Szerző Téma: Beszélgetések Kötetlenül  (Megtekintve 29565 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Clio

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 255
  • rineweld
Re:Beszélgetések Kötetlenül
« Válasz #120 Dátum: 2013 Július 23, 12:24:47 »
Pontosan. Egy félkész szerv vagy egy összetett rendszer darabja önmagában értéktelen. És nincs olyan mechanizmus ami megőrizné azt akár csak évtizedekig nem hogy millió évekig. Utána pedig összeszerelné a darabokat.

Elszomorító az a fajta agymosó propaganda amivel a felületes ismereteket terjesztik a iskolákban és a TV műsorokban. Olyan bizonyítékokat hangoztatva amit már maguk az evolucionisták is megcáfoltak például a Pildow-i ember..
Vagy az embriók feljődése ami állítólag követi az evolúció folyamatait. Ez még az én biológiai tankönyvemben is tényként volt közölve. Holott már vagy 70 éve tudjuk hogy ez nem igaz.  Heckel csalt az embriórajzokkal. Volt ahol kevésbé volt ahol jobban átrajzolta a valódi embrió formákat.
Most a modern ultrahangos eszközökkel simán megcáfolható az állítása. Mégis ki hallott a cáfolatokról?
Egyetlen olyan mutációt nem tudnak felmutatni a kutatók ahol a DNS-hez plusz információ kapcsolódott volna. Még baktérium szinten sem.

Mégis a mutációval dobálóznak.

De ahogy a reklám is úgy működik hogy sokszor halljuk a végén már ténynek fogadjuk el.

Felelősségemnek érzem hogy azt amit már tudok továbbadjam. Nemrég a biblia keletkezéséről volt kérdés. Nagyon jó volt régészeti kutatásokat bemutatni és cikkeket linkelni. ( Isten áldja meg azok munkáját is akik ezen a területen dolgoznak)
Így megszégyenült az az állítás miszerint a középkorban papok állították össze a bibliát.
"Ne félj Sion ne csüggedj el.  Veled van az Úr  az Istened  Ő erős és megsegít. Boldogan örül neked megújít szeretetével ujjongva örül neked." zof.3 16-17

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Beszélgetések Kötetlenül
« Válasz #121 Dátum: 2013 Július 23, 13:14:36 »
Egyes emberek mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen Istenben hinni. Az életüket arra tették fel hogy küzdjenek Isten ellen. Egyébként érdekes, hogy az evolucionisták küzdenek a vallás ellen, de a vallás nem küzd az evolucionisták ellen.

Azért ez is tanúskodik valamiről, mégpedig arról, hogy ha nincs ellenfél akkor nincs kivel küzdeni.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)