Szerző Téma: Életjelek  (Megtekintve 132366 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Életjelek
« Válasz #975 Dátum: 2024 Szeptember 07, 14:01:46 »
Évszakváltó hidegfront

Végre ígérnek egy igazi, őszi változást! Túl hosszú már ez a száraz, forró nyár! Igaz, voltak enyhébb napok egy-egy záporral, de tartós lehűlés nem frissítette fel elfáradt testünket, idegrendszerünket. Talán a fiatalabb korosztály ezt meg sem érzi…
Mint ahogy a lelkileg kiskorú hívők sem ismerik fel a KORSZAKVÁLTÓ HIDEGFRONTOT. Pedig bizony ebben élünk. Heves politikai forradalmak már nincsenek. Megadták magukat a becsapott, megfélemlített nemzetek.
A kontinenseket, országokat megmozdító, hatalmas, vallási ébredések ideje is lejárt. Nincsenek nagy lánggal lobogó tábortüzek, sőt inkább a táboron kívül égnek az Igazságra rávilágító, figyelmeztető őrtüzek.
Idegen, liberális, gyűlölködő szelek fújnak. Meghidegült a szeretet még a keresztyének között is. Tombol az erejétől megfosztott evangéliummal cicomázott liberalizmus, ami az álszent tolerancia jegyében beszivárgott a gyülekezetekbe is. Ahogy mérgezett esők öntözik a földeket, mérgezett ideológiák szennyezik a szíveket is.
Hazugság, kegyetlenség, sodómia és félelemben tartás jellemzi az Isten ellen nyíltan vagy burkoltan lázadó társadalmakat, amit sajnos a Krisztusról nevezett egyházaknak az Igazságtól való elhajlása tetéz.

Évszakváltó hidegfronttal hamarosan beköszönt az ősz. Korszakváltó, szellemi hidegfrontban pedig kérkedve emelkedik fel az Antikrisztus. Messiásnak álcázza magát, de bestiális szellemisége már rég erőt vett földünk népességén. Közel az idő, amikor bemutatkozik és lehull az álarc. Közel az apokalipszis!
Az igazak sóhajtozva emelik szemeiket az égre.
Jöjj, Úr Jézus, vedd magadhoz Menyasszonyodat!

Guti Tünde – 2024. szeptember 5.
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #976 Dátum: 2024 Szeptember 29, 19:41:58 »
Szentség és látás

Ma délelőtti imádkozásom végén jutott eszembe a következő igevers, néhány gondolat kíséretében.
„Szentek legyetek, mert én szent vagyok!” I. Péter 1:16. (az apostol itt a III. Mózes 19:2-re hivatkozik.)

Miért olyan fontos ez?

Nem a lelki kozmetika, egonk hizlalása vagy mások elismerésének a kivívása. Hanem:
„Szentség nélkül senki sem látja meg az Urat!” Zsidók 12:14. Egész pontosan így áll a Bibliában:
„Kövessétek mindenki irányában a békességet és a szentséget, amely nélkül senki sem látja meg az Urat…”

De mi ez a szentség, ami kulcs az élő Isten meglátásához?
Amikor az Úr ELVÁLASZT, megszentel önmaga számára, azzal egyidőben én is elválasztom magamat a bűntől, minden tisztátalanságtól és a világtól. Ha nincs elválasztódás, nincs szentség sem. Ez egy és ugyanaz. (Azonban itt van még a békesség is, amit én az elengedhetetlen megbocsátás szinonimájaként értelmezek, vagyis az önzéstől való elkülönülés.)
Ne felejtsük el: Isten az egység Istene, de kezdettől a szétválasztásé is!
Ha nincs meg az éles határ (mint Izráel Egyiptomból való kivonulásakor a tenger), nem láthatom meg az Urat. Ha nincs Isten látása, akkor nincs igei megértés sem. Ha nincs igei világosság, nincs megértése sem múltnak, sem jelennek, sem az előttünk történő jövőnek, próféciák beteljesedésének.

Guti Tünde – 2024. szeptember 28.
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #977 Dátum: 2024 Október 18, 21:24:01 »
Egy testvéri beszélgetés summája

Nem baj, ha idővel átértékeljük mindazt, amit az évtizedek alatt hallottunk – akár történelmi egyházi, akár karizmatikus – szószékről! Sőt, fontos! Nincs azzal semmi gond, ha mérlegre tesszük a vallásos beidegződéseket, a konferenciákon, elvonulásokon vagy más „tréningeken” prédikált életmódbeli tanácsokat!
A probléma az, ha nem az Ige a mérleg nyelve. Ha vizsgálódásunk alapja nem Isten változhatatlan szava, hanem testvérek véleménye.
Amikor a humanizmus betört az egyház teológiájába, a krisztusi középpontot felváltotta az ember-központúság. Többé már nem az volt a kérdés, mit gondol és mit akar az Úr, hanem az, hogy mi a jó a férfiaknak, nőknek. (az egonak) Semmilyen véleményünk, jócselekedetünk, traumák okozta sérülésből gyógyulni akarásunk vagy e világhoz fűződő kapcsolatunk nem írhatja felül Isten kinyilatkoztatott tervét, akaratát!

Csak a babiloni rendszer sugallja, hogy nem kell azt olyan komolyan venni, nem várhatja ezt tőled senki, ne legyünk már olyan szigorúak! Határozottan elutasítom az ilyen megközelítést! Szerető mennyei Atyánk hajszálpontosan tudja, mikor forduljon felénk irgalommal, és mikor elmarasztalással.
Szükséges átértékelni a tanultakat, de mindennapjaink új mederbe történő terelésekor kizárólag a Szentírás útmutatásai lehetnek mérvadóak. Ez egyáltalán nem ambivalens! Nem emberek előtt fogunk számot adni döntéseinkről, tetteinkről, hanem a Mindenható és Szent Isten előtt. Adja az Úr, hogy hitbeli életmód váltásunk során ne találtassunk híjával!

Guti Tünde – 2024. október 18.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #978 Dátum: 2024 Október 31, 14:48:43 »
Direkt nem akartam írni már a Halloweenről. Évek óta szólt elég figyelmeztetés. Ám ma este meggondoltam magam. Még utoljára.

Napok óta "szörnyek" mellett megyek el az utcán. Vicsorító töklámpás, sikolyfigura, tökfej áttetsző szellemruhában, ocsmány boszorkány seprűnyélen… Az óriási tökök úgy sorakoznak, mint karácsony előtt a fenyőfák. Csontvázak díszítik a házak falát. Szövevényes pókhálók a kerítéseket. De nem ezért ragadtam tollat.

Hanem azért, mert már messziről hallottam a zenét. Láttam a "szörnyek" között tébláboló óvodás korú gyerekeket, és az őket vidáman videózó szülőket. ("És nem vettek észre semmit"…) Volt ott egy 6-7 éves forma kisfiú is, hamuszürkére festett arccal. Komolyan megsajnáltam! (Még attól is tartottam, hogy megijesztenek, ha odaérek, de erre nem került sor.)

Tudjátok, olyan érzésem támadt, hogy a groteszk tökök számának növekedésével egyenes arányban sűrűsödik a szellemi sötétség. A szürkére festett arc méltán mutatta a becsapott lelkek fakó, haldokló színét. A gyerekek ismerkednek az okkultizmussal. Lassan, de biztosan démonokkal kerülnek kapcsolatba. A Halloween alatt a Sátán "elvarázsolt" cinkosaivá válnak.

Divat? Ünnep? Hóbort? Szórakozás? Amerikai kultúra? Csak egy kis cukorka és móka? Nem! Az ördög álruhában! De már nem sokáig, mert hamarosan leplezetlenül mutatja meg magát.

Figyeljetek! Vigyázzatok! Imádkozzatok!

"És ne legyen közösségtek a sötétségnek gyümölcstelen cselekedeteivel, hanem inkább meg is feddjétek azokat."                   
Efézus 5:11.

Guti Tünde – 2024. október 30.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #979 Dátum: 2024 November 02, 14:45:45 »
Gyümölcssalátát készítettem délutánra. Egymás után szedtem ki a mandarin magjait. Eszembe jutott, mennyire keresett a piacon a mag nélküli fajta. Miért? Mert a mag kellemetlen, csak a gond van vele evés közben.
Mint ahogy a viszkető fülűeknek az evangéliummal, aminek magja kemény, sokáig kell forgatni szájukban a gyümölcsöt, hogy elkülönüljön az ehető, édes, lédús rostoktól. De milyen gyümölcs az, amelyiknek nincs magja? Valószínű génmódosított… Csepregi Ferenc testvérünktől hallottam régen egy tanításban, hogy gyümölcs az, ami magában hordozza az ÚJ ÉLET magját. Ez által képes életet tovább adni.

Milyen evangélium az, amiből hiányzik a – némelyeknek túl kemény – mag, ami a lényeg!? Az új életre születés képessége!? Isten ereje, a keresztről való beszéd!? Az én halála és az Ige MAGJA általi új teremtmény lehetősége!? Megfosztott evangélium az ilyen.
Jézus kiköpi szájából a mag nélküli evangéliumon nevelkedett, e világhoz idomult, langyos hívőket. Ám ha bennünk él az Ige, akkor nem leszünk langyosak, mert az Ige = Jézus, Ő pedig egy az Istennel, aki TŰZ!
Bennünk él az Ige magja?

Guti Tünde – 2024. november 2.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #980 Dátum: 2024 November 09, 12:11:42 »
Hitemet és bibliai látásmódomat nem befolyásolja semmilyen elnökválasztás vagy kormányváltás. Isten az Ő tökéletes bölcsessége szerint emel és dönt királyokat, felmagasztal vagy megaláz nemzeteket, birodalmakat. Jó okkal.

Az Úr követőinek az identitása nem e földhöz köthető. Bár só és fény feladatunk van a társadalomban, identitásunk a mennyei értékekben gyökerezik, mert az Igazságból születtünk új emberré.

Olykor sóhajtozva, máskor megnyugodva, de mindig imádságos figyelemmel kísérjük az aktuális politikai, gazdasági, kulturális és ideológiai változásokat, de nem függünk ezektől. Nem erre épül a jövőképünk, hanem Isten változhatatlan kijelentéseire.

Guti Tünde – 2024. november 8.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #981 Dátum: 2024 December 02, 20:04:36 »
Avatatlanok előtt kicsit önzőségnek tűnhet, hogy az öt okos szűz nem adott a tartalék olajából meggondolatlan társainak. Ha ez cseppet is önzés, akkor helyénvaló. Mert a példázat szerinti menyegzőbe bemenni egyenlő az Atya házába, tehát az üdvösség honába. Oda pedig csak nyitott ajtón át lehet belépni. Ha bezárták, akkor végleg zárva van. Aki elkésett, kint marad a sötétségben.

Jézus az út Istenhez, és ő az ajtó is az Atyával való közösségre. Akik a keskeny úton járnak, azokban van egyfajta tántoríthatatlan lelkület, szenvedélyes elszántság, lobogó igei tűz, a "mindenáron" és "csakazértis" makacssága, hogy utolsó leheletig, utolsó szempillantásig fussanak az úton HAZAFELÉ, és a célegyenesben már nem tanácsos mélázgatni, téblábolni, olajat méricskélni, mert "talán nem lenne elég" nekik sem.

Kevés időnk van. Már én sem merülök felesleges szóharcokba, értelmetlen vitákba, eldobtam a másoknak megfelelni akarás és magyarázkodás kényszerzubbonyát. Hiába hivatkoznak nekem különböző tanítókra. Megvizsgáltam ötször, tízszer, talán százszor is egy-egy bibliai témát. Nem tudják felül írni azt, amit az Úr kijelentett a szívemben Szent Lelke által. Ez nem büszkeség! Csak egyenesség.

