért ne osszam meg ezt azokkal, akikért oda adta az életét. Nem ragozom tovább: Ezt szívből csinálom, máshogy nem lehet, mert akkor eltéveszthetem a cél személyt, az Urat. A másik pedig, ami szintén fontos az a növekedés és a fokozatosság. Biztos Ti is találkoztatok már olyannal, aki nem bír várni, hanem ZUTTTTYY!! neki, és bele megy a dolgok sűrűjébe. Még maga az Úr Jézus is a földi itt tartózkodása alatt a növekedésnek volt alárendelve. Akkor ez ránk is vonatkozik, az Övéire is. Íme gy újabb dalom: A címe: Új nap, új remény. Áldjon meg benneteket az Úr!