Magda írta: Kiragadni valakit csak így lehet a fertőből - legalább is ezt gondolom, erre vonatkozik, hogy még a ruháját is útálva.Sajnos nem igen hiszik el, hogy ők hibáznak. Figyeld meg arról lehet felismerni, hogy mindig szidnak valakit, ezzel magukat felemelik. Az újjuk mindig mások felé mutat. Nincs bennük sok megbánás csak egy röpke ideig.
Engem támadtak egy párszor, hogy nő nem szolgálhat, nem lehet pásztor.

Ki foglalkozik vele, ha egyszer Istentől van az elhívásom? Amikor ezt látta a gonosz, elkezdett másképpen támadni. A gyülin belül rombolt. Sajnos többé kevésbé sikerrel. Ha a nyájból megtámadják a pásztorukat, - akit Isten rendelt melléjük, az nem igen más mint a Jezabel szelleme. Leuraljuk a vezetőnket, mert ő rossz szellemiség. Majd mi megmondjuk neki mit tegyen, mert ha nem, akkor teszünk róla, hogy híre menjen és a nyájban mindenkinek elmondjuk. Mindig találnak a gyüliben olyanokat, akiket a sátán épített be, de nem ismerik föl őket, mert nagy fülekre találtak, akik meghallgatják őket és a sérelmüket. Olyan csecsemők, hogy el is hiszik a sátánnak, hogy rossz a pásztoruk. -Természetesen hibával bőven rendelkezik én jó magam is, de nem azért lettem pásztor, mert jó vagyok, hiba nélküli, hanem mert Isten annak jelőlt ki- Sajnos ezzel kell sok sok pásztornak szembesülnie. Itt általánosságban írok, mert általános probléma ez. Borzasztó lesz majd amikor szembesülnek a saját romboló munkájukkal, amikor Isten előtt állnak. Föl se fogják, hogy Krisztus Teste ellen mennek! Ezt minden pásztor megéli. Isten tudja miért engedi meg. A nyáj az Ővé.
Így Magda, karizmatikus varázslónak hívnak minket. Nem tudják mit beszélnek és mit cselekszenek. Isten bocsásson meg nekik!