Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 87229 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Magda

• Vendég
Re: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #165 Dátum: 2008 December 11, 14:30:50 »
Mondom, hogy meggyőzhetetlen vagy  :hehe:

Egy biztos nem ugyan abban hiszünk, ez van  :2angel:

Elemezd a 12 kém esetét, talán közelebb kerülünk egymáshoz. :044:

A szavak használata - esetleg tudod mit jelent az a szó amit használsz?
6 évet tanultam, és én csak kapisgálom, azt legalább megtanultam, hogy kapisgálom csak.

:2smitten:

STOP a témát befejeztem

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #166 Dátum: 2008 December 11, 16:05:54 »
Drágám, én még csak nem is kapisgálom, ezért nem is akartam ebbe bele menni. Sigmund Freudról is csak annyit tudok, hogy az unokája kiváló realista festőművész amerikában. :hehe: de az is lehet, hogy nem is az unokája. :088:
Nem. Ugyan abban hiszünk, csak másképp.
Nem is akartál meggyőzni!?
Azért arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy a 12 kém, ha jól sejtem 4Mózes13, hogy ez hogy jön a karizmatikus varázsláshoz?  :044:
1Kor 1:27  Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

Hilda

• Vendég
« Válasz #167 Dátum: 2008 December 11, 23:09:45 »
Kedves Erdei!
Persze, igazad van, én mégis úgy érzem nagyon sötét szemüvegen keresztül látsz sokmindent.
Igen mindannyian nagyon különbözőek vagyunk, de azért én maradok jóhiszemű, aki a másikat magánál külömbnek tartja,
és ha az Úr szeretettel, elfogadással van irántunk, én sem leszek szigorúbb, legfeljebb magammal.
Lehet naivitás a részemről...
Ha dicsekednem kell, az én gyengeségemmel dicsekszem.

Magda

• Vendég
« Válasz #168 Dátum: 2008 December 12, 02:01:11 »
Kedves Erdei!
Persze, igazad van, én mégis úgy érzem nagyon sötét szemüvegen keresztül látsz sokmindent.
Igen mindannyian nagyon különbözőek vagyunk, de azért én maradok jóhiszemű, aki a másikat magánál külömbnek tartja,
és ha az Úr szeretettel, elfogadással van irántunk, én sem leszek szigorúbb, legfeljebb magammal.
Lehet naivitás a részemről...
Ha dicsekednem kell, az én gyengeségemmel dicsekszem.

Kedves Hilda csatlakozom  :081:

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #169 Dátum: 2008 December 12, 08:11:46 »
Szia Hildám!

Remélem szombaton találkozunk, akkor látni fogod, hogy nem hordok szeműveget :hehe: mert igen jó a látásom, hála Istennek.
Nem én látok sötéten, sajna sötétség van. Nem is kicsi.
Jaj kedves Hildám, nagyon helyes amit írsz a dicsekvésről, meg a jó hiszeműségről. Ezek nagyon szép gondolatok. Csak nem erről beszéltünk.
A karizmatikus varázslás lett volna a téma. Nem pedig a szeretet.
Tudod ezt már tapasztalatból ismerem, hogy ha valamit nem úgy teszek vagy értek ahogy egyes emberek szeretnék, azonnal az a reakció:-"nincs benned szeretet". A varázslás és lelki terorr egyik tipikus mondata,"nincs benned szeretet". Ez mindent űt. :2knuppel: Szerintem itt nincs olyan ember a fórumon, akihez ezt még ne vágták volna oda. Ezt most ne vedd magadra, csak arról jutott az eszembe amit írtál. Az is érdekes, hogy általában csak az a közösség vagy gyülekezet jár szeretetben, ahova ezek az emberek tartoznak. Akik előszeretettel használják a másik megalázására, ezt a mondatot. Igazán, aki ilyet mond egy másik testvérre, az önző és buta. Tulajdonképpen azt mondja" nincs benned a Krisztus Szelleme", ellenben ha megteszed amit kér, vagy te is azt mondod amit ő, azonnal "szeretetben" leszel, vagyis "benned lesz a Krisztus Szelleme". Fiatal, tapasztalatlan testvéreket, nagyon csúnyán meg lehet ezzel vezetni. Olyat is láttam már, hogy valakit annyira megsértettek ezzel, hogy ott is hagyta a közösséget. Szerintem ez is varázslás.
Ezt most ne vedd magadra, csak a szeretetről jutott eszmbe ez a pár gondolat. Hamár a karizmatikus varázslásról beszélünk. :044:
1Kor 1:27  Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

