Szerző Téma: Kommenteknek  (Megtekintve 7916 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Kommenteknek
« Válasz #30 Dátum: 2011 Május 10, 14:08:20 »
Szia Clio!

Nem emberi szemmel kell ezeket vizsgalnunk.
A kerdes az, hogy mire hivott el minket az Ur!?

En ennek fenyeben irtam, hogy keves az az ember, aki minden erejevel azon van, amire elhivta az Ur.
Isten nem azt keri tolunk, hogy kivegyuk a reszunket  valamilyen szolgalatbol. Hanem azt keri, hogy toltsuk be a nekunk adott szolgalatunkat!

Nem szabadna a lelkiismeretunket azzal nyugtatni, hogy en is szolgalom az Urat ezzel es ezzel.

"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
« Válasz #31 Dátum: 2011 Május 17, 20:26:12 »
Drága Clio!

Nem tudom, hogy neked milyen tapasztalatod van a keresztény emberekkel kapcsolatban, de én nagyon sok olyat látok, akiknek a "padban ülés " kegyelmi ajándéka van meg. Olyan kényelmesen elüldögélnek, és jobb esetben csak üldögélnek, rosszabb esetben mindent jobban tudnak azoknál, akik sürgölődnek a szolgálatban. Sokan vannak, akik azzal, hogy megtérnek azt hiszik mindent megtettek ami rajtuk állt. Pedig a megtérés csak az első lépés az úton, és mindig könnyebb egy "vágtató ló" visszafogása mint egy "halott" feltámasztása.
Azt hiszem áldott dolog, ha egy "Márta" tipusú keresztény egyszer csak vágyik a "Mária" lelkület felé, mert utánna nagyon áldott szolgáló lehet.

:2smitten:
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető zoltan

• Testvérünk
  • *
  • Testvér
« Válasz #32 Dátum: 2011 Június 24, 14:23:03 »
Tanuljunk igeverseket igehellyel topichoz:

1Ján 3:1  Lássátok milyen nagy szeretetet adott nékünk az Atya, hogy Isten fiainak neveztetünk!
Kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus Krisztus ismeretének gazdagsága miatt: a kiért mindent kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem,

Az Úr Jézus Krisztusnak kegyelme, és az Istennek szeretete, és a Szent Léleknek közössége mindnyájatokkal. Ámen.

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
« Válasz #33 Dátum: 2012 December 05, 09:09:36 »

Tanuljunk igeverseket igehellyel topichoz:

1Ján 3:1  Lássátok milyen nagy szeretetet adott nékünk az Atya, hogy Isten fiainak neveztetünk!
Ámen kedves Zoltán!

:igen: :igen:

Galátzia levél:4:6   Minthogy pedig fiak vagytok, kibocsátotta az Isten az ő Fiának Lelkét a ti szíveitekbe, ki ezt kiáltja: Abba, Atya!

:016: :027: :026:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25