Szerző Téma: Különös jelenségek  (Megtekintve 13421 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Különös jelenségek
« Válasz #75 Dátum: 2013 Április 06, 08:52:32 »
Nekem különös jelenségnek tűnik ez a rendkívülim időjárás is, mint az idei tél.  Általában a március már tavaszias szokott lenni. Most április elején még nem tiudtuk eltenni a télikabátot.

Szerintem nem csak a természetfölötti jelenségek a különösek, hanem azok is amelyek szokatlanok és az újdonság erejével hatnak.

Különösnek élem meg a szeretet meghidegülését az emberekben. Szemük láttára vernek meg, fosztanak ki valakit, alázzák meg a gyenge és tehetlen embereket.

Különös, hogy a lakótelepünkön a lomtalanítás a kidobott kacatok miatt halálos késelést is eredményezett.

Ezek a számomra különösnek jelzett  tények jelzik, hogy közel van az Úr visszatérésének az időpontja.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Elisabeth

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 7159
Re:Különös jelenségek
« Válasz #76 Dátum: 2013 Április 06, 09:05:59 »
Gondolkoztam már én is Testvérem, hogy megemlítem ezt a témát, de hála az ÚRnak megelöztél! (Így én is bátrabban szólok.) Ilyen hosszú és sötét tél (napsütéshiány) nem volt a statisztika szerint, mióta jegyzik az idöjárást. Mintha Isten felelne a sok globális felmelegedést hirdetö emberi prófétáknak, akik nonszensz módon most azt állítják, hogy e felmelegedés a jövöben kemény és hosszú teleket fog jelenteni.  :167:

A szeretet meghidegülése is valóban le nem tagadható módon erösödik. Nézzük csak meg a szétzilált családokat. Ma már sokszor az a szokatlan, hogy még 30 év házasság után sem váltál el. Sok gyermek azt sem ismerhette meg, mi az, hogy meleg családi fészek. Vagy miért olyan magányosak sokszor az idös emberek?

Az az egy azonban ne legyen rejtve előttetek, szeretteim, hogy az Úr előtt egy nap annyi, mint ezer esztendő, és ezer esztendő annyi, mint egy nap. 9. Nem késlekedik az Úr az ígérettel, amint egyesek gondolják, hanem türelmes hozzátok, mert nem azt akarja, hogy némelyek elvesszenek, hanem azt, hogy mindenki megtérjen. 10. De el fog jönni az Úr napja, mégpedig úgy, mint a tolvaj, amikor az egek recsegve-ropogva elmúlnak, az elemek égve felbomlanak, a föld és a rajta levő alkotások is megégnek. 11. Mivel pedig mindezek így felbomlanak, milyen szentül és kegyesen kell nektek élnetek, 12. akik várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor majd az egek lángolva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak!
2Pt 3,8-12
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető bacsipista

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5969
  • Keresztény kincskereső
Re:Különös jelenségek
« Válasz #77 Dátum: 2013 Április 06, 11:26:41 »
Nincs becsülete az emberi kapcsolatoknak. Számomra furcsa az a gondolatsor, hogy vélt pillanatnyi bizonytalan testi örömért felcserélik az emberek a kapcsolataikat, nem törődve azzal, hogy a másiknak milyen lelki törést okoznak.
Itt valóban hiányzik a szövetségkötés, amely hiányában felrúghatnak mindent.  Hiányzik a tolarencia, a megbocsátási készség. Az egyéni érdek, az Ego táplálása a legfontosabb.  És csodálkoznak az emberek amikor kiégettek és életuntakká válnak.

És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül.
Máté Evangéliuma:24:12   
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12