Békesség.
Segíteni szeretnék.
Nem tudom miért keresel gyülekezetet, milyen célból?
Miért nem maradtál ott, ahol bemerítkeztél? Hisz annak a gyülekezetnek a tagja kéne legyél.
Nézd, ha magadért keresel gyülekezetet, sosem fogsz találni.
Kérdezd meg az Úrtól hol akar téged használni.
Néz széjjel és úgy keres, hogy hol lenne rád szükség.
Volt idő mikor én is kerestem, és nem tudtam hol a helyem.
Egy kis gyülekezetben kötöttem ki, nagyon kicsi, roma, gyülekezet volt, mégis csodálatos dicsőítések voltak, de ugyanakkor sok gond, problémák, és harcok is voltak abban a gyülekezetben.
Isten tartott ott, előszőr gyerekekkel, majd fiatalokkal, aztán igehírdetéssel szolgáltam.
Volt olyan mélypontja a gyülekezetnek, hogy nem voltunk többen 8-10 tagnál. Volt aki azt akarta zárjuk be. Nem, nem, nem, mondtuk, mert Isten munkát fog itt végezni. Sok kitartás, harc, böjt, szolgálat, és sok év kellet.
Ma ez a gyülekezet majdnem 250 tagú.
Isten használni akar, Isten azt akarja, hogy az Ő eszköze légy.
Mikor megtértem, azt mondtam az Úrnak:
" Uram, én, nem akarok egy padban ülő tétlen keresztyén lenni, nem akarok beletörődni és vasárnapi keresztyén lenni, hanem küzdeni akarok, harcolni akarok melletedd, hirdetni az igédet, szolgálni téged."
Ezt akarja az Úr.
Ott abban a gyülekezetben ahol vagy, néz körül, és kérd az Urat, hogy adjon látást, hogy megismerd szolgálati ajándékod és használd ott ahol vagy. Tedd hasznossá magad, élj a tálentumokkal amit kaptál, munkálkodj, küzdj, ha kell böjtölj, hogy az a gyülekezet ahol vagy gyarapodjon, nőjön, kivirágozzon, mert egy nap számot adunk arról mit tettünk.
Túl rövid és drága az idő, hogy keresgélésre vesztegessük.
E szavakat teljes szeretetből írtam, utat mutatni szerettem volna. Tudom így nehéz megismerni emberek szándékait és gondolatait.
Teljesz szívemből kívánom, hogy megtaláld helyed, de az a hely legyen az ahol az Úr akar látni.
Ragad meg az Urat, és szolgálj.