Ha el is fogynak mellőlem az (ál)barátok, és érzelmileg lerongyolódnék az árulók miatt, akkor is hajlíthatalan maradok hitemben, az irgalmasságban pedig lágyszívű.Nézzünk olajos korsónkba, mert nemsokára már az Ige is elvétetik! Vagy bennünk él szívünk hústábláin, vagy hamarosan… már nem juthatunk hozzá.

Guti Tünde – 2024. november 19.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #982 Dátum: 2024 December 21, 21:08:10 »

DNS, újjászületés és mesterséges intelligencia

Mélyen felháborodtam azon az írásbeli beszélgetésen, amit elküldtek nekem. Hova süllyedhet, illetve milyen magasságokat érhet még el a megtévesztés? Már előre sajnálom azokat, akik bedőlnek ennek a hazugságnak! (Hm… Tényleg sajnálom? Hiszen korunkban szinte mindenkinek van lehetősége olvasni a Bibliát.)

Elöljáróban hadd idézzem Jézus szavait:

"Ami testtől született, test az, és ami Lélektől született, lélek az. Ne csodáld, hogy azt mondtam neked: Szükség néktek újonnan születnetek." János 3:6-7.

Urunk csodálatos, ésszel fel nem fogható munkája ez a megtértek életében. Igéje és Lelke által újjászül, új teremtmény lesz az Istennel Krisztusban megbékülő, bűneit megbánó és elhagyó ember. Szívükbe írja törvényét, ez a szív körülmetélése. Csak az Igazságból születettek az üdvösség várományosai.

Ezzel szemben, némelyek azt állítják, hogy van lehetőség ebben a TESTBEN az újjászületésre, amit a tudósok az emberi DNS felhasználásával "hoznak létre". Van, aki egyenesen Jézus beszédét látja megvalósulni ebben. Ekkora eretnekséget már rég nem olvastam, és szerintem súrolja a reinkarnáció határait. Az ördög a hazugság atyja, és be akarja eteti a tudatlanokat, hogy az ember önmagában és önmaga által halhatatlanná válik. Ezt a célt (is) szolgálná a mesterséges intelligencia, aminek segítségével mind tudásban, mind egészségben új szintre léphez az ember. Mármint akinek beültetik a fejébe.

A tudomány fejlődése ördögi sebességre kapcsolt. Olykor már inkább tűnik vallásnak, melynek propagandistái Baál papokként agitálják az Igazságot elutasító, beszűkült látókörű, megvezethető egyéneket. De sokan hisznek nekik, de sokan barátkoznak az AI-vel! Döbbenetes tényfeltáró videót láttam, hogyan terjeszkedik befolyása, hogyan telepszik rá az emberiségre. Sokan nem is gondolják, milyen módszerrel fogják kiiktatni a Teremtő által belénk kódolt DNS-t. Emlékezzünk, Noé idejében is a bukottak miatt romlott meg az egész társadalom. A Sátán nagykövetei ma is alattomosan építik birodalmukat.

Rég benne vagyunk. Az ember, amióta elszakadt Istentől és istent játszik, a saját sírját ássa.

A mesterséges intelligencia tulajdonképpen egy sátáni terv megvalósulása egy új, bizarr módon.

Internet. Amit túl sokáig nézel, hatással van a gondolataidra, befolyásolja a véleményedet. Talán még a hitvallásodat is? Ez félelmetes!

Régóta mondom, hogy az online rendszer olyan, mint egy mindent bekebelező, manipulálni képes, ragadozó fenevad!

A Bibliában azt olvassuk a fenevadról: "Adatik néki hatalom"...

Milyen érdekes, hogy az ember hozta létre - önmaga elpusztítására. Itt bújik ki a szög a zsákból, mert ilyenre csak az ördög képes.

Az AI emberbe ültetve (Antikrisztus!!!) karöltve fog tevékenykedni a – talán szintén AI – hamisprófétával és a második fenevaddal.

Kezdettől jelenünkig az emberiség kiiktatására. Egy ilyen típusú "embernek" nem lesz lelkiismeretfurdalása megnyomni a piros gombot, és a nukleáris télben már hiába próbálkoznak gondolkodni a mindenre bólogatók.

Igen, egy-két atomrobbanás után nem igazán lesznek autók, repülők, hadihajók, tankok... Még műholdak sem. Így működőképes számítógép, okostelefon sem.

De a gyűlölet és a háborúzás marad. Ököl, kard és esetleg lóhát.

Néhány évvel ezelőtt elképzelni sem tudtuk volna, hogy ilyen módon öli meg magát az emberiség. Mintha sugdosnának a fejében, és skizofrén elmével teljesíti az őrültebbnél őrültebb utasításokat.

Az egyedüli élő Isten apokaliptikus ítélete a küszöbön áll.

Guti Tünde – 2024. december 12.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #983 Dátum: 2025 Január 04, 18:17:29 »
Talán megint ünneprontónak neveztek, mégis leírom....

János, a szeretett tanítvány, aki a legfiatalabb volt elhívott tanítvány társai között, egy szót sem ír Mestere születéséről. Evangéliumát egy lenyűgöző ténnyel indítja, ami a legcsodálatosabb módon mutatja be nekünk Isten Fiát, Jézus Krisztust:

"Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige…. Benne volt az élet, és az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be… Az Ige testté lett, és közöttünk la­ko­zott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, aki teljes volt kegyelemmel és igazsággal."

Az embereket minden év végén varázslatos érzelmek kerítik hatalmukba, színkavalkád, zene, éneklés, áhítatos odafigyelés másokra, sok mosoly, ajándékozás, szegények megsegítése. "Szeressünk legalább karácsonykor" – szokták mondani. Aztán pár nap, és minden folyik a megszokott kerékvágásban.

Az angyalkázós, varázslatos, érzelemdús légkör elvonja a figyelmet a testté lett Igéről. A jászolban fekvő újszülött és a bárányok képe, a csilingelés, a csillagszóró és a fadíszítés túlontúl elfoglalja a gondolatokat. Hol is van az Isten Fia a karácsonyi vásárlási lázban, az eszem-iszom gyönyörökkel telített ünnepben?! (Hol is van ez az Írásokban?!)

A kisjézuskázás az evangélium élének kicsorbítása, a Biblia központi üzenetének misztikus, humanista ünnepi köntösbe burkolása, ami némelyekhez talán közelebb hozza a bibliai történeteket, de a megtérést aligha. Az emberek vágynak az ünnepre, szeretik emberi szintre hozni Jézust.

Pál apostol nem véletlenül írta:

"… és az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mesékhez odafordulnak." II. Timóteus 4:4.

A testté lett Igének semmi köze a karácsonyi mendemondákhoz, Ő megbékülést hozott Istennel, sőt az Ő nevéért és az Igazságért szenvedést és üldöztetést.

Ő nem az európai kultúra "kisjézuskája", hanem földre érkezése előtt is már teljhatalmú Úr. Az Örökkévaló Isten általi megmentő élet és kárhoztató ítélet egy személyben.

Jézus Krisztus jön!

Guti Tünde – 2024. december 23.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #984 Dátum: 2025 Január 04, 18:18:57 »
Azt mondod, hadban állok a világgal. Már hogy ne állnék hadban?! Hiszen „A világ barátsága ellenségeskedés Istennel”!
Azt mondod, ünneprontó vagyok évek óta. Nem tehetek róla. Féltékeny vagyok. Felforr bennem a fájdalom, a csalódás és botránkozás, amikor látom, hallom, olvasom az egyház romlását, e világgal való egyesülését, átvéve és magáévá téve annak szokásait, ünnepeit. Mit mond Isten minderre? „Gyűlölöm, megvetem ünnepeiteket, hárfáitok pengését sem hallgathatom.”

