Drága Mennyei Atyánk!
Igaz, Kegyelmes Istenünk!
Kérlek segíts és vezess minket a Te megismerésedben! Legyen a Te áldásod a Téged keresőkön, és azokon is kik már megtaláltak Téged, s akik megismerhették a Te véget nem érő Irgalmadat és Kegyelmedet az Úr Jézus Krisztusban! Áldott Istenünk, kérlek szolgáljon a Te dicsőségedre és mindannyiunk épülésére ez a fórum és ez a blog is, hogy terjedjen a Te örömhíred és legyen nyilvánvalóvá a Te igaz ismereted a Te gyermekeid életében!
A mi Urunk a názáreti Úr Jézus Krisztus nevében!
Ámen!
Sziasztok,
Sokat elmélkedtem róla, hogy belekezdjek-e vagy ne egy blogba, mert akik ismernek azok tudják, hogy ezeddig nem bizonyultam valami nagy levelező, irogató tehetségnek, de mivel mostanság ez a “blog-gondolat”többször is feljött a szívemben, ezért úgy gondoltam az Úr elé helyezem, legyen meg az Ő akarata!
Kedves testvéreim,
Ajánlom ezt a blogot azoknak, akik őszinte szívvel szeretnének az Úr megismerésében járni, és akik rendelkeznek azzal a drága ajándékkal, hogy taníthatók, és a maguk jó véleményét is képesek szeretettel és alázatossággal közzétenni, a közösség és az egyén épülése javára. Mindebben a meghívásban ajánlanám magamat is, mint tanítvány-társ, mint bajtárs, mit barát és testvér ki semmivel sem több, sem kevesebb mint bármelyikünk ki életét Krisztusnak köszönheti.
A tervek szerint ebben a blogban olvashattok majd tanításokat az Igéből, amihez egy külön topicban hozzá is szólhattok majd, hasonlóképpen a Fórumon jelenleg is olvasható Ige tanításokhoz, amik mellett majd még szívesen megosztanék veletek néhány gondolatot és látást, amit hitem szerint az Úrtól vettem az Ő szeretett Egyháza javára és épülésére. Szolgáljon mindez a mi Istenünk dicsőségére, és mindannyiunk épülésére.
A mi drága Urunk és Mesterünk, Jézus Krisztus nevében,
Ámen.
Kegyelem velünk és Békesség!