Kedves Alex 22 és Minden Testvér aki olvassa
* elsőként ezt a prezentációt, illetve szinte ugyanezt, régebben olvastam angolul, hát igen a hideg kirázott tőle.
* ez nem hazugság. De, mint azt írtam már, a gonoszt megnézi az ember, és tovább megy, ha szembeszáll vele az olaj a tűzre. A szeretet az egyetlen út, amely elmossa a gonoszt, minél tisztább az emberben a szeretet, minél jobban Istenben él, annál nagyobb az ereje
* II. János Pál, az elhunyt néhai Pápa, számomra maga volt a szeretet. Nem tudom hányan tettek annyit le az asztalra, mint ő. Az elmúlt időkben, gondolkodtam azon, mi volt a részéről ez az egész Szent Szűz felé való elkötelezettség. Annyira bűnösnek érezte magát, hogy Istenhez nem mert fordulni, valóban a bukott angyaltól jött. Ez volt Isten válasza. De az Úr előtt minden ember egyforma, cselekedeteink válogatottak.......II. Jánso Pál, bocsánatotkért a zsidók miatt. Igen szerepe volt a Katolikus Egyháznak a zsidók mészárlásában.
Ez az ügy Istenre tartozik, követni őket nem kell, és ezt az anyagot SZERINTEM vizsgálni sem.
Isten akihez fordulni kell a nap minden percében, és ha az ember Lelke elakad, akkor ott az írott anyag a Biblia!!!
Tisztelettel,
Móni