Kedves Magda!
Nem írtam ilyet, hogy a "pokol evangéiuma" az üdvözítő. Olyan szomorú, hogy itt az embert szinte mindig félreértik.
Csak leírtam, hogyan tértünk meg a húgommal. Nekünk akkor ez kellett "lökésnek".
A gyülekezetemet megismerheted a honlapunkról, és a körleveleinkből. Ezekből a körlevelekből gépelek be heti egy témát, amit elolvashatsz itt:
http://jezusszeret.5mp.eu/web.php?a=jezusszeret&o=7NicNbREWL
A pokol valóságát azért kell komolyan venni, mert bizony az üdvösséget el lehet veszíteni. Nem elég megtérni, úgy is kell, kellene élni!
Adjon az Úr mindannyiunknak kegyelmet, hogy mire Ő jön elkészüljünk!
Részemről ez a téma lezárva.
Kedves Gyöngyi, ahogy olvasom a válaszod,
itt most te vagy aki félreértetted az írásainkat.
Veled legább is nekem az égvilágon semmi félreértésem nincs, és ezt meg is írtam.
Hacsak nem te vagy az idézettek szerzője, de gondolom akkor ezt írtad volna.
Itt is a gerenda szálka prófécia működik. amit én legább is mindég magam felé vizsgálom, és a magaméból kérem az eltávolítást.
Ha nagyon kellemetlen akkor a gerendát, ha kicsit akkor a szálkát. de hogy ezt ráhúzzam az egész fórumra.
Ez már azért
A tékozló fiút az éhség kergette vissza, és...
Ettől függetlenül hogy fogadta az édesapja...
Ezt pedig az Úr Jézus mondja el nekünk.
Gyöngyi:
A pokol valóságát azért kell komolyan venni, mert bizony az üdvösséget el lehet veszíteni. Nem elég megtérni, úgy is kell, kellene élni!
Adjon az Úr mindannyiunknak kegyelmet, hogy mire Ő jön elkészüljünk!
Kérlek ezt annak mond el, aki megígérte, hogy elkészít bennünket.
Nem emberi teljesítmény, hanem egy belső ember növekvő engedelmessége az ami felkészít bennünket.
A
latornak, csak a megvallás kellett, az ittlevőknek pedig a növekedés
KRISZTUSBAN.
Az
új teremtés, olyan amilyen még nem volt.
Ha meghaltam VELE, csak akkor vagyok Megváltott, ha még én akarok ehhez hozzátenni, akkor a Galatákhoz írt levél szól nekem.
A
Szent Szellem gyümölcsét, csak a Szent Szellem termi meg, ember ahhoz nem tehet mást, mint a saját halálát a
KERESZTEN Krisztussal.
Ez az igazi Megtérés.