Evangélium > Pásztoroknak

Egy ilyen gyülekezetre vágyom!

<< < (2/8) > >>

Antee:
Szivembol szoltal kedves Ditte!

torokildiko46:
én egy olyan gyülekezetbe vágyom ahol nem azt nézik hogy  vagy öltözve, ki  vagy te   hanem ahol kedvesek az emberek , és a Szeretett köt össze  ahol őszinték az emberek és tiszta  szivel  telyes szivvel imádják és dicsérik Istent, ahol nem az számit hogy magyar, román , német olasz, roma  vagy görög vagy hanem az számit hogy ember  vagy  isten teremtménye  vagy ahol ha idegen betéved , legyen fogadva  szeretettel kedvességel , olyan gyülekezetre vágyok ahol  ha nincs  a testvére d-nek  kenyere   vagy másvalamibe hiányt szenved add oda az utolsót is tudván hogy a mi jutalmunk az Úrnál van, ahol mindenki őszinte,ahol nem én vagyok az első hanem ő az ember társam, legyek én utolsó is de mindig különbnek tartván a másikat, és kérdezem én miért olyan nehéz ezt megvalósítani??, pedig :2smitten: csak természetes lenne!Hol van  SZERETETT???? pedig a Szeretett maga JÉZUS KRISZTUS!!! :2smitten:

Batiszrael:
A legjobb gyülekezet az, ahol az Úr jelenléte megtalálható,  a Sekina. Ennek pedig feltétele az egészséges, biblikus tanitás, egy felkent és elhivott pásztor, egy felkent dicsőitő vezető és olyan gyülekezeti tagok, akik nemcsak szájukkal imádják az Istent, hanem cselekedetekkel és valósággal is.
Az ilyen gyülekezetben öröm prédikálni, az ilyen gyülekezetbe öröm járni, az ilyen gyülekeztben szeretik a testvérek egymást!

Batiszrael:
A gyülekezet mindig olyan, amilyenné mi formáljuk: te, én és a többiek...  :rozsa2:

torokildiko46:

--- Idézetet írta: Batiszrael - 2012 Február 28, 19:34:43 ---A gyülekezet mindig olyan, amilyenné mi formáljuk: te, én és a többiek...  :rozsa2:

--- Idézet vége ---
[/color] ebben kedves Dafna igazad van de ahol több ezres a gyülekezet ott nem tudod te formálni,,,, és nem lehet mindenki egyforma: :2smitten:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése