Szerző Téma: Az Óemberünk visszaköszön!  (Megtekintve 69812 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
    • www.szomjazokklubja.shp.hu
Re:Az Óemberünk visszaköszön!
« Válasz #45 Dátum: 2008 Január 21, 12:09:20 »
Hogyan kell Újratelepíteni magamat?

:018: Ügyfélszolgállat?

:?: Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?

:2tickedoff: Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet.
Végig vezetne, kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat:
Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

Ügyfélszolgálat:
Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat:
Milyen más programok futnak?

Felhasználó: Lássuk csak, van:
Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

Ügyfélszolgálat:
Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Felhasználó: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?

Ügyfélszolgálat:
Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

Felhasználó: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Ügyfélszolgálat:
Igen, de ne feledje önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

Felhasználó: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja:"Hiba - a program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat:
Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.

Felhasználó: Tehát most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat:
Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.

Felhasználó: Rendben, kész.

Ügyfélszolgálat:
Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.

Felhasználó: Elkészültem. Hééé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe.
Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat:
Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben.
A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon.
Egyébként jó érzés nem?

Felhasználó: De, csak szokatlan.

Ügyfélszolgálat:
Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.

:thanks: Felhasználó: Köszönöm Istenem!
A szeretet soha el nem múlik. (Mk 14:1-9).

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #46 Dátum: 2008 Január 21, 12:20:31 »
Hát igen. Bárcsak ennyire lenne bonyolult...
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
« Válasz #47 Dátum: 2008 Január 24, 06:14:31 »
Igen, bár Isten küldi ezeket a bátorításokat, még sem tudok vele élni!

Az a legrosszab, hogy nem tudok mit kezedeni a szeretettel, amit másoktól kapok  :pityereg: :szomorkas:  Nem tudom megfontoni! Pedig Isten azt mondja Őmaga a szeretet, de ezt én csak egy múló felfokozott érzelemként élem meg.
Ezért vagyok sokszor kedvtelen és minden ellenem irányuló cselekedet, csak mégnagyobb mocsokba vissz, ami önmarcangolásbba megy át.
Nehéz ez a kérdés és ez a test. Annyi ideget, belső vívodást idézzek magamban elő, hogy ezt egy egészseges idegzetű ember már régen feladta volna vagy megörült volna, néha tényleg az vagyok én is! :(
Ez van, nincs miért imádkozni, nekem ez elég, ez a sors, amit vagy elfogad az ember és elveszi Isten kezéből, vagy elmegy kezeltetni magát.

Oh  :neee:

Nem elérhető E.Edit

• Testvérünk
  • *
« Válasz #48 Dátum: 2008 Január 24, 08:42:13 »
Kedves tzoli!

Mi az,hogy nincs miert imadkozni!!!?Hogy jelenthetsz ki ilyet?
Tenyleg azt hiszed,hogy Isten ilyen sorsot szant neked?Ilyennek Ismered Ot?
Ha nem tudsz masok szeretetevel mit kezdeni lehet ,hogy te magad nem tudsz igazan szeretni!
Ugy latlak most mint egy nagyon felkavart mocsaras vizet. vagy egy tengert amin vihar dul es a hullamok atcsapnak egy kis hajo felett.Valami most nagyon zajlik benned,Szerintem Isten valamit kiakar munkalni benned,csak engedned kell.
Szerintem ilyenkor jobb egy kicsit visszavonulni,csendben maradni,IMADKOZNI!!!Azert,hogy megertsd mit akar Isten tanitani neked.Van valami az oemberedben amit surgosen odakell szegezz a keresztre.
Zajban.nyuzsgesben nem biztos,hogy meghallod az Ur hangjat.Ezert mondom,hogy csendesedj el es figyelj.
De tudd!Mindez azert tortenik mert Isten foglalkozik veled.Es azert foglalkozik veled mert NAGYON SZERET.
Legy halas ezert az allapotodert.Tudom furcsan hangzik es csak akkor fogod megerteni mikor Isten mar vegzett a benned elkezdett munkaval.Felmunkat O nem vegez,ugyhogy amit elkezdett egykor azt be is fejezi!
Nagyon jo,hogy megosztottad a problemad es nem hallgattad el.Koszonom.

Imadkozom erted.
Testveri szeretettel
Edit. :047: :016:
"Ne félj, csak higgyj!"  Márk ev.5:36/b

kövecske

• Vendég
« Válasz #49 Dátum: 2008 Január 24, 10:29:47 »
Kedves T.Zoli!  :05:

Mindenkinek vannak rossz napjai, és a legkönnyebb ilyenkor  ha tényleg feladjuk...
Kérlek, ne légy szomorú, a világ szerint soha ne szomorodj meg.
De asszem te is tudod jól, hogy van egy másik fajta megszomorodás:

2 Kor. 7,10
Mert az Isten szerint való szomorúság üdvösségre való megbánhatatlan megtérést szerez; a világ szerint való szomorúság pedig halált szerez.

Én, ha ilyen szomorúságban leledzem, az mindig jót eredményez... :05:

Zoli, engedj meg egy Igerészt amivel szeretnélek "felrázni" a letargiádból...

Zsid 12,1
Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és a bennünket megkörnyékező bűnt, és állhatatossággal fussuk meg az előttünk levő pályát.

Zsid 12,2
Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére, aki az előtte levő öröm helyett - a gyalázattal nem törődve - vállalta a keresztet, és az Isten trónjának a jobbjára ült.

Zsid 12,3
Gondoljatok rá, aki ilyen ellene irányuló támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy lelketekben megfáradva el ne csüggedjetek.

Zsid 12,4
Mert a bűn ellen való harcban még nem álltatok ellen egészen a vérig,

Zsid 12,5
és elfeledkeztetek a bátorításról, amely nektek mint fiaknak szól: "Fiam, ne vesd meg az Úr fenyítését, és ne csüggedj el, ha megfedd téged,

Zsid 12,6
mert akit szeret az Úr, azt megfenyíti, és megostoroz mindenkit, akit fiává fogad."

Tapasztalatból beszélek... igaz az Ige... minden egyes szava...  :2smitten:

Szeretettel:
kövecske

maria

• Vendég
« Válasz #50 Dátum: 2008 Január 24, 10:55:07 »
t.zoli! Amit te itt írtál, már mindannyian megtapsztaltuk. Minél jobban szeretnénk kijönni belőle, annál jobban belegabalyodunk. Ameddig te akarsz kijönni, azt veszed észre, csak mégjobban megbántasz másokat, közben te meg egyre jobban szenvedsz tőle.. Annyira alaptomosan tud beférkőzni a szeretetlenség, hogy nem vesszük észre. Te sem vetted észre. A szeretetlenség nem kürtöli maga előtt, hogy: - Vigyázz mert jövök! Jön és kész! Belopja magát a szívbe és nem megy ki onnan, mert nagyon jól érzi magát ott. Alaptomosan megbújik és előtör amikor csak akar. Mi már tehetetlenül állunk előtte. Van viszont egy orvosság erre. Érdekel? Akkor tedd azt amit én tettem amikor szembesülnöm kellett ki költözött a szívembe. Amikor elismerted, hogy hibáztál, akkor jó úton haladsz. Isten már tud veled foglalkozni. Biztos vagyok abban, hogy a kimenekedés már a szívedben van és csupán cselekedned kell. Beszélj azokkal, akiket megbántottál. Ismerd el, hogy hibáztál és bocsássanak meg neked. Ameddig ezt nem teszed meg, nem megy ki belőled a lakótárs. Addig fog gyötörni, ameddig az őrületbe nem kerget. Tehát, arra gondolj, Jézus mit tenne. Tehát gondolj arra, mit tenne a Szeretet és ne azt amit a harag. A harag az tovább viaskodik, de a Szeretet megbocsát. Kezd el még ma, hogy szabad lehess!

Nem elérhető Gyöngyike

• Testvérünk
  • *
« Válasz #51 Dátum: 2008 Január 24, 11:05:08 »
Kedves T.Zoli!

Egy igét küldök neked:
"De a kik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!" Ézsaiás 40. 31.

Szeretettel:
Salome :05:

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
« Válasz #52 Dátum: 2008 Január 24, 12:26:25 »
:044: Helloka, milyen fura, hogy most én szorulok segítségre. Bár tudnátok ezeknek a problémáknak a múltjait, de nem sajnáltatom mgam nincs miért!!!
Olyan jó lenne, ha lenne egy biztos pontom, életem nagy szélsőségekben utazik, néha örültnek látszik amit csinálok, néha szeretet és szelidség uralkodik.............
Hát ez van!

Mindenkinek köszönöm a Bátorítását, igyekszek az Élőkkel maradni.  :2smitten:

maria

• Vendég
« Válasz #53 Dátum: 2008 Január 24, 14:49:48 »
- Ha kegyetlen vagyok másokkal, hamarosan szembekerülök vele és nem fog jól esni.
- Az emberek felé szolgálnunk kell. Ha nem teszem, visszaköszön.
- Honnan tudom, hogy Isten megbocsátott? Onnan, hogy nyugalom és béke van bennem.
- Az ember vizuális. Szinte mindent úgy tanult meg, hogy látta. Tőlünk is így tanulnak mások.

Nem elérhető nyunyo

• Testvérünk
  • *
« Válasz #54 Dátum: 2008 Január 24, 18:00:13 »
Kedves  Testvérek

A szeretetet ha szétosztjuk, annál több lesz belőle. Szeretni pedig tudunk, mert az Úr maga a szeretet és Ő bennünk él. Ő soha nem kérne tőlünk olyat, amit nem tudunk megtenni. Ettől leszünk mások, mint a világ. A világ nem tud igazán szeretni. Akkor szeretlek, ha te is szeretsz... Isten országában pedig: AKKOR IS SZERETLEK HA TE NEM. A szeretet csodálatos dolog, amit állandóan gyakorolnunk kell. Sokszor elbukunk benne, de az Úr megbocsájt. Ne szégyelljük megalázni magunkat Isten és az emberek előtt sem. Bátran álljunk oda embertársaink elé is bocsánatot kérni. Ha megtesszük, megtapasztalhatjuk mennyivel szabadabbak vagyunk. Valóságosan megélhetjük azt a szeretetet, ami Isten szívéből árad ránk.  :037: Milyen ez a szeretet? Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. János 3/16  :kereszt01:
Szeretettel:nyunyo   

Az Istennek Útja tökéletes; az Úrnak beszéde tiszta;pajzsa Ő mindazoknak,akik bíznak benne
Zsoltárok18/30

maria

• Vendég
« Válasz #55 Dátum: 2008 Január 24, 18:03:20 »
nyunyo! Ezzel egyetértünk.  :084:

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
« Válasz #56 Dátum: 2008 Január 26, 18:18:25 »
:D
Olyan jó megismerni magunkt, hogy emberekből vagyunk és sokat ártunk, még ha nem is tudjuk!
:2tickedoff: napi hadaival találkozunk és én is ebben forgok akkár a családon belül, akkár a szürke hétköznapokban.
Sokszor nem tudom magam kontrolálni, mert nem a Szentlélekre hallgatok, hanem a testemre és az óemberi vágyakra, pedig, Isten ezt mondja "de te ezzen uralkodjál"
Igyekszek!
Most nagyon jól eset ahogy olvasgattam a Bibliát és felismertem Pétert milyen is volt ő, és hogyan emelte Jézus igazi tanítvánnyá, pedig ő sem volt mimdig biztos magában, nagyon tetszett amikor Péter elsírja magát, nekem is megereszekedett a könny a szememsarkában és Öröm támadt fel szívemben, mert Péter akármilyen ember is volt emlékezett, Jézus szavára és most én is ezt tettem.
Nagyon jól eset, rádöbbenem arra, hogy Jézus szeret, csak te vagy hűtlen hozzá, nagyon bátorított most Péter esete, hogy bár nehézségeink lesznek, de te ne féljél, mert én megyek előtted és fogom a kezed.
Jó megfogni az Ő kezét, és rájönni arra, hogy ez a harmónia az igazi, mikor átérzed az Ő szeretét, mert a világ nem ismeri, és ahogy én is viselkedtem az elmúlt napokban, én se figyeltem erre igazán, de rájöttem, nincs mit tennem, szembe kell néznem önmagammal és felkell vennem a harcot és Isten fegyverzetét.

:Simon01:

Nem elérhető Adnama

• Testvérünk
  • *
  • Egy testvér az Úrban
« Válasz #57 Dátum: 2008 Január 26, 20:57:11 »
Halleluja és hurrá Zoli! Ja és hajrá is ;-)
 :pasztor02:
"A woman's heart should be so lost in God that a man has to seek Him to find her..."

maria

• Vendég
« Válasz #58 Dátum: 2008 Január 26, 21:02:13 »
t.zoli! Én is bátorítalak ebben. Isten veled van, és tarts ki.  :012:

yeva

• Vendég
« Válasz #59 Dátum: 2008 Január 26, 21:12:42 »
Kedves Zoli!

Hadd mondjak annyit én is, hogy Isten valóban nagyon szeret Téged! És előtte "kedves áldozat a töredelmes lélek, és a bűnbánó szív".
Isten áldjon meg Zoli, és adjon erőt a harcokban!
Kitartás! :05:

Szeretettel:
yeva