Nekem volt egy csodálatos megtapasztalásom amikor olvastam az Ószövetséget és odaértem, hogy:
Jer 7,18 A fiak fát szedegetnek, az atyák gyujtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ég királynőjének béleseket készítsenek, és az idegen isteneknek italáldozatokkal áldoznak, hogy engem felingereljenek
megjelent a fenyőfa, és a karácsonyi hangulat asztala, és tökéletesen megvilágosodott az egész mária kultusz.
Tanítást erről csak ezt követően hallottam.
Amikor vizsgák előtt bementem az Egyetem téri templomba, és imádkoztam Máriához, meg megkentem a szám szentelt vízzel, hogy csak jó felelet jöjjön ki rajta, akkor ha valaki odajött volna, hogy felvilágosítson, az
csak indulatot váltott volna ki,
és nem + reakciót.
Csak új teremtésnek érdemes Isten igazságáról beszélni, annak is csak akkor ha kapok felülről indíttatást, mert különben csak ember haragját idézem elő és az nem munkálja Isten igazságát.

Még itt a fórumon is mennyi ellenkezéssel találkozunk, és nem elfogadással, hogy ő még ezt csak így tudja elfogadni, én meg így, én is itt vissza-vissza térek, de csak azért, mert újra-meg újra megszólíttatom, pedig nem tartom jónak, és még is belegyalogolok.