Hangja a sárkányé
Jézus mondja:
"Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem… Idegent pedig nem követnek, hanem elfutnak attól." János 10:27. 10:4.
Tudjátok, mi a legnagyobb veszély? Ha nem ismerjük eléggé Jézust, aki a Krisztus. Ha nem hallgattuk elég sokszor a hangját ahhoz, hogy minden mást meg tudjunk különböztetni tőle. Ha nem fogadtuk be szívünkbe tanítását (mely mind az Atya beszéde), akkor elbűvölhet sok idegen hang, hamis evangélium. Ha nincs belénk oltva az Ige, akkor az Igazság ösvénye helyett könnyen a széles útra kerülhetünk, sodródva a vallásos, mégis istentelen tömeggel. Ez a tömeg pedig azt követi, aki hazug módon békét és biztonságot ígér, és báránybőrben tetszeleg. Pedig valójában bestiális fenevad!
"Akinek két szarva volt, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szólt, mint a sárkány." Jelenések 13:11.
Ismernünk kell az Urat, mert ennek híján nem a Bárányt, hanem a fenevadat követi minden naiv, önmagát keresztyénnek valló ember, és túl későn fog rádöbbenni a megcsalattatásra. Már világszerte látható a Föld vajúdása: tűzvész, árvíz, földrengés, hurrikán… Isten mindent megráz a végső ítélet előtt, hogy utolsó esélyként megtérjenek a most még Neki hátat fordítók.
Hamarosan lezárul a kegyelmi korszak. Kihez tartozunk?
"Isten világosság és nincsen benne semmilyen sötétség." I. János 1:5.
Guti Tünde - 2023. szeptember 12.