Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Főoldal
Súgó
Naptár
Bejelentkezés
Regisztráció
Alfa-Omega közösség
»
Ismerkedés
»
Ismerkedés és szabadidő
»
Téma:
Hirdetések
« előző
következő »
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
Le
Szerző
Téma: Hirdetések (Megtekintve 13400 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Elisabeth
Testvérünk
Re:Hirdetések
«
Válasz #45 Dátum:
2013 Április 02, 14:47:06 »
Pedig mondhatta volna - mint ahogy azt manapság teszik - , hogy jó drága volt ám a lant! Senki sem várhatja el, hogy a saját zsebemböl finanszírozzam. És mivel mondjuk 19,99 Euróért túl kevesen veszik így leviszem az árat. Örüljetek, hogy ilyen olcsón hallgathatjátok Isten dicsöítését.
Naplózva
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10
torokildiko46
Testvérünk
«
Válasz #46 Dátum:
2013 Április 03, 11:02:08 »
Sajnos igazatok van és mindenhol Pénzt kérnek a dicséret cd, k kazetták vagy DVD ért meg a tanításért is!
hol van az hogy : ingyen kaptátok ingyen adjátok!!! , eszembe jutott hogy Jézus mit is mondott a templom árusoknak!:
János Evangéliuma:2:16
És a galambárúsoknak monda: Hordjátok el ezeket innen; ne tegyétek az én Atyámnak házát kalmárság házává.
Naplózva
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25
Jazmin
Testvérünk
«
Válasz #47 Dátum:
2013 Április 03, 13:33:25 »
De milyen jó,hogy van ami ingyen van.Hallhatjuk Isten igéjét,és dicsőitést is sokat,amiért nem kell fizetni. Aki meg pénzt kér azért mait ingyen kapott,az ugysem boldog attól....és az igy szerzett pénz,hát szerintem nem lesz áldására....
Naplózva
Az Isten SZERETET. 1 Ján 4:8
Sofia
Testvérünk
«
Válasz #48 Dátum:
2019 Február 10, 16:27:22 »
Sziasztok!
Van néhány női ruhám és lábbelim több méretben, jó állapotúak, hordhatóak. Ha szükséged van valamire írd meg és megnézem, hogy van-e ilyen holmim. Budapesten tudom átadni.
Naplózva
Sofia
Testvérünk
«
Válasz #49 Dátum:
2019 Február 10, 16:30:47 »
Szeretném odaajándékozni Michael C. Armour Gyerekek Bibliája című könyvét. Vadonatúj, szép rajzokkal, minőségi papírra nyomtatva.
Naplózva
Sofia
Testvérünk
«
Válasz #50 Dátum:
2019 Február 10, 16:32:41 »
Szívesen megajándékoznék valakit egy 2019-s falinaptárral. Méret: 18 X 16,5 cm. Budapesten tudom átadni.
Naplózva
Sofia
Testvérünk
«
Válasz #51 Dátum:
2019 Március 18, 16:42:11 »
Kedves Testvérek!
Nagyon-nagyon szeretnék pár napot eltölteni a Szentföldön, megcsodálni azokat a helyeket ahol Jézus Urunk élt, járt, tanított.
Utazási irodával nem tudok menni, mert nagyon magasak az árak. Nekivágnék egyedül az útnak, ha találnék szállást Izraelben magyarul (is) beszélő keresztény vagy messiáshívő zsidó testvérnél, aki esetleg az idegenvezetőm is volna. Kérlek benneteket, aki tud segítsen, hogy valóra válhasson az álmom! Köszönöm.
Naplózva
Guti Tünde
Testvérünk
«
Válasz #52 Dátum:
2019 Március 30, 17:54:51 »
Kedves Sofia!
Szerintem bátran keresd meg Dafnát, ő talán tud segíteni!
Naplózva
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
Fel
« előző