Szerző Téma: Igét kaptam az Úrtól  (Megtekintve 314892 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
Re:Igét kaptam az Úrtól
« Válasz #3045 Dátum: 2014 Március 17, 07:41:16 »

"Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom nektek, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen."

Jn 14:27.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #3046 Dátum: 2014 Március 17, 08:24:03 »
Ámen
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3047 Dátum: 2014 Március 25, 08:10:27 »
Mt 11, 28:
„Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.”

Saját megélhetésünk gondja,  betegségek, családunkban adódó nehézségek,  munkahelyi stresz, a testvérekkel való kapcsolat meghidegülése,  a gonosz kísértései, ...stb. sorolhatnám mi az ami stresszként nehezedik a vállunkra és meggörnyeszti lépteinket.
"Nem bírom tovább!",- kiáltunk fel, vagy nyögjük ki elhaló hangon. De ilyenkor emlékezzünk megváltónkra, Jézusra aki ezt mondta:„Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.”

Tedd le büszkeségedet, ne szégyeld, hogy megfáradtál, halld meg a hangot és indulj el, ahhoz aki hív: Jézushoz aki szeret téged.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3048 Dátum: 2014 Március 25, 09:45:47 »
Ámen
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3049 Dátum: 2014 Március 27, 18:55:57 »
Zsolt 91,1
Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen,

Zsolt 91,2
az ezt mondhatja az ÚRnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom!
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3050 Dátum: 2014 Március 27, 18:57:34 »
Ámen, testvérem.  Benne mindig bízhatunk.

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3051 Dátum: 2014 Március 27, 19:03:07 »
Ámen!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3052 Dátum: 2014 Március 27, 20:19:27 »
Ámen

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *

Nem elérhető Shomer ayin

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3054 Dátum: 2014 Május 04, 21:02:12 »
Jel.22,11. A ki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és a ki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és a ki igaz, legyen igaz ezután is; és a ki szent, szenteltessék meg ezután is.
  12. És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz.
  13. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó.
  14. Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.
  15. De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3055 Dátum: 2014 Május 04, 21:03:36 »
Ámen

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3056 Dátum: 2014 Május 05, 07:41:34 »
Ámen!

De még van lehetőség a megtérésre!

"Térjetek meg ahhoz, akitől oly messze eltávolodtatok, Izráel fiai!"

Ézs 31:6.

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3057 Dátum: 2014 Május 05, 07:43:03 »
Ma reggel én ezt az igét kaptam:

Máté 24, 12–13
„Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül. De aki mindvégig kitart, az üdvözül.”

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #3058 Dátum: 2014 Május 05, 11:28:10 »
Ámen

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
« Válasz #3059 Dátum: 2014 Június 03, 08:48:35 »
1 korint: 4 :20 Mert nem beszédben áll az Istennek országa, hanem erőben.
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25