Magda

• Vendég
« Válasz #170 Dátum: 2008 December 12, 08:34:34 »
Szia Hildám!

Remélem szombaton találkozunk, akkor látni fogod, hogy nem hordok szeműveget :hehe: mert igen jó a látásom, hála Istennek.
Nem én látok sötéten, sajna sötétség van. Nem is kicsi.
Jaj kedves Hildám, nagyon helyes amit írsz a dicsekvésről, meg a jó hiszeműségről. Ezek nagyon szép gondolatok. Csak nem erről beszéltünk.
A karizmatikus varázslás lett volna a téma. Nem pedig a szeretet.
Tudod ezt már tapasztalatból ismerem, hogy ha valamit nem úgy teszek vagy értek ahogy egyes emberek szeretnék, azonnal az a reakció:-"nincs benned szeretet". A varázslás és lelki terorr egyik tipikus mondata,"nincs benned szeretet". Ez mindent űt. :2knuppel: Szerintem itt nincs olyan ember a fórumon, akihez ezt még ne vágták volna oda. Ezt most ne vedd magadra, csak arról jutott az eszembe amit írtál. Az is érdekes, hogy általában csak az a közösség vagy gyülekezet jár szeretetben, ahova ezek az emberek tartoznak. Akik előszeretettel használják a másik megalázására, ezt a mondatot. Igazán, aki ilyet mond egy másik testvérre, az önző és buta. Tulajdonképpen azt mondja" nincs benned a Krisztus Szelleme", ellenben ha megteszed amit kér, vagy te is azt mondod amit ő, azonnal "szeretetben" leszel, vagyis "benned lesz a Krisztus Szelleme". Fiatal, tapasztalatlan testvéreket, nagyon csúnyán meg lehet ezzel vezetni. Olyat is láttam már, hogy valakit annyira megsértettek ezzel, hogy ott is hagyta a közösséget. Szerintem ez is varázslás.
Ezt most ne vedd magadra, csak a szeretetről jutott eszmbe ez a pár gondolat. Hamár a karizmatikus varázslásról beszélünk. :044:

Ki beszélt itt szeretetről rajtad kívül kedves Erdei, mert az én olvasatomban Hilda Krisztus szeretetét említi.

Tedd csak magad elé azt amit írtál, és minden szavadat úgy fogalmazd meg, hogy magadnak szól.
A VILÁGOSSÁG pedig itt van, kérdés ki miben akar járni, és kérem, hogy engem és az ÖVÉIT vegye körül, nincs ebben kivétel, csak kérni kell és adatik.
 :2smitten:

maria

• Vendég
« Válasz #171 Dátum: 2008 December 12, 08:46:32 »
Egyébként én azt gondolom emberek ragasztották ezt az ördögi mondatot a karizmatikusokra, varázsás amit csinálnak. A másik, én úgy gondolom, sokan még azzal sincsenek tisztában, mi az a karizmatikusság. erdeinek vannak igazságai amit írt. pl. a varázslás, lelki terror is lehet. Abban is igaza van, hogy egyes emberek, azt hiszik magukról, hogy ők megdönthetelenül járnak szeretetben másokkal, viszont ha rájuk van mondva, hogy vizsgálják meg a szívüket, abban a pillanatban kikérik maguknak, hogy bizony eminensek ők abban. Hildának igaz van abban, hogy minden gyüliben vannak súrlódások és attól még együtt kell maradni a családnak. Viszont ha mérgezi a személyt az, ami ott van, akkor már nem kell. Frusztrált hívővel semmire nem lehet menni. Vannak szolgálók, akik manipulálva tartják ott az embereket. Az a tarktátusunk lényege, hogy itt születtél újjá, itt is kell meghalnod, közben haldoklik már sok éve a lelke. Szükség van az egységre, mert különben nem működik. Elmegy, mert nem jó ott lenni, ennek is meg van a veszélye, mert besértődik mindenhol. Éppen ezért jó kikérni az Úr véleményét. Szóval, van igazsága mindkettőtöknek. Szép napotok legyen.

Magda

• Vendég
« Válasz #172 Dátum: 2008 December 12, 09:03:36 »
Kedves Mária teljesen igazad van.

A lelki terror az a varázslás, és a lelki szinten működik, tehát tisztátalan szellemek is csak lelki szinten tudnak hatást gyakorolni, ezért van a Jelenések könyvében, hogy lelkekkel kereskedik.

Nagyon fontos, hogy tudja az új teremtés, hogy a lelkével neki van feladata, ezt kell uralma alá hajtani az újjászületett szellemének alárendelni, mert a testét állandóan megfeszítve kell tartani.

Amikor egy helyzetből el kell menni, akkor csak az Úrhoz mehetünk, mert Ő ezt is várja tőlünk.

A 10 szűzből 5 kért pótlást, én is kérem a SZERETETTŐL, hogy pótolja a szeretetem, és ha azt mondod, nincs bennem, akkor azt te érzed, hogy kiáradt e feléd, vagy nem, ekkor megint a FORRÁSHOZ kell mennem, hogy kérjek annyit, hogy áradhasson affelé, aki ebben még hiányt szenved.

Ha nem lenne hiánya, akkor nem reklamálna.

Aki jóllakottan ül az asztalhoz nem fog reklamálni, hogy mikor lesz már asztalon az étel.

Nem varázslás, ha valaki szól, csak jelzi, hogy szűkölködik.

Ennyit tanultam meg erről az Úrtól.

:081:

maria

• Vendég
« Válasz #173 Dátum: 2008 December 12, 09:09:38 »
Magda ez fantasztikus!  :119: Ez a megfogalmazás nagyon okés, nekem tetszik! Át is viszem a napi harcokba egy részét.

Nem elérhető Moncsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #174 Dátum: 2008 December 12, 09:12:05 »
Kedves Mária teljesen igazad van.

A lelki terror az a varázslás, és a lelki szinten működik, tehát tisztátalan szellemek is csak lelki szinten tudnak hatást gyakorolni, ezért van a Jelenések könyvében, hogy lelkekkel kereskedik.

Nagyon fontos, hogy tudja az új teremtés, hogy a lelkével neki van feladata, ezt kell uralma alá hajtani az újjászületett szellemének alárendelni, mert a testét állandóan megfeszítve kell tartani.

Amikor egy helyzetből el kell menni, akkor csak az Úrhoz mehetünk, mert Ő ezt is várja tőlünk.

A 10 szűzből 5 kért pótlást, én is kérem a SZERETETTŐL, hogy pótolja a szeretetem, és ha azt mondod, nincs bennem, akkor azt te érzed, hogy kiáradt e feléd, vagy nem, ekkor megint a FORRÁSHOZ kell mennem, hogy kérjek annyit, hogy áradhasson affelé, aki ebben még hiányt szenved.

Ha nem lenne hiánya, akkor nem reklamálna.

Aki jóllakottan ül az asztalhoz nem fog reklamálni, hogy mikor lesz már asztalon az étel.

Nem varázslás, ha valaki szól, csak jelzi, hogy szűkölködik.

Ennyit tanultam meg erről az Úrtól.

:081:

:thanks: :afro: :2smitten:
Az Úr szegénnyé tesz és gazdagít,megaláz s fel is magasztal. 1Sám2/7

Magda

• Vendég
« Válasz #175 Dátum: 2008 December 12, 09:12:54 »
Magda ez fantasztikus!  :119: Ez a megfogalmazás nagyon okés, nekem tetszik! Át is viszem a napi harcokba egy részét.