Azt mondod, túl borúlátó vagyok. Már hogy ne lennék az, mikor földünk pusztulásba süllyed, langyossá és kérkedővé válnak a gyülekezetek, egyre kevésbé mutatva a krisztusi jellemvonásokat. Látom a jeleket, tudom, hogy az Úr érkezése a küszöbön áll. „És nem vesznek észre semmit.”
Azt mondod, nem tudok örvendezni. Pedig DE! Az Úrban! Az Igében! És igen, azt is mondhatom, hogy a hívő családon, néhány igaz baráton, testvéren és a természet szépségén kívül tényleg nincs minek örülni ebben a minden téren eltorzult világban.

S tudod mit? Annál inkább vágyom hitem céljának beteljesedését, lelkem üdvösségét. Addig is teszem, amire elhívott Isten. Kritikák nyílzáporában. S ez így van jól… „Jaj néktek, ha minden ember jót mond felőletek” – int az Úr.
Jézus Krisztus jön!

Guti Tünde – 2024. december 25.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #985 Dátum: 2025 Január 04, 18:19:46 »
Megfigyeltétek, hogy évről-évre szintet lép a gonoszság?
Kain után eleinte „csak” a megélhetésért ölt az ember. Majd bosszúból, gyűlöletből. Később önigazult, álszent, hazug és aljas ideológiákért. Ma pedig zsigerből, kéjjel, vérszomjasan. Kegyetlenek lettek az emberek. Ragadozók! Szörnyetegek!
Aki nem két kezével vagy fegyverrel, az szavaival, manipulációval vagy gyermekek megrontásával gyilkol. Ördögfiak nemzenek ördögfiakat. S a korcsok fattyakat.
Sodomában nem volt tíz igaz ember, hogy Isten megkönyörüljön a városon. Ezzel arányosan ma is elenyésző igaz pislákol rettenetesen sötét, perverz bűnöktől eltorzult világunkban.
Ahogy Lótot az angyalok messze a kapun kívülre vezették családjával együtt a kénköves, tüzes eső elől, úgy hamarosan maga Jézus Krisztus érkezik, hogy magához vegye szeretett családját, igaz szívű követőit a kataklizma és végítélet elől.
Legyünk köztük, most megadva az árát szentségben, igazságban, hűségben!

Guti Tünde – 2025. január 4.

Nem elérhető Guti Tünde

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #986 Dátum: 2025 Január 13, 14:38:56 »
Kérdezed, mit csinálok a facebookon?! Olyan vagyok, mint egy celeb!? Dehogyis! Másokhoz képest csak napi egy posztom van, és sokkal kevesebb ismerősöm. Írásaimmal igyekszem nem magamra, hanem az Igazságra mutatni: Jézus Krisztusra és az Ő figyelmeztetéseire. Mert amit látunk, tudunk és várunk az isteni kinyilatkoztatásokból, meg kell osztanunk az emberekkel. Amíg lehet. Közel az idő, amikor ez a lehetőség is elvétetik.

Oswald Chambers szavait vallom: "A szent életének próbája nem a siker, hanem a hűség." Elhatároztam, hogy még visszafogottabb leszek. Nem fogom megnézni az összes ismerősöm oldalát. Nem számít, hányan olvasnak. Nem számít, hányan lájkolnak. Az sem, hány ismerősöm van. Egyetlen dolog fontos:

"Ha pedig az őrálló látja a fegyvert jönni, s nem fújja meg a trombitát, és a nép nem kap intést, és eljön a fegyver s utolér közülük valamely lelket, ez a maga vétke miatt éretett utol, de vérét az őrálló kezéből kérem elő."

Ezékiel 33:6.

Már nem vitatkozom. Nem beszélek rá senkit, hogy elfogadja a nézeteimet. Csak megosztom, amit fontosnak tartok. A sötétség sűrűsödik, a hazugság ágaskodik, a bűn elhatalmasodik. Látnia, hallania, olvasnia kell az Istentől távol valóknak is, hogy dübörög felénk Isten ítéletével az apokalipszis.

Még MOST van lehetőség irányt váltani és megtérni, befogadni Jézus Krisztus Igazságának szeretetét.

Guti Tünde – 2025. január 11.