Evangélium > Lélek gyümölcse

Szeretet

<< < (3/19) > >>

Antee:
Én úgy hiszem Testvéreim, hogy emberi mulasztás miatt senki sem kárhozik el. Akit az Atya elhívott, azokat meg is tartja!

Ani Kinor:

--- Idézetet írta: Antee - 2011 Szeptember 05, 21:11:21 ---Én úgy hiszem Testvéreim, hogy emberi mulasztás miatt senki sem kárhozik el. Akit az Atya elhívott, azokat meg is tartja!

--- Idézet vége ---

Ezt az ÚR sem hiszi másképpen!  :088:

Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden javokra van, mint akik az ő végzése szerint hivatalosak.
Mert akiket eleve ismert, eleve el is rendelte, hogy azok az ő Fia ábrázatához hasonlatosak legyenek, hogy ő legyen elsőszülött sok atyafi között.
Akiket pedig eleve elrendelt, azokat el is hívta; és akiket elhívott, azokat meg is igazította; akiket pedig megigazított, azokat meg is dicsőítette.
RÓMA  8 , 28 - 30   :2smitten: :2smitten: :2smitten:

Ani Kinor:

--- Idézetet írta: Irma - 2011 Szeptember 05, 19:04:48 ---Drága Móni!

Ez a világ sokszor fel sem fogja, hogy milyen csodálatos dolog az, hogy a szeretet jelen van ebben a világban. Gondolj csak Jézusra, Ő mást sem tett mint jót amerre járt, áradt belőle a jóság, az irgalom, és mégis amikor feltette a kérdést Pilátus : Kit bocsássak el, Krisztus vagy Barabbást? És nekik a rablógyilkos kellett. Ma is csak ez van. Egyszerúen nem képes az az ember akiben a sötétség van, felfogni Isten szeretetét. Amikor már valaki kezdi érezni, az már a Szent Szellem vonzása.

:016:

--- Idézet vége ---

AMEN !  :2smitten: :2smitten: :2smitten:

ditte:

--- Idézetet írta: Ani Kinor - 2011 Szeptember 05, 22:17:49 ---
--- Idézetet írta: Irma - 2011 Szeptember 05, 19:04:48 ---Drága Móni!

Ez a világ sokszor fel sem fogja, hogy milyen csodálatos dolog az, hogy a szeretet jelen van ebben a világban. Gondolj csak Jézusra, Ő mást sem tett mint jót amerre járt, áradt belőle a jóság, az irgalom, és mégis amikor feltette a kérdést Pilátus : Kit bocsássak el, Krisztus vagy Barabbást? És nekik a rablógyilkos kellett. Ma is csak ez van. Egyszerúen nem képes az az ember akiben a sötétség van, felfogni Isten szeretetét. Amikor már valaki kezdi érezni, az már a Szent Szellem vonzása.

:016:

--- Idézet vége ---

AMEN !  :2smitten: :2smitten: :2smitten:

--- Idézet vége ---
Ámen!

m.ági:
Arra gondoltam, hogy milyen természetes nekem, mint anyának
a gyermekeim vágyakozása a velem való együttlétre, gyermekeim
ölelése, egy-egy jó szava, egy "szeretlek anya",
és rájöttem, hogy meg kell tanulnom újra gyereknek lenni ebben a
rohanó világban.
Gyakrabban megölelni az Atyát, többször  kinyújtanom a kezem
felé, csak úgy szeretetből. Nem azért, mert kértem valamit, és meglett,
hanem mert jó az Úr közelsége. Beszélgetni minél többet Jézussal,
csak úgy hétköznapiasan: "De jó, hogy itt vagy, foglalj helyet (a szívemben),
segítesz, hogy szép rend, és tisztaság legyen bennem?! Szeretném, ha
jól éreznéd magad! (velem, bennem). Szeretlek Istenem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése