Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő

Adományok és felajánlások

(1/22) > >>

Antee:
Kedves Testvérek! :05:

Amennyiben tulajdonotokban van olyan használati tárgy, amelyet már nem használtok és csak foglalja a helyet, akkor itt hirdessétek meg, hogy másoknak könnyebbségük legyen.

Felhívnám továbbá a figyelmeteket, hogy pénzt semmiképpen sem kérhettek érte! 
A topic neve tehát magában foglalja: Adomány!

Szeretettel,
Antee

Antee:
Továbbá ha nincs esély személyes átvételre, akkor a postaköltséget megegyezés szerint kell az adott félnek fizetni.

whiteattil:
Plüss játékok vannak, lehet, hogy lesznek gyerekruhák is. (Jön a harmadik gyerekünk, Isten NAGYON Megáldott minket, ahhoz képest, hogy nem lehetett gyerekem...). Biztos. hogy lesznek ruhák is, Julcsi most "nyilatkozott" ez ügyben. Van egy-két gyerek ruha, csak használható dolgokról van szó!!
Úgyhogy gyerekruha- ügyben keressetek teljes bizalommal! Cipő is! Gyerek cipő, nagy kincs!
Valaki szükségben van, megoldjuk!

Batiszrael:

Én szeretek adni, már ha van mit. Igaz szegényen élünk, de mégis alkalmam volt már segiteni másokon. Például a néger menekülteken, akik egy szál semmi nélkül jöttek Izraelbe. Nagyon jó volt adni nekik, és tudod most hogy én is rászorulok visszakapom.
Múlt hónapban minden héten volt valami az ajtóm előtt. Idegen emberek tették le az ajtóm elé. Nem volt egyik sem messiáshivő, sem keresztény. Sőt még vallásos zsidó sem. Csak zsidók, akik szeretnek másokon segiteni. Nem tudhatjuk Isten kit használ fel ha szükségben vagyunk.
Szóval az Úr számon tart mindent, ha mi nem fukarkodunk, akkor Ő sem fukar velünk szemben.

Batiszrael:
S.O.S.
Hit Gyülisek Figyelem!

Egy agydaganatos hölggyel beszélgetek éppen, aki 4 hónapig kórházban volt kezelés alatt, a Hit Gyülekezetében tért meg, sőt már a két fia is.
NINCS AKI ELVIGYE GYÜLEKEZETBE, EGYEDÜL NEM TUD KÖZLEKEDNI, SEM BUSSZAL.
GYÖNGYÖSRE JÁRNA GYÜLIBE, HA TUDNA. KI TUDNA SEGITENI NEKI? Csak meg ne mondjátok hogy én intézkedtem...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése