Sziasztok!

Én sem vennék be semmilyen "homeoizét" - hogy Árpi tesó szavait vegyem kölcsön.

Voltam úgy egészségileg, hogy semmi nem segített, nem tudtam enni, rosszul voltam, mindentől begörcsöltem; és ajánlatott kaptam, hogy egy "természetgyógyász" megvizsgálás után összeállít valami gyógyszert, majd attól rendbe jövök. "Természetesen" nem egyeztem bele. Isten kegyelméből mégis rendbejöttem. És úgy, hogy teljesen ellenkezőjét tettem annak amit a kezelőorvosom ajánlott, mivel az nem segített...
"Véletlenül" került a kezembe egy orvos által írt könyv, aminek sajnos nem emlékszem pontosan a címére, de azt tudom, hogy a tojásról, egészségről, étkezésről szólt.
Elolvastam ezt a könyvet, és teljesen másképpen kezdtem el étkezni, mint addig, és minden további nélkül - "fittyet hányva" az addigi orvosi tanácsoknak, ismereteimnek, miszerint a tojás káros koleszterint tartalmaz, minden második reggel tojást reggeliztem.

Az addigi orvosi utasítás az volt, hogy sokszor egyek keveset. A könyv szerint az orvos azt ajánlotta, kevésszer kell enni jólakásig. Lassan áttértem erre a módszerre, és tökéletesen rendbe jöttem.

Tudom, hogy nem véletlenül került az a könyv a kezembe; tudom, hogy Isten volt az, aki meggyógyított, Ő mutatta meg a "gyógymódot". Örülök, hogy nem engedtem a "rábeszélésnek", és hálát adok az Istennek, hogy mindig adott annyi világosságot, hogy csak Rá figyeljek, hogy soha ne vegyek igénybe olyan gyógymódokat, ami előtte nem kedves, ami nem Tőle van. Akkor inkább vállalom a szenvedést, de nem akarok "mindeáron" meggyógyulni.
Szeretettel:
olajág