Jó bizonyosság és bizonyság én magamrólTudom, milyen undok és kétszínű vagyok. Az utobbi időkben nagyon gyenge lábakon álló, egykor magabiztos srác, most összeesve sír a bűnei fellet, és kap egy igét IITim. 2.13 Ez a kis rövid igeszakasz döfés volt a sebzett szívén, és megadásra kényszeríti az ördögöt, aki ebben a testben, mident felkavart.
Valóban a megörülés határához értem, hogy hogyan kezeljem nem tudtam, eddig az időpillanatig.
És lehet, hogy hülyeség ez amit mondok de olyan sok csalodást okoztam a Fórummaml kapcsolatban, ami kihatott a Krisztus Testére is a gyülekezeti tagokra.
Most, hogy így semmi nélkül állva Jézus bátorítására csak azt mondhatom, hogy az eltörött nádat Isten bekötti és a sebek fájdalmait Ő fogja ennyhíteni. Én egy ember vagyok ebben, akit megint becsapott az Ördög és én meg beengedtem, az oka valószínüleg a szeretet elfogyása és Istentől való eltávolódás ami, RIDEGGé tett, minden kapcsolatomat, így veletek is. Peidg szeretlek benneteket ő azt mondatta velem nem tik vagytok a hibások, tik szorúltok orvosra, Én mister tökéletes, most láttom, hogy mennyire tökéletlen vagyok és mennyi hiányosságom van, az Óember megint kibújt. Pedig Tudom, hogy Krisztusban Újteremtés vagyok és mégis elbíztam magam, de jó, mert legelább tudom, honnan is jöttem.
Az utobbi idők gyengélkedései és hazudozásai sok romlott gyümölcsei a gyüliben és az indexemben is ésszre vehető lesz

.
De remélem, eltudok majd menni hozzátok is tisztázni a dolgot.
A fórummal kapcsolatban, jó lenne ha közössen tudnánk beszélni.
Mert, bár én aktív tagja voltam de sokat is romboltam, de ezeket már máshogy látom, és nem vezet célra se másoknak sem nekem, mert az embert Mindig Istennek kell Moderálni aztán ha nem megy akkor ott vannak a keményebb eszközök, nekem mostanában az utobbiból jutott több, de köszönöm, neked és azt is, hogy immaszívetkben hordoztok.