Evangélium > Lélek gyümölcse
Szeretet
Shomer ayin:
Úgy van ez Testvéreim, akinek a szeme a sötétséghez szokott, nehezen viseli a világosságot...Jn 1,5
És a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt.
B.Tünde:
Rég szóltam...de itt olvasva egy kérdés merült fel bennem
Gahndival kapcsolatban, benne lehetett az Atya szeretete? Jézus megváltását nem fogadta el.... Honnan volt benne a szeretet?
S ezekre magamban egy válasz is megfogalmazódott, s bár hiszek Isten szuverenitásában s ezért talán....
de mégis szegény Gahndi, mert vajon hova kerül ő - s ez lehet nem is kérdéses...
TTT
aki már a dolgozó társadalom tagja, hála az Atya csodájának
ditte:
Gandhira állítólag nagy hatással volt Krisztus tanítása,különösen a Hegyi beszéd. Komolyan gondolkodott azon,hogy áttér keresztény hitre.Erre csak azért nem szánta rá magát,mert bár Krisztust szerette,de sajnos a legtöbb keresztény,akivel találkozott,csak külsőségekben követték Krisztust,lélekben ne.
Milyen szomorú,hogy ezek az ún. keresztényeknek nem fénylett úgy a világosságuk,hogy az emberek látták volna jó cselekedeteiket és azok dicsérhették volna a mennyei Atyát. Nem Krisztust képviselték. :04:
Antee:
--- Idézetet írta: B.Tünde - 2011 Szeptember 05, 19:37:12 ---Rég szóltam...de itt olvasva egy kérdés merült fel bennem
Gahndival kapcsolatban, benne lehetett az Atya szeretete? Jézus megváltását nem fogadta el.... Honnan volt benne a szeretet?
S ezekre magamban egy válasz is megfogalmazódott, s bár hiszek Isten szuverenitásában s ezért talán....
de mégis szegény Gahndi, mert vajon hova kerül ő - s ez lehet nem is kérdéses...
TTT
aki már a dolgozó társadalom tagja, hála az Atya csodájának
--- Idézet vége ---
Örülök Tünde, hogy van munkád, dicsőség Istennek! :2smitten:
B.Tünde:
köszi Ditte, én is rákerestem a neten, sajnos valóban a "keresztények" miatt nem ismerte meg Jézust, az igazit az egyetlent s nem lett keresztyén....egyfajta new ages "Jézust" fogadott el s jó pár bibliai tanítást
:(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése