Ismerkedés > Színház

Bűnös vagyok?

<< < (8/8)

Antee:
Kedves Testverem.
Pontosan ugy van ahogyan irtad. Hasonlatot megtapasztalhatjuk szulokent.

Jezus az egyetlen kozbenjaro Isten es ember kozott. Neked kell kerned, hogy jojjon be az eletedbe es legyen az eleted Ura! Imadkozhatok erted majdnem minden masert, de megterned neked kell Hozza!

Az Ur pedig nem a szavakat nezi, hamem a szivedet! A sajat szavaiddal imadkozz hozza, a szivedbol fog olvasni es nem a szavaidbol.

bacsipista:
Nagyon  erős bizalmat adtál nekem a megszólításoddal: Kedves Testvérem!

Melegség öntötte el a szívemet, és olyan érzésem támadt, hogy te valóban a testvérednek érzel annak ellenére, hogy én még nem tértem meg.
Egy teljes napom telt el válaszod után úgy, hogy igen erős késztetést éreztem az Istennel való beszélgetésre.
Tegnap este bátorságot vettem magamon és megszólítottam az Urat. Elmondtam neki, hogy szükségem van rá. Megköszöntem, hogy ő szeret engem és az én bűneimet is magával vitte a keresztre.
Hosszú ideig nem tudtam neki mit mondani.
Eleredt a könnyem, sírás rázkódtatta meg testemet és nem is tudom mennyi ideig tartott ez. Elcsukló hangon bocsánatot kértem azokért a dolgokért amelyekről úgy éreztem, hogy vétkeztem. Olyan volt, mintha hallottam volna,  "Megbocsájtok, ha megígéred, hogy nem teszed többé!". l Lehet, csak a képzeletem tréfálkozott velem, de  amikor könnyek között kimondtam, hogy megígérem, úgy éreztem, mint akiről mázsás súly gördül le.
Végtelen boldogság fogott el és a könnyek hangos  és felszabadult nevetésre váltottak át.

Nem baj ha én is Testvéremnek foglak szólítani?

Testvérem, ez volt a megtérés ajándéka?

Antee:
Igen, Testvérem vagy!

Nagyon jó látni, ahogyan átadtad az életedet az Úrnak. Isten most már a kezébe vette az életedet, mert végre átadtad neki.
A legjobb kezekbe kerültél! :afro:

Mivel az Atya gyermekei vagyunk, ezért mi Testvérek lettünk. Ezért bátran szólítsd az Atya gyermekeit Testvéreidnek!
Hiszem Testvérem, hogy jó talajba esett Isten magja és megtértél hozzá.

Tudod sokan vannak, akik ugyanazokat megélték amit most Te is, de elhagyták később az Urat.
Ez pedig azért volt, mert vagy a Világ csábította el őket, vagy nem volt mélyen a gyökerük Istenben.

Arról ismernek meg minket, hogy szeretjük egymást. Ha pedig szeretjük egymást, ott a lélek gyümölcsei is láthatóvá lesznek.
Tehát Testvérem engedd át a teljes irányítást Istennek. Hallgass az Ő szavára!

bacsipista:
Van egy örömhírem!

Elmentem egy gyülekezetbe, ahol istentisztelet volt. Kedvesek voltak velem, kerestek egy szabad  helyet, ahonnan jól láthattam és hallhattam mindent.
Énekeltek, és színes zászlókat lobogtattak. Egy dal nagyon a szívemhez szólt. "Uram tehozzád futok, élő vízre szomjazom .." énekelték és kicsordult a könnyem. Szégyelltem, hogy férfi létemre sírok, de nem tudtam megállást parancsolni könnyeimnek.
Oda jött mellém két testvér és imádkoztak értem. Elmondtam velük együtt egy imádságot én is, amelyre azt mondták, hogy ez volt a befogadó ima, és mivel ezt elmondtam emberek és a szellemvilág előtt is, ezért már Jézus az életemben van.
Meghívtak egy tanítása sorozatra, a bibliáról, hitről, Istenről, bemerítésről lesz szó és ha azok után  akarom,  be is meritkezhetek és akkor a gyülekezet tagja lehetek.
Mondtam, hogy megpróbálom, és szeretnék a tanítások szerint engedelmes lenni.
Most egy ideig nem fogok jelentkezni, de ígérem, hogy amikor közeledni fog a bemerités időpontja ismét megkereslek testvérem és beszámolok a velem történtekről.

Köszönöm, amiért türelmes voltál velem és segítségeddel megismerhettem az igazi Istent.

Antee:
Dicsoseg az Urnak Testverem!
Varom a fejlemenyeket Rolad.

Az Ur aldjon meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése