Szerző Téma: Ezeréves királyság  (Megtekintve 3011 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gitta

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 12
Re:Ezeréves királyság
« Válasz #15 Dátum: 2013 Szeptember 26, 00:14:42 »
Kedves Shomer Ayin testvérem! Most találtam meg, hogy már három hozzászólásod is van felém. Távol álljon tőlem, hogy téged oktassalak.
id. Zimányi József kazettáin erősödött a hitem. Tőle tanultam meg tisztelni és szeretni a zsidókat.
A Millenium éppen a zsidók érdekében lesz, az ott élőknek Isten eltörli minden bűnüket és az 1000 év végére úgy megszaporodnak, mint tenger partján a homok. Csodálattal értettem meg a Jel.20,15-öt:
"Ha valakit nem találtak beírva az élet könyvébe, azt a tűz tavába vetették." Mit jelent ez? , hogy többen lesznek az üdvözülők, ez a Milleniumi szaporodás eredménye lesz. Legyen áldott az Úr érte!

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22846
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Ezeréves királyság
« Válasz #16 Dátum: 2013 Szeptember 26, 09:24:30 »
Kedves Antee!
Annyira sajnálom, hogy ügyetlenül fogalmazok. Gyönyörű ez az Ézsaiási Ige:
"Örüljetek Jeruzsálemmel, és örvendjetek fölötte mind, akik őt szeretitek; vígadjatok vele örvendezéssel mindnyájan, akik gyászoltatok miatta!"
A Milleniumban fog beteljesedni. Gondolj bele. Az AK  ott fog uralkodni, Tönkre teszi Jeruzsálemet, a pogányok fogják tapodni 3,5 évig. Mikor ennek vége lesz, ragyogóra tisztítja Isten és utána örvendezik így, ahogy Ézsaiás írja.
Nem akarok indulatokat kavarni, inkább nem írok
Az Úr áldjon: Gitta

Szia Gitta!

Nem volt részemről semmilyen indulat, nyugodtan írj csak. :afro:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Jazmin

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 482
Re:Ezeréves királyság
« Válasz #17 Dátum: 2013 November 18, 14:01:35 »
Kedves Testverek! Ha a Jelenesek konyve idorendi sorrendben van leirva,akkor lehet tudni mi mi utan kovetkezik.

Elragadtatas:
1 Thess 4:16
Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban;
17
Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk.
 Jelenesek 11:12
És hallának nagy szózatot az égből, amely ezt mondja vala nékik: Jőjjetek fel ide. És felmenének az égbe felhőben; és láták őket az ő ellenségeik.

Itelet azokon akik a foldon maradtak:

Jelenesek 14:
14És látám, és ímé vala egy fehér felhő; és a felhőn üle valaki, hasonló az embernek Fiához, a fején arany korona, és a kezében éles sarló.
15
És más angyal jöve ki a templomból, nagy szóval kiáltván annak, aki a felhőn ül vala: Indítsd a sarlódat és arass; mert a földnek aratni valója megszáradt.
16
Bocsátá azért, aki a felhőn ül vala az ő sarlóját a földre; és learattaték a föld.
17
És más angyal jöve ki a mennyben való templomból, s annál is éles sarló vala.
18
Más angyal is jöve ki az oltártól, akinek hatalma vala a tűzön, és kiálta nagy szóval annak, akinél vala az éles sarló, ezt mondván: Bocsásd a te éles sarlódat, és szedd meg a föld szőleinek gerézdeit; mert megértek annak szőlei.
19
Bocsátá azért az angyal az ő éles sarlóját a földre, és a földnek szőleit megszedé, és veté az Isten haragjának nagy borsajtójába.
20
És megtaposták a borsajtót a városon kívül, és vér jöve ki a borsajtóból a lovak zablájáig, ezer hatszáz futamatnyira.

Jezus megjelenese:

Jelenesek 19:
11
És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és aki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.
12
És az ő szemei olyanok, mint a tűzláng; és az ő fején sok korona; az ő neve fel vala írva, amit senki nem tud, csak ő maga.
13
És vérrel hintett ruhába vala öltöztetve és a neve Isten ígéjének neveztetik.
14
És mennyei seregek követik vala őt fehér lovakon, fehér és tiszta gyolcsba öltözve.
15
És az ő szájából éles kard jő vala ki, hogy azzal verje a pogányokat; és ő fogja azokat legeltetni vasvesszővel; és ő nyomja a mindenható Isten haragja hevének borsajtóját.
16
És az ő ruháján és tomporán oda vala írva az ő neve: királyoknak Királya, és uraknak Ura.

Ezutan lesz vege a hamis profetanak.Es fenevadaknak.
Aztan jon az 1000 eves uralma Krisztusnak.

 Jelenesek 20:
1
És láték egy angyalt leszállani a mennyből, akinél vala a mélységnek kulcsa, és egy nagy lánc a kezében.
2
És megfogá a sárkányt, azt a régi kígyót, aki az ördög és Sátán, és megkötözé azt ezer esztendőre,
3
És veté őt a mélységbe, és bezárá azt és bepecsételé ő felette, hogy többé el ne hitesse a népeket, míg betelik az ezer esztendő; azután el kell néki oldoztatni egy kevés időre.
4
És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és látám azoknak lelkeit, akiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és akik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.
5
A többi halottak pedig meg nem elevenedének, mígnem betelik az ezer esztendő. Ez az első feltámadás.
6
Boldog és szent, akinek része van az első feltámadásban: ezeken nincs hatalma a második halálnak; hanem lesznek az Istennek és a Krisztusnak papjai, és uralkodnak ő vele ezer esztendeig.
7
És mikor eltelik az ezer esztendő, a Sátán eloldatik az ő fogságából.
Aztan fognak feltamadni azok a halottak akik  nem az Urban haltak meg ,es jon az utolso vegso itelet.

Jelenesek 20:
11
És láték egy nagy fehér királyiszéket, és a rajta űlőt, akinek tekintete elől eltűnék a föld és az ég, és helyök nem találtaték.
12
És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, amely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, amik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint.
13
És a tenger kiadá a halottakat, akik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, akik ő nálok voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
14
A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava.
15
És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.
[/b]

Ha nem idorendi sorrendbe van irva a Jelenesek konyve akkor maskepp lesz.Az Ur tudja hogy es mint ,O bolcs es ne feljunk attol,hogy nem tudja elrendezni. Nincs szuksege a mi okoskodasainkra. De a lenyeg mindenkeppen az,hogy mi legyunk mindig KESZEN.Ne csak keszulodjunk ahogy sokan ezt mondjak.
Az Isten SZERETET. 1 Ján 4:8