Ismerkedés > Ismerkedés és szabadidő

Keresztények a facebook-on, viselkedjetek!

(1/8) > >>

Antee:
Sziasztok Testvéreim. Mostanra már igen megért bennem hogy nyissak egy ilyen topicot is. A facebook-on már évek óta azt látom, hogy a keresztény emberek olyan dolgokat művelnek ezen a közösségi oldalon, amely nem méltó a keresztény névhez.

Folyamatosan látom a lányok szexuális töltetű képeit, nem térd és váll mutogatásról van szó, hanem a tangás képek, a jelképes melltartós képek amelyek ugyan ott vannak, de nem takarnak semmit. Különböző pózokat is bevetve, amely által másokban kívánságokat ébreszthetnek és egyben az Urunkra hoznak ez által szégyent. Ott van továbbá a nyílt szégyentelen káromkodás, az ízléstelen viccek, a jóslásokat és varázslásokat propagáló hozzászólások.

Nem attól lesz valaki keresztény, hogy azt állítja magáról, hanem az a keresztény, aki gyümölcsök által jó bizonyságot tud tenni az alkotójáról.

Ha valaki képtelen feladni a világi dolgokat, akkor az legalább figyeljen oda, hogy ne káromolják miatta azt a nevet, amelyet a valódi gyermekei szentül félnek. Vagyis itt az ideje hidegnek vagy melegnek lenni. De a langyost Jézus kiköpi.

Rukina:
Mit jelent hidegnek vagy melegnek lenni? :03:

torokkarol:
 :05:
igen sajnos én is látom a facebook on keresztények nézik a jövendő mondásokat , a horoszkópot és  még küldenek mindenféle szerencse manókat is , pásztor feleség volt aki azt küldte , és megosztják  a világ végi nézeteket hol ott tudjuk hogy azt a napot és azt az órát nem tudja senki még az angyalok sem csak az ÚR egyedül!

 mindenféle csoportokat alakítanak és ha akarod ha nem már benne is vagy egy csoportba! :117:
azt hiszem ez az ige ma is érvénye és ránk is vonatkozik=
Mózes III. könyve:20:26   És legyetek nékem szentek, mert én, az Úr, szent vagyok, aki kiválasztottalak titeket a népek közül, hogy enyéim legyetek.

Antee:
A hideg az, aki a világhoz tartozik és nem követi Istent. A langyos az, aki bár úgy tünteti fel magát hogy keresztény, de nem adta át az életét az Úrnak. A meleg pedig az, aki valóban követi Istent az Ő igéjén keresztül.

Jelenések könyve 3,16
"Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból."

Batiszrael:
Én nem találkoztam ilyennel a baráti körömben. Illetve csak a világiaknál látok néha égbekiáltó dolgokat, azt viszont én se lájkolni, sem továbbadni nem szoktam. El kell fogadnom őket úgy ahogy vannak, itélkezés nélkül. Majd ha megtérnek, ők is meg fognak változni. A hivő barátaim nem szoktak semmi megbotránkoztatót feltenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése