Szerző Téma: Bizonyságok, átélések.  (Megtekintve 200008 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető irene

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2573
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1785 Dátum: 2013 Szeptember 17, 07:39:35 »
 :078:
Sziasztok Testvéreim. A saját bizonyságomat szeretném megosztani, amit úgy gondolok, hogy nem mindennapi.

Csütörtökön történt, hogy kaptam egy sms-t, hogy ne feledkezzek meg a fogorvosi időpontomról (Hétfőn délutáni). Nagyon elcsodálkoztam az üzeneten, mert én ugyan nem kértem semmilyen időpontot és a fogaimmal is minden rendben. Úgy könyveltem el, hogy bizonyára tévedés lehet.

Majd Szombaton ismét megkaptam az emlékeztetőt, hogy Hétfőn délután van időpontom. Gondoltam, hogy ez már nem lehet tévedés, ezért felhívtam őket. Persze már nem volt bent senki, ezért a hangpostára mondtam el, hogy bizonyára csak félreértés lehet.

Rá következő nap, vagyis Vasárnap elkezdett fájni a fogam. Elég kellemetlenül, de még nem elviselhetetlenül. Úgy voltam vele, hogy majd úgyis elmúlik. De lefekvés után nem sokat tudtam aludni, hajnal 5 órakor a fájdalomra ébredtem és már nem tudtam visszaaludni. Ezért felhívtam újra a fogorvosi rendelőt, és az üzenetrögzítőre mondtam ismételten, hogy ott leszek Hétfőn délután, vegyék figyelmen kívül az előző üzenetemet. Azt tudni kell még, hogy a fogorvoshoz általában 3-6 hét várólista van a sok beteg miatt.

Testvérek, az Úr beutalt engem a fogorvoshoz.

 :078:  de jó! Hallottam és olvastam sok hasonló történetet, érdekes  ...Nagyon szeret az ÚR Téged Antikám  :2smitten: remélem már nincs fájdalom  :047:
zsolt 25:8.    Jó és igaz az Úr, azért útba igazítja a vétkezőket.

Nem elérhető Jazmin

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 482
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1786 Dátum: 2013 Szeptember 18, 13:16:57 »
Testver ez csodas bizonysag!  :2angel: Az  Ur gondot visel!
Az Isten SZERETET. 1 Ján 4:8

Nem elérhető reménység

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 34
  • Levegőt
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1787 Dátum: 2013 Október 19, 23:22:18 »
kicsinyke bizonyságom...Az elején leírom, hogy nagyon nagy próba volt a július, de az augusztus már elég kemény volt, szeptember elején pedig szinte csak vonszoltam magamat, az Úr volt mindenben reménységem.
Többen talán tudjátok, hogy az albérletem sem volt már toppon, elég rég óta nem volt áramom, igazán már utáltunk haza menni...Egy pár hónapja a Corvin plázába jártam netezni, s felfigyeltem egy fiatal hajléktalan párra. Majdnem minden nap vittem Nekik valamit, hol egy szendvicset, volt hogy kávéra is meg tudtam hívni Őket. 
Sokat jártak a fejemben, s egy nap leálltam Velük beszélgetni. Megtudtam, hogy alig múltak 18 évesek, s a fiú anyukája miatt voltak az utcán. Akkor pont mentem a corvinba, s a fényképüket feltettem a facebookra, s kiítam, hogy segítsen Nekik, aki tud. Igazat megvallva arra számítottam, hogy majd észre sem veszik, hiszen annyi ilyen kérés megy a facén, de legnagyobb meglepetésemre 2 óra múlva már 200-n megosztották, s mire délután visszamentem a corvinba már majdnem 30 üzenet várt, akik segítségüket ajánlották fel. Bevallom, nagyon nem szeretek gépelni, sokkal jobban szeretek tollal papírra írni, de ezekre az üzenetekre olyan lelkesen válaszoltam. Az egész történet 5 napig tartott. Három nap alatt több mint 20 ezren osztották meg, napi 20-30 üzenetre válaszoltam. (legalább már tudok gyorsan írni :) )
Közbe kicsit közelebbről is sikerült megismerjem a fiatalokat, hát okoztak csalódást sajnos. Kommentekben, üzenetekben kaptam hideget meleget, próbáltam nem feladni. Egy szombaton feljöttek velem a plázába, s letelefonáltam Nekik 2 lakhatást is, s mindkettőre volt valami kifogásuk, ami miatt nem fogadták el. Este nagyon sokat imádkoztam értük, s kezdett az jönni a szívemre, amit mások írtak, hogy hiába a segítség. Másnap jött egy üzenet, hogy egy nő egy lakást ajánlott fel Nekik. Nem ez a lakás volt az első, amit felajánlottak, de ennél az üzenetnél valami nyugalom jött a szívemre. Arra gondoltam, hogy ezt a lakást megkérdezem magamnak. Akkor már a fiatalokkal úgy voltam, hogy Őket nem mertem ajánlani egy ilyen helyre, s kicsit majdnem fel is adtam. Nehezen, de írtam egy üzenetet a felajánlónak, hogy ha lehet, szeretnék beszélni Vele. Szinte azonnal válaszolt, hogy rendben. Nem mertem azonnal írni, mindig írtam valami kifogást, hogy most nem érek rá, stb. Imádkoztam, s kértem az Urat, hogy adjon egy jelt, hogy azzal a lakással mi legyen. Kb. 2 óra múlva kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy Ő ugyan nem hívő, de tudja, hogy Isten ezerszer vissza adja azt, amit tettem a fiatalokért. Tudtam, hogy ez a jel, amit kértem, s írtam a felajánlónak, hogy lehetséges-e az, hogy én vegyem bérbe azt a lakást. Legnagyobb meglepetésemre azt válaszolta, hogy mikor elolvasta a kérésemet, olyan nyugalom jött a szívére. Mikor felajánlotta a fiataloknak, utána kissé nyugtalan lett, de nem merte visszavonni. Kiderült, hogy egy keresztény nő.
Éjszaka csak nem hagyott nyugodni a fiatalok sorsa, ismét imádkoztam értük. Másnap megint volt valami ígéret, amire vártak, hiába volt a rengeteg felajánlás. Délután annyit megtettem még, hogy felhívtam az utcai szociális szolgálatot, s kértem, mivel nem igen fogadnak el segítséget, amikor tudnak figyeljenek rájuk. Közben minden nap vittek Nekik élelmiszert, ruhákat, takarókat, stb.
Kedden reggel mentem arra, s nem voltak ott. Kérdeztem más hajléktalanokat, hogy tudnak-e Róluk valamit, s mondták, hogy éjszaka sem voltak ott. Kicsit aggódtam, s abban reménykedtem, hogy talán a szoc.munkásokkal mentek el. Pár óra múlva visszamentem, s kérdeztem, hogy hogy-hogy megint ott vannak:
-Téged vártunk-Misi mondta
-De hol voltatok éjszaka? Agyon aggódtam magamat!
-Aludni!-széles mosollyal a Misi.
Kiderült, hogy este egy férfi, Aki olvasta a posztomat kiment hozzájuk, s ajánlott Nekik lakhatást a közelben, s ott is aludtak.
Olyan boldog voltam, hogy az Úrra hallgattam, s nem engedtem el a kezüket.
Közbe elkezdtem beszélgetni a felajánlóval, Ildikónak hívják, s elmondtam mindent a helyzetünkről. Azt mondta, hogy nem kér bérleti díjat a lakásért, örül, hogy ott fogunk lakni, s annak a legjobban, hogy mi fogunk ott lakni. Most a szüleihez járok takarítani, ami megint egy kis bizonyság. Az anyukája tanárnő volt,, az apukája katona és professzor, s Ildi felkészített, hogy az apukája kicsit szigorú, hogy nem szereti a lassúságot. Én első nap elmondtam Nekik, hogy lassú vagyok, de alapos. Tegyünk próbát.
Ildit kértem, hogy majd kérdezze meg, mi a véleménye a szüleinek a munkámról. Azt mondta, hogy nagyon meg vannak elégedve. Második alkalom után Ildi már lelkesen írt. Bemásolom Neked.
"Szióka
most beszéltem Apukámmal
és teljesen odavan, hogy milyen csodálatosan takarítasz
nagyon meg van elégedve!!!!!!!!
Köszönjük szépen, drága Mariann!
apu tényleg el volt ájulva..pedig ő ne szokott...én csak tudom..
Köszönöm Istennek, hogy megismerhettünk téged"
S bár most is vannak nehézségek, még nem sikerült teljesen belakjuk az új albérletet, még sok cuccunk a másikban van, vannak hiányosságaink, de bizton állíthatom, hogy az Úr minden nap(!!!!) gondoskodik rólunk!!! Annyira hálás a szívem az Ő szeretetéért, gondoskodásáért... Köszönöm, ha elolvassátok.
S tudjátok, hogy MINDANNYIAN NAGYON ÉRTÉKES KINCSEI VAGYTOK AZ ÚRNAK!!!!

 :2smitten:
Reménység

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1788 Dátum: 2013 Október 20, 00:39:14 »
Elolvastam a bizonyságod. Én nem tartom kis bizonyságnak, hiszen komoly változások történtek az életetekben. És a hajléktalan házaspár életében is.
Isten áldása megnyilvánult és maradjon is meg számotokra ez az áldott állapot.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető ditte

 • Segítő
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1789 Dátum: 2013 Október 20, 07:55:23 »
Nagyon felemelő bizonyság. Annyira megörvendeztetett. Jóságos a mi Urunk és hűséges!!!
Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Áldjon meg az Úr Testvérem.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető torokildiko46

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4531
  • http://ildiko-torok.blogspot.com/
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1790 Dátum: 2013 Október 20, 08:13:46 »
 :017: Kedves Mariann !
 nagyon örülök hogy találtál  lakást!
 mikor itt  a tulajdonosok nemet mondtak kicsit elcsüggedtem , én is, kértem az Urat hogy viseljen gondot rátok, meg is van az Ur csodálatos!   
 nagyon nagy hála van a szívemben értetek , van egy rendes hajlékotok a kedves áldott szép kis fiaddal!
 Akkor most már jöhetnek a megígért játékok az Áron részére!
 csak még egy hét türelmet kérek tőled: tudod Karcsi most kórházba van ,  pénteken este műtötték ,nem  tudjuk elvinni a cuccokat nektek, de ahogy felépül akkor  írok a facen vagy hívlak!


 Áldom az Urat értetek , Ő a Gondviselő!!! :017: :016: :morning: :027: :026: :028:
 
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1791 Dátum: 2013 November 09, 20:33:13 »
Megosztom testvérünk Lavich Gyula bizonyságát

Idézet
Isten vezetése az életemben
 
 
Hálásan köszönöm Istennek, hogy adta a feleségemet. Apósom és ő vezettek Isten közelségébe, kitartó imádsággal a világosságomért. 2003. december 28-án elfogadtam az Urat és parancsa szerint bemerítkeztem.
 
2009-ben megismertem nemcsak hallásból, hanem valóságában is a halálos kort testemben, a rákos daganatot. Gyötört a félelem és az aggodalom. Az újesztendőt minden alkalommal gyülekezetünkben köszöntöttük. Istentisztelet után pásztorunk elővette a kis dobozkát, melyben igekártyák voltak és elhangzott a felszólítás: "Húzzatok testvérek, hogy megtudjátok az Úr személyes vezetését az új évre!"
Húzni akartam a dobozból, de amikor megfogtam a kártyát, nem tudtam szétválasztani őket. Azt mondja erre a pásztor: "Nem baj testvérem, húzzad, Neked az Úr két üzenetet küld."
 
Az egyik ige: Ézsaiás 41, 10. volt,
 
"Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és igazságom jobbjával támogatlak."
 
a másik pedig a 23. Zsoltár 4. verse.
 
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem."
 
Ezek után valami melegséget éreztem a testemben és békességet. Imádságomban megfogalmaztam és így imádkoztam az Úrhoz: "Uram az életem a kezedbe tettem, legyen meg a Te akaratod! Ámen."
 
Csoda történt, kijelentései igazak és ámenek. A háborúból hazahozott, egészségesen, tünetmentesen hazatérhettem szeretteimhez és testvéreimhez. ÁMEN.
 
De a sátán nem tudta elviselni a győzelmet. 2011-ben újabb támadást indított.
Úrvacsorai istentisztelet volt, ami után újra igekártyát húztunk.
 
Az én igém ez alkalommal: Józsué 1. 9. volt.
 
"Avagy nem parancsoltam-e meg neked: légy bátor és erős? Ne félj, és ne rettegj, mert veled lesz az Úr, a te Istened mindenben, amiben jársz."
 
Majd a Szentlélek vezetése által újabb igét kaptam, ahogy Isten közelében elmélkedtem, az pedig a 118. Zsoltár 6. verse volt.
 
"Velem van az Úr, nem félek; mit árthat nekem ember?"
 
Isten ebből a nyomorúságból is kimentett, ebből a háborúból is haza segített.
 
Feleségem a nehéz napokban kitartó imádsággal, szeretettel viselte a gondomat az én szabadulásom érdekében.
De sajnos a sátán nem tudja elviselni, hogy materialista beállítottságomat feladtam a hullámsírban hagyva, Isten gyermekévé válva elfogadtam Isten egyszülött Fiát Jézus Krisztust, személyes megváltómmá, szabadítómmá.
 
Most 2013-ban újra megbetegedtem. Ennek a háborúnak még nincs vége, de a műtét sikerült, ebben már ismét győzelmet adott az Úr.
Ismét megtapasztaltam, hogy az Úr vezetése milyen csodálatos. Betegágyamhoz elküldte angyalait és azok vigyáztak rám. Vezetése nyomán az Ő útján járva, az zökkenőmentes és egyenes.
 
Mi mindnyájan az Úr kezében csak eszközök vagyunk. Istennek terve van az életünkkel és nincs szüksége arra, hogy mi "besegítsünk" Neki. Nekünk van Őrá szükségünk. Ezt soha ne feledjük.
 
37. Zsoltár 5-7. verse
 
   5  Hagyjad az Úrra a te utadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti.
   6  Felhozza a te igazságodat, mint a világosságot, és a te jogodat, miként a delet.
   7  Csillapodjál le az Úrban és várjad őt; ne bosszankodjál arra, akinek útja szerencsés, [se] arra,
       aki álnok tanácsokat követ.
 
ÁMEN.
 
Amit én tehetek, hogy magasztalom és dicsőítem az Urat. Amerre járok, bizonyságot teszek és ha hívnak, a lehetőségemhez képest bárhova elmegyek.
 
 
                                                                                                         Testvéri  Üdvözlettel
 
                                                                                                         LÁVICH  Gyula  testvér
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1792 Dátum: 2013 November 12, 20:59:09 »
Szeretnék egy kis kiegészítést fűzni testvérünk bizonyságához.

Személyesen  ismerem Gyula testvérünket. Két évtizeden keresztül közvetlen szomszédom volt.  Ő akkoriban egy vezető karakterű ember volt. Édesanyja halála után elköltöztek számunkra ismeretlen helyre.  Számomra teljesen meglepő volt az, amikor pár éve egy vidéki testvérnél futottunk össze feleségével és az akkori találkozás után felvettük egymással a kapcsolatot. De akkor már nem a szomszédi viszonyt, hanem a tesvéri kapcsolat kötött össze bennünket. Akkor tudtuk meg, hogy mindketten bemeritkeztek és így Jézus Krisztus által váltunk testvérekké.
Gyulát daganatos betegségből hozta ki az Úr, megműtötték, eltávolították a kór okozóját. Ő ezután alázta meg magát és a vezető ember Isten által vezetett emberré vált.
Nem bánta meg, Megtalálta az Urat, elfogadta a kegyelmét, hallgat a tanítására, hagyja magát formálódni. És a nehézségek ellenére is töretlen a hite Jézus Krisztusban annak ellenére, hogy rengeteg megpróbáltatáson mennek keresztül.
Az elmúlt hetekben ismét műtéten esett át, jelenleg is kezelésekre jár, de hittel kapaszkodik az Úr kezébe, és nem enged a csüggedésnek.
Támogassuk őt imában, vigyük az Úr elé testvérünket és kérjük, hogy ragyogtassa rá az orcáját az Úr!
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1793 Dátum: 2013 November 12, 22:28:12 »
Ámen. Az Úr adjon neki kivezetést ebből a betegségből.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető torokildiko46

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4531
  • http://ildiko-torok.blogspot.com/
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1794 Dátum: 2013 November 13, 09:35:51 »
 :ima02: :ima05: :ima06: Áldja meg a Mindenható a Gyulát és adjon neki tejes gyógyulást a testében :2smitten: :2smitten: :2smitten:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1795 Dátum: 2013 November 13, 09:44:53 »
Ámen Ildikó.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető DavidJonathan

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1796 Dátum: 2014 Január 11, 22:53:42 »
Sziasztok kedves testvérek!

Régóta nem jártam fent, miután válaszokat kaptam egy kérdésemre rájöttem,hogy nem kell azzal törődnöm
hanem csak keressem Isten országát és minden más megadatik nékem,azok is amelyek lelki nyugodtságot jelentenek más tesók felől.

Íme egy kisebb bizonyság tétel - vagy talán egy említés egy nekem nagyon közeli esetről.
Nem tudom,hogy ide sorolható-e, olyan témát ahova ez beillene még nem találtam,ha mégis lenne ilyen akkor megköszönném az útba igazolást ha pedig nincs,akkor szívesen ajánlanák egy "Mennyei találkozás" nevű új Fórumrészleget.

Milyen jó látni azt,hogy az Úr számon tartja minden gyermekét.
A mai napokban történtek csodák és ezeket világosan láthatjuk, tapasztalhatunk körülöttünk, a gyülekezetbe vagy akárhol.
Szívhez szól másnak az esete, milyen jó tudni azt,hogy Isten ezek által akar formálni bennünket is. Hasznunkra van mindaz ami Istentől van és hasznunkra van mindaz amit mi megvallunk imával.
Reggelenként imádkozz az aznapodért, imádkozz a családodért, és IMÁDKOZZ másokért, testvéreidért az Úrban és ha igaz szívvel teszed azt, HÁLÁT adsz előtte az Úrnak.

*** Felüdülsz és nem lesz ki ártson sem Neked, sem a testvérednek/családodnak akiért imádkoztál.
*** Mikor pedig jön a másnap, felüdülsz azáltal,hogy megtudod az imádkozásnak és az imának ereje volt. Meggyógyult a barátod, kijött a problémákból a családod.
*** És újra hálát adsz az Úrnak, aki megörvendeztetett téged nap mint nap.

Ne felejtsük el,hogy nem kisebb személy van a mi oldalunkon,mint a hatalmas Úr Jézus, aki azt ígérte:

"... és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. "
Mt. 28/20

Ámen!

Dicsőség az Úrnak,jó itt lenni köztetek!  :afro:  :2smitten:
"Áldjad, én lelkem,az URat, és egész bensőm az Ő szent nevét!"
Áldjad lelkem az URat, mert Jó, mert Örökkévaló a szeretete,a kegyelme! Dícserjük Őt szüntelen és adjunk hálát Neki mindenkor és mindenért.
 103. Zsoltár 1

Nem elérhető DavidJonathan

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1797 Dátum: 2014 Január 11, 23:55:27 »
Módosítani az előző hozzászólást nem tudtam ,ígyhát ide írom le.

Az eltelt idő óta, egy elhívást kaptam az Úrtól és azóta számtalan csodát tett , rengeteg változás ment keresztül az életemben és rengeteg igazságot megtanultam.

És rájöttem egy másik igazságra, mégpedig, csak az Istennek országát keressem, és Minden más megadatik nekem.

Az én életemben Isten országának keresése,azt jelenti,hogy:
1.Buzgó igeolvasás,az igazságok keresése.
Buzgó és tüzes imádkozások teljes szívből.
A gyülekezet közösségének gyakorlása
2.Krisztusi szeretettel lenni mások felől és ezt nem csak a testvérek között, hanem azokat is áldanom kell,akik nap mint nap átkoznak engem.
Adakozni tizeddel és más adományokkal ugyancsak a magam részére is Kéréssel fordulok Istenhez a napi szellemi eledelért és különféle tanításokat, Isten evangélium hirdetőinek és pásztorainak a tanítását,mely a Szent Szellemtől ihletett
3.Megsegíteni az elesetteket, az egyedül hagyottakat, a kicsinyeket.
4.Bizonyságot tenni bárki előtt bármikor.
5.Megalázkodni Isten előtt teljes szívvel,teljes lélekkel
6.Hálát adni Istennek mindenkor mindenért
7.Örvendezni az Úr előtt, dicsérni Őt szüntelen: Kézzel lábbal, szívvel szájjal.


"Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők megelégíttetnek."
Máté 5,6.
"Boldogok,akiket üldöznek az igazság miatt,mert övék a mennyek országa."
Máté 5,10.
"Íme,mily jó és mily gyönyörűséges,amikor a testvérek egységben együtt laknak!"
Zsoltárok 133,1.
"...Adjatok hálát a Seregek URának,mert jó az ÚR,mert kegyelme örökkévaló!Hálaáldozatot hoznak az ÚR házába,mert jóra fordítom az ország sorsát,mint amilyen kezdetben volt - ezt mondja az ÚR."
Jeremiás 33,11.
"Ezért zengedezek szentségednek, és nem hallgatok el, URam Istenem,mindenkor hálát adok neked."  akkor "Keresztelő János napjaitól fogva mostanáig erővel törnek a mennyek országa felé,és ezek az erőszakosok el is ragadják azt." Zsoltárok 30,13. és Máté 11,12.


"Áldjad, én lelkem,az URat, és egész bensőm az Ő szent nevét!"
Áldjad lelkem az URat, mert Jó, mert Örökkévaló a szeretete,a kegyelme! Dícserjük Őt szüntelen és adjunk hálát Neki mindenkor és mindenért.
                                                                     103. Zsoltár, 1 szakasz
"Áldjad, én lelkem,az URat, és egész bensőm az Ő szent nevét!"
Áldjad lelkem az URat, mert Jó, mert Örökkévaló a szeretete,a kegyelme! Dícserjük Őt szüntelen és adjunk hálát Neki mindenkor és mindenért.
 103. Zsoltár 1

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3210
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1798 Dátum: 2014 Január 12, 00:20:43 »
 :afro:
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3210
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1799 Dátum: 2014 Január 12, 00:21:38 »
Módosítani az előző hozzászólást nem tudtam ,ígyhát ide írom le.

Az eltelt idő óta, egy elhívást kaptam az Úrtól és azóta számtalan csodát tett , rengeteg változás ment keresztül az életemben és rengeteg igazságot megtanultam.

És rájöttem egy másik igazságra, mégpedig, csak az Istennek országát keressem, és Minden más megadatik nekem.

Az én életemben Isten országának keresése,azt jelenti,hogy:
1.Buzgó igeolvasás,az igazságok keresése.
Buzgó és tüzes imádkozások teljes szívből.
A gyülekezet közösségének gyakorlása
2.Krisztusi szeretettel lenni mások felől és ezt nem csak a testvérek között, hanem azokat is áldanom kell,akik nap mint nap átkoznak engem.
Adakozni tizeddel és más adományokkal ugyancsak a magam részére is Kéréssel fordulok Istenhez a napi szellemi eledelért és különféle tanításokat, Isten evangélium hirdetőinek és pásztorainak a tanítását,mely a Szent Szellemtől ihletett
3.Megsegíteni az elesetteket, az egyedül hagyottakat, a kicsinyeket.
4.Bizonyságot tenni bárki előtt bármikor.
5.Megalázkodni Isten előtt teljes szívvel,teljes lélekkel
6.Hálát adni Istennek mindenkor mindenért
7.Örvendezni az Úr előtt, dicsérni Őt szüntelen: Kézzel lábbal, szívvel szájjal."Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők megelégíttetnek."
Máté 5,6.
"Boldogok,akiket üldöznek az igazság miatt,mert övék a mennyek országa."
Máté 5,10.
"Íme,mily jó és mily gyönyörűséges,amikor a testvérek egységben együtt laknak!"
Zsoltárok 133,1.
"...Adjatok hálát a Seregek URának,mert jó az ÚR,mert kegyelme örökkévaló!Hálaáldozatot hoznak az ÚR házába,mert jóra fordítom az ország sorsát,mint amilyen kezdetben volt - ezt mondja az ÚR."
Jeremiás 33,11.
"Ezért zengedezek szentségednek, és nem hallgatok el, URam Istenem,mindenkor hálát adok neked."  akkor "Keresztelő János napjaitól fogva mostanáig erővel törnek a mennyek országa felé,és ezek az erőszakosok el is ragadják azt." Zsoltárok 30,13. és Máté 11,12.


"Áldjad, én lelkem,az URat, és egész bensőm az Ő szent nevét!"
Áldjad lelkem az URat, mert Jó, mert Örökkévaló a szeretete,a kegyelme! Dícserjük Őt szüntelen és adjunk hálát Neki mindenkor és mindenért.
                                                                     103. Zsoltár, 1 szakasz


Köszönjük testvérem.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,