Evangélium > Az alapok

Mit vár el tőlem Jézus?

<< < (2/16) > >>

m.ági:
Én csak arra gondoltam, hogy bennem
nem mindig van meg a hit.
Mármint olyan hit, ami semmifelől nem aggódik.

m.ági:
ALÁZAT
azt hiszem ez a legnehezebb.

m.ági:
Ne botránkozzatok meg rajtam!
De az első ami belém villant, amikor megláttam
a kérdést,
Mit vár el tőlem Jézust,

az volt, hogy Semmit.

Mert én olyan tehetetlen vagyok, semmit nem tudok megcselekedni
abból amit az ige ír, egyedül biztos, hogy nem. Hogy ezek meg
legyenek bennem, kapcsolatban kell lennem Istennel.

Antee:
Nyilvan kedves Testverem. Hisz Jezus azt mondta, hogy nelkule semmit sem tudunk tenni.
De ha mar Vele vagyunk, ugy munkalkodik is altalunk. Oda kell szannunk az eletunket, az akaratunkkal pedig az O akaratat akarni.

Irma:
Drága Ági !

Ellent kell mondjak, mert abban igazad van, hogy gyengék, esengőek, botladozók vagyunk, de mégis van amit el vár tőlünk Jézus. Mégpedig az, hogy fogadjam, hogy Ő a Világ Megváltója és személye szerint nekem búnösnek szüksége van az Ú kegyelmére, és arra, hogy az általa megszerzett üdvösséget elfogadjam. Elvárja tőlem, hogy bízzak Benne, hogy aki a jó munkát elkezdte bennem, be is tudja fejezni a Krisztus napjára. Elvárja tőlem, hoy minden gondomat Őreá vessem, tudva hogy neki gondja van reám. Elvárja, hogy ne aggodalmaskodjam, mert a mi mennyei Atyánk ismeri a mi szükségleteinket és igérete szerint be is tölti azt az Ő dicsőssége gazdagsága szerint.
Elvárja Jézus, hogy felvegyük az Ő igáját, amely könnyű és gyönyörűséges. És elvárja az engedelmességet, hogyha ma halljuk az Ő szavát meg ne keményítsük a mi szivünket, hanem cselekedjük meg amire Ő indít minket az Ő Szelleme által, mert tudjuk, hogy az engedelmesség több az áldozatnál.
Az Úr a mi szivbeli odafordulásunkat várja: legyen nekem a Te beszéded szerint---- Máriának ez a mondata az engedelmesség legszebb áldozata. Én szeretné ha minden helyzetben igy ki tudnom ezt mondani!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése