Szerző Téma: Hallottátok... beteljesedett...  (Megtekintve 78006 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Hallottátok... beteljesedett...
« Válasz #30 Dátum: 2011 Október 12, 15:57:40 »
Amen :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #31 Dátum: 2011 Október 12, 18:22:26 »
ÁMEN! :2smitten:
Életnek kútfeje az igaznak szája; az istenteleneknek szája pedig erőszaktételt fedez el.

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #32 Dátum: 2011 Október 12, 22:05:19 »
Ámen és ámen!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #33 Dátum: 2011 Október 13, 08:32:19 »
12. Jőjjetek fiaim, hallgassatok rám, megtanítlak titeket az Úr félelmére!
13. Ki az az ember, a kinek tetszik az élet, és szeret napokat, hogy jót láthasson?
14. Tartóztasd meg nyelvedet a gonosztól, és ajkadat a csalárd beszédtől.

Zsolt 34,12-14

37. Ellenben a ti beszédetekben az igen legyen igen, a nem pedig nem, ami pedig túlmegy ezen, az a gonosztól van."

Mt 5,378

5. Bölcsen viselkedjetek a kívül állók iránt, a kedvező alkalmakat jól használjátok fel. 6. Beszédetek legyen mindenkor kedves, sóval fűszerezett, hogy így mindenkinek helyesen tudjatok felelni.
Kol 4,5-6
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #34 Dátum: 2011 Október 13, 08:37:32 »
Amen!
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #35 Dátum: 2011 Október 14, 08:50:40 »
De én örvendezni fogok az Úrban, és vígadok az én szabadító Istenemben.
Az Úr Isten az én erősségem

Hab 3,18-19

És ezt mondá nékem: Elég néked az én kegyelmem; mert az én erőm erőtlenség által végeztetik el. Nagy örömest dicsekeszem azért az én erőtelenségeimmel, hogy a Krisztus ereje lakozzék én bennem.
2Kor 12,9
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #36 Dátum: 2011 Október 14, 09:17:59 »
Ámen! :2smitten:
Életnek kútfeje az igaznak szája; az istenteleneknek szája pedig erőszaktételt fedez el.

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #37 Dátum: 2011 Október 15, 11:03:10 »
3.    Erősítsétek a lankadt kezeket, és szilárdítsátok a tántorgó térdeket.
4.    Mondjátok a remegő szívűeknek: legyetek erősek, ne féljetek!

Ézs 35,3-4

14.    Kérünk továbbá titeket, atyámfiai, intsétek a rendetleneket, bátorítsátok a félelmes szívűeket, gyámolítsátok az erőteleneket, türelmesek legyetek mindenki iránt.
15.    Vigyázzatok, hogy senki senkinek rosszért rosszal ne fizessen; hanem mindenkor jóra törekedjetek úgy egymás iránt, mint mindenki iránt.
16.    Mindenkor örüljetek.
17.    Szüntelen imádkozzatok.
18.    Mindenben hálákat adjatok; mert ez az Isten akarata a Krisztus Jézus által ti hozzátok.
19.    A Lelket meg ne oltsátok.
20.    A prófétálást meg ne vessétek,
21.    Mindent megpróbáljatok; a mi jó, azt megtartsátok!

1Thessz 5,14-21
Zsolt 143,10

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #38 Dátum: 2011 Október 16, 00:58:33 »
3.    Erősítsétek a lankadt kezeket, és szilárdítsátok a tántorgó térdeket.
4.    Mondjátok a remegő szívűeknek: legyetek erősek, ne féljetek!
Ézs 35,3-4
______________________________________________________________________________________

Az Úr tudja mikor milyen eledel kell az Ő népének!
Most figyelmeztet :,,,Erősítsétek a lankadt kezeket, és szilárdítsátok a tántorgó térdeket.,,,,

Kik erőssek az Úrban segítsetek azokon kik tántorognak....

Az Úr  Beszéde,nékünk eledel,mely megelégiti a testet,és leket!Ebből kell táplálkoznunk!
 Mondjátok a remegő szívűeknek: legyetek erősek, ne féljetek!
Ézs 35,3-4

Ámen!
(Bíztosan van mindenkinek a környezetében akiknek ez épp aktuális üzenet!Hát tedd meg!Tegyem meg!)
Nekem erre szükségem van!!! :2smitten:

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #39 Dátum: 2011 Október 16, 09:39:55 »
3. Könyörülj rajtam Uram, mert ellankadtam: gyógyíts meg engem Uram, mert megháborodtak csontjaim!
4. Lelkem is igen megháborodott, és te, oh Uram, míglen?

Zsolt 6,3-4

23. Nemcsak ez pedig, hanem magok a Lélek zsengéjének birtokosai, mi magunk is fohászkodunk magunkban, várván a fiúságot, a mi testünknek megváltását.
24. Mert reménységben tartattunk meg; a reménység pedig, ha láttatik, nem reménység; mert a mit lát valaki, miért reményli is azt?
25. Ha pedig, a mit nem látunk, azt reméljük, békességes tűréssel várjuk.
26. Hasonlatosképen pedig a Lélek is segítségére van a mi erőtelenségünknek. Mert azt, a mit kérnünk kell, a mint kellene, nem tudjuk; de maga a Lélek esedezik mi érettünk kimondhatatlan fohászkodásokkal.

Róm 8,23-26
Zsolt 143,10

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #40 Dátum: 2011 Október 16, 14:59:20 »
ÁMEN :2smitten:

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #41 Dátum: 2011 Október 17, 20:20:17 »
6. Áldott az Úr, hogy meghallgatta esedezéseimnek szavát.
7. Az Úr az én erőm és paizsom, ő benne bízott szívem és megsegíttettem; örvend szívem és énekemmel dicsérem őt.
8. Az Úr az ő népének ereje, és az ő fölkentjének megtartó erőssége.
9. Tartsd meg a te népedet és áldd meg a te örökségedet, legeltesd és magasztald fel őket mindörökké!

Zsolt 28,6-9

15. Mert nem oly főpapunk van, a ki nem tudna megindulni gyarlóságainkon, hanem a ki megkísértetett mindenekben, hozzánk hasonlóan, kivéve a bűnt.
16. Járuljunk azért bizodalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül.

Zsid 4,15-16
Zsolt 143,10

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #42 Dátum: 2011 Október 17, 20:23:42 »
6. Áldott az Úr, hogy meghallgatta esedezéseimnek szavát.
7. Az Úr az én erőm és paizsom, ő benne bízott szívem és megsegíttettem; örvend szívem és énekemmel dicsérem őt.
8. Az Úr az ő népének ereje, és az ő fölkentjének megtartó erőssége.
9. Tartsd meg a te népedet és áldd meg a te örökségedet, legeltesd és magasztald fel őket mindörökké!

Zsolt 28,6-9

15. Mert nem oly főpapunk van, a ki nem tudna megindulni gyarlóságainkon, hanem a ki megkísértetett mindenekben, hozzánk hasonlóan, kivéve a bűnt.
16. Járuljunk azért bizodalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül.

Zsid 4,15-16

Ámen!
 :2smitten:

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #43 Dátum: 2011 Október 17, 21:26:37 »
Ámen!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Elisabeth

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #44 Dátum: 2011 Október 19, 18:22:57 »
Én, az ÚR vagyok a ti Istenetek, aki kihoztalak benneteket Egyiptomból, hogy ne legyetek többé azoknak a szolgái. Összetörtem jármotok fáját, és fölegyenesítve vezettelek benneteket.
3.Móz 26,13

1. Annakokáért a szabadságban, melyre minket Krisztus megszabadított, álljatok meg, és ne kötelezzétek meg ismét magatokat szolgaságnak igájával.
25. Ha Lélek szerint élünk, Lélek szerint is járjunk.
26. Ne legyünk hiú dicsőség kívánók, egymást ingerlők, egymásra irígykedők.

Gal 5,1.25-26

Mert Isten akarata az, hogy jót cselekedve némítsátok el az értelmetlen emberek tudatlanságát, mint szabadok: nem úgy, mint akik a szabadságot a gonoszság takarójául használják, hanem mint Isten szolgái.
1Pét 2,15-16
Zsolt 143,10