Igen fantasztikus Istenünk van

:043:

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #176 Dátum: 2008 December 12, 09:17:40 »
Mária!

Igazad van,mert igen is működnek a karizmák. Természetesen, én nem arról írtam, ahol müködik, és jól működik. Nem is a gyógyúlást tartom varázslásnak, vagy az anyagi áldásokat, vagy a proféciákat stb. Mert a világ valóban azt mondja, hogy ezek varázslások, pedig ezek nem azok. Isten soha nem varázsol. Erre csak az ördög és az ember képes. Sajnos meg is teszik. Nem személyeskedni akarok, az apukám Jehova Tanuja, pontosan látom, mi a varázslás, és azt is látom, hogy jól induló gyülik, hogyan mennek bele, hogyan válnak "ortodoxá". Amit te is írtál, én ezt csak "hagyománynak" nevezem. Ragaszkodom a szokásaimhoz. Ezt tették a farizeusok is. Ragaszkodtak a hagyományokhoz, nem pedig Isten igéjéhez. :044:

Magdám

"Ki beszélt itt szeretetről rajtad kívül kedves Erdei, mert az én olvasatomban Hilda Krisztus szeretetét említi."-idézet Magdától.

Drágám, szerinted én miről beszéltem? Akkor Hilda, mégis csak a szeretetről beszélt, nem? (rajtam kivűl):2crazy:

maria

• Vendég
« Válasz #177 Dátum: 2008 December 12, 09:29:27 »
erdei: "Nem is a gyógyúlást tartom varázslásnak, vagy az anyagi áldásokat, vagy a proféciákat stb. Mert a világ valóban azt mondja, hogy ezek varázslások, pedig ezek nem azok."

Mária: A helyzet az, hogy ezt kiegészíteném. A világ nem túl sokat foglakozik a valláson kívül, a kereszténységgel. Sajnálatos, hogy éppen a keresztények aggatják ezt a cimkét. Lehet, hogy te másképpen gondolod, de nem baj.  :afro: :044: Attól még egy az utunk.  :088:

Nem elérhető Moncsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #178 Dátum: 2008 December 12, 09:31:31 »
 Erdei!Eddig csak olvastam az írásaidat!Nagyon nem értek veled egyett!De legyen neked a te hited szerint!
 Ha a szokásaidhoz ragaszkodsz ám legyen,bár én nem tenném a helyedbe!Mit érnek a hagyományok és tulajdon
 képen senkik és semmik vagyunk Isten nélkül!Egy napon minden elmúlik,(a hagyományok és a szokások is!)
 Szeretettel kérlek pihenj meg egy darabig és olvasd át amiket írtál. :offtopic:
Az Úr szegénnyé tesz és gazdagít,megaláz s fel is magasztal. 1Sám2/7

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #179 Dátum: 2008 December 12, 10:36:03 »
kedves Moncsi!

Nem akarok védekezni, mert nem szokásom azért idéznék magamtól:
"Amit te is írtál, én ezt csak "hagyománynak" nevezem. Ragaszkodom a szokásaimhoz. Ezt tették a farizeusok is. Ragaszkodtak a hagyományokhoz, nem pedig Isten igéjéhez."

Erdei!Eddig csak olvastam az írásaidat!Nagyon nem értek veled egyett!De legyen neked a te hited szerint!
 Ha a szokásaidhoz ragaszkodsz ám legyen,bár én nem tenném a helyedbe!Mit érnek a hagyományok és tulajdon
 képen senkik és semmik vagyunk Isten nélkül!Egy napon minden elmúlik,(a hagyományok és a szokások is!)
 Szeretettel kérlek pihenj meg egy darabig és olvasd át amiket írtál. :offtopic:
Kedves Moncsi, szerintem nem azt olvastad amit írtam, vagy félre érted.
Szerintem bátran olvasd el amit írtam még egyszer. Nyugodtan. Talán egyet fogsz velem érteni. Ezt én is szeretettel kérem.
Egyébként meg azt gondolom, hogy igen is jó a téma. Nem kell levenni a porondról, még akkor sem, ha néha fájó dolgok is elhangzanak. :044: