Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő

Technikai segítségnyújtás

<< < (3/8) > >>

DöNdIkEeE:
Szija, nem értem a kérdésed...  :2smitten: mit szeretnél akkor, hogy segítsünk?  :2smitten:

ermaha:
Szóval letöltöttem,de nem tudom beindítani,de! közbe kiderült,hogy a másik fiam lezárta azt a részt a gépen,hogy én ne tudjak bele nyúlni,jelszóval.Csak megnézni tudom,az a fiam meg nincsen itthon dolgozik.Tudom zavaros,egyszer valamit elbaltáztam és újra kellett telepíteni,ezért minden le lett zárva,csak használni tudom a gépet,meg feltölteni 3 van beállítva lejátszásra,amikor itthon van és ráér akkor átirányítom hozzá a jelzést MSN-en és akkor csinálja a gépet.
Erről ennyit,nagyon köszönöm,hogy segiteni akartatok, :017:

Guti Tünde:
 :pirul:
Kedves ermaha!
De jó, hogy nem csak én vagyok így... ez kicsit vigasztal... :168:

Jules:
Nagyon sajnálom kedves Ermaha...  :(

Remélem, a fiad segíteni fog...

Testvéreim, azért adódott ez a probléma, mert az Office 2007 amivel DöNdIkEeE dolgozik, nem jól alakítja át a pps-t a szokványos formátumba, ezért kénytelen az újabb fájltípust használni.
Ezt szerettük volna áthidalni azzal, hogy a linkek között elérhetővé tettük a 2007-es lejátszót.

Ha találunk jobb megoldást, természetesen azt fogjuk alkalmazni, addig is a türelmeteket és megértéseteket kérjük.

(Gyöngyi, bocs, hogy a nevedben is nyilatkoztam, javíts ki, ha valamit máshogy gondolsz  :08:)

ermaha:
Jules ez nem a te hibád,nekem azt magyarázta a fiam,hogy frissíteni kell,nagyon morgott érte,majd amikor ennél a gépnél kijött a frissítés jelzés akkor mindig frissítettem és akkor valamit megzabált,gondolod,hogy mit.A fiam kiakadt és kizárt belőle.Szóval én nagyon sokat értek hozzá! :2smitten